Προς το περιεχόμενο

Tropa de' elite

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις την ειδα! φοβερη ταινια μαρεσε παρα πολυ.

Εκπαιδευση ειδικων δυναμεων αστυνομιας στη βραζιλια προκειμενου να εξοντωσουν τις φαβελες λιγο πριν επισκεφτει ο παπας το Ριο το 1997 νομιζω. Αληθινη ιστορια.

Αξιζει,δειτε το!

Δημοσ.

συμφωνώ... απτις αγαπήμένες μου ταινίες δράσης.. :)

(νομίζω δεν είναι αληθινή ιστορία όμως.. αλλα οκ λογικό οτι κάθε μέρα αυτά τραβάνε εκει πέρα..)

Δημοσ.

Δεν είναι ταινία "δράσης".

Κοινωνική είναι, και αρκετά αποκρουστική για να την δει κάποιος δεύτερη φορά.

Από αυτόν που γύρισε και την πόλη του Θεού αν θυμάμαι καλά.

Βέβαια έτσι όπως πάμε θα την βλέπουμε κάθε μέρα στην καθημερινότητά μας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.
ε γιαυτό είναι απτις αγαπημένες μου..! γιατι αποκρουστική..? δεν το κατάλαβα...

Ο ανθρωπος εννοει οτι δειχνει σκληρες εικονες και καταστασεις.

Thnx για το θεμα παντως, θα το δω κι αυτο, μου αρεσε η πολη του θεου.

Δημοσ.

Thnx για το θεμα παντως, θα το δω κι αυτο, μου αρεσε η πολη του θεου.

Μη περιμένεις αντίστοιχο επιπεδο με την πόλη του Θού βέβαια, θα απογοητευτείς.

:whistle:

Δημοσ.
Μη περιμένεις αντίστοιχο επιπεδο με την πόλη του Θού βέβαια, θα απογοητευτείς.

:whistle:

καμία σχέση δεν έχουν οι δύο ταινίες... και όχι δεν θα απογοητευείς. βασικά οι ταινίες είναι τελείως υποκειμενικό θέμα για μένα και γιαυτό δεν πολυμιλάω στο συγκεκριμένο section... αλλα το να λές οτι θα απογοητευτεί κάποιος άλλος επειδή δεν σαρέσει εσένα είναι υπερβολικό...

Δημοσ.
καμία σχέση δεν έχουν οι δύο ταινίες... και όχι δεν θα απογοητευείς. βασικά οι ταινίες είναι τελείως υποκειμενικό θέμα για μένα και γιαυτό δεν πολυμιλάω στο συγκεκριμένο section... αλλα το να λές οτι θα απογοητευτεί κάποιος άλλος επειδή δεν σαρέσει εσένα είναι υπερβολικό...

Κατ'αρχήν δεν είπα αν μου άρεσε ή όχι.

:-)

Επίσης δεν τις συνέκρινα βάση της θεματολογίας τους (αν και θα μπορούσα), απλά είπα να μη περιμένει ταινία αντίστοιχου επιπέδου με την πόλη του Θεού, που (χαζεύοντας τώρα στο imdb) καμία σχέση δεν έχει με την συγκεκριμένη τελικά, μλκίες θυμόμουν.

Και όλα αυτά φυσικά και είναι υποκειμενικές απόψεις, όπως υποκειμενική είναι και η εκτίμησή μου πως αν τις συγκρίνει θα απογοητευθεί.

Όπως υποκειμενική είναι η δική σου εκτίμηση πως δε θα απογοητευτεί.

Αντικειμενική είναι η κοινή λογική.

Υπερβολή είναι να υπενθυμίζουμε τα παραπάνω σε κάθε μας ποστ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...