Προς το περιεχόμενο

Αλοιφή για γρατσουνιές!

vaso7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Φιεστάκι μου, ενός έτους, έχει αποκτήσει γρατσουνιές στον μπρος και πίσω προφυλακτήρα. Ο ένας πιθανότατα ενω ξεπάρκαρε μου το έφαγε και ο άλλος μηχανόβιος που απο δεξιά του ήρθε να στρίψει αριστερά και είχε μια στενή επαφή με το αμάξι. Ευτυχώς οι μπροστά γρατσουνιές δεν έχουν πάρει χρώμα, αλλά είναι σαν να έχεις τρίψει κάτι πάνω και του έχει πάρει τη γυαλάδα. Πίσω δυστυχώς έχει φύγει χρώμα το οποίο το κάλυψα με το στικάκι που πήρα από την αντιπροσωπεία. Προσθέστε σε όλα αυτά το αράχνιασμα που έχει κάνει ένα χρόνο τώρα το μαύρο χρώμα από το πλύσιμο και καταλαβαίνετε γιατί ψάχνω για αλοιφή.

Ξέρω οτι για το αράχνιασμα χρειάζεται αλλη αλοιφή από αυτή που χρειάζεται για τις γρατσουνιές, αλλά έχετε να προτείνετε κάποιες καλές που να κάνουν δουλειά και να μπορώ να τις περάσω μόνη μου? Κατά προτίμηση να τις έχετε χρησιμοποιήσει και όχι να έχετε ακούσει.

Επίσης όλες αυτές τις αλοιφές τις θεωρείτε καλές για την υγεία του χρώματος μακροπρόθεσμα? Γιατί βλέπω κάποια σκουρόχρωμα αμάξια με τις γνωστές κηλίδες και πιάνεται η ψυχή μου.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις καλύτερα σε κανένα βαφείο αυτοκινήτων.Θα στο περάσουν με μηχανή και ειδική κρέμα και θα γίνει ολοκληρωμένη δουλειά.Με αλοιφές και τρίψιμο στο χέρι ή έστω με ερασιτεχνικές μηχανές μην περιμένεις πολλά.

Ή ακόμα καλύτερα να στο γυαλίσει ειδικός με μηχανή και εσύ αργότερα να πάρεις μια αλοφή για ψιλοσυντήρηση γυαλάδας.

Ένα γυάλισμα με κερί , σε σπρέυ , είναι κάτι απλό και φθηνό που μπορείς να κάνεις αρχικά. Προστατεύει και παράλληλα ξεγελάει το μάτι από γδαρσίματα και χρωματικές αλλοιώσεις.;)

η συμβουλη μου ειναι να μην πάρεις αυτες τις αλοιφες που διαφημιζουν σε telemarketing. Δεν κανουν τίποτα. Το αντιθετο θα σου κάνουν μεγαλυτερη ζημια. Το εχω δοκιμασει και εγιναν χειροτερα

Καλά εννοείται οτι ΠΟΤΕ δεν θα εμπιστευόμουν τις μπούρδες από το τελεμαρκετινγκ. Δεν θέλω να τσακίσω το αμάξι!

Επίσης έχει να προτείνει κανείς κάποιες μάρκες αλοιφής που έχει χρησιμοποιήσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...