Προς το περιεχόμενο

Αποστολη βιντεο με windows live

giorgos1966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω φιλοι μου το εξης προβλημα.εχω καποια βιντεακια κ θελω να τα στειλω μεσω e-mail (με windows live).ομως δεν μπορω να στειλω σε αλλη διευθινση γιατι ειναι πανω απο 10mb το αρχειο.υπαρχει καποιος αλλος τροπος; ευχαριστω

Δημοσ.

Τ ανεβάζεις σ έναν filehoster (πχ rapidshare) και του δίνεις το link να το κατεβάσει. Αν θες να σαι σίγουρος ότι δε θα το δει κανείς άλλος εκτός απ τον φίλο σου, το περνάς απ το winrar και το συμπιέζεις βάζοντας password.

Δημοσ.
Τ ανεβάζεις σ έναν filehoster (πχ rapidshare) και του δίνεις το link να το κατεβάσει. Αν θες να σαι σίγουρος ότι δε θα το δει κανείς άλλος εκτός απ τον φίλο σου, το περνάς απ το winrar και το συμπιέζεις βάζοντας password.

απο 25MB να το κατεβασω κατω απο 10 για να το στειλω δεν μου το κανει το winrar!μονο 1μοναδα μου το κατεβαζει.

Δημοσ.

Δεν είπα να το συμπιέσεις με το winrar για να μικρύνει σε μέγεθος, για να βάλεις password -αν θες- και να τ ανεβάσεις σε filehoster το είπα. Συνήθως τα αρχεία βίντεο είναι ήδη συμπιεσμένα, οπότε δε μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω.

Δημοσ.
Δεν είπα να το συμπιέσεις με το winrar για να μικρύνει σε μέγεθος, για να βάλεις password -αν θες- και να τ ανεβάσεις σε filehoster το είπα. Συνήθως τα αρχεία βίντεο είναι ήδη συμπιεσμένα, οπότε δε μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω.

σε ευχαριστω για την απαντιση,αλλα με το filehoster πως γινετε;εχω πληρη αγνοια(λογω κ ελειψης αγγλικων).ευχαριστω

Δημοσ.

Πας εδώ : http://rapidshare.com/

Πατάς "Upload files here" (κάπου πάνω δεξιά στη σελίδα) κι επιλέγεις το βίντεο που θες.

Πατάς "Open Uploader" (στο κάτω μέρος της σελίδας) και περιμένεις να ολοκληρωθεί το upload.

Όταν γίνει αυτό, θα σου βγάλει 2 links. Το ένα ("download link") θα το δώσεις στον φίλο σου για να κατεβάσει το αρχείο.

Το άλλο ("delete link") μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άμα θες να διαγράψεις το αρχείο απ το rapidshare (κι αφού το χει κατεβάσει ο φίλος σου).

Δημοσ.

giorgos1966 αν και ο παραλήπτης δεν ξέρει απο filehosters, τότε καλύτερα χρησιμοποίησε το winrar για να "κόψεις" το αρχείο σε κομμάτια των 9MB και να τα στείλεις (με πολλαπλά emails) στον παραλήπτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...