serhina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, τις προάλλες μου κλέψανε το κινητό, ευτυχώς το είχα με κάρτα (what's up) και δεν είχα κι όλας μονάδες.. Το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω ανάκτηση του αριθμού μου. Ξέρετε πώς γίνεται να βρω πάλι τον ίδιο αριθμό, περίπου πόσο κοστίζει και πόσο διαρκεί χρονικά αυτή η διαδικασία? Σας ευχαριστώ πολύ!
Haldol Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Είναι εύκολο πλέον, από τη στιγμή που τα καρτοκινητά έχουν δηλωθεί. Πας σε ένα κατάστημα COSMOTE και τους λες ότι έχασες ή σου κλέψαν την SIM. Σου την αντικαθιστούν επιτόπου με καινούρια. Δε θυμάμαι κόστος. Νομίζω είναι δωρεάν. Αν όχι, είναι περίπου 15€.
isay Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Είναι εύκολο πλέον, από τη στιγμή που τα καρτοκινητά έχουν δηλωθεί. Πας σε ένα κατάστημα COSMOTE και τους λες ότι έχασες ή σου κλέψαν την SIM. Σου την αντικαθιστούν επιτόπου με καινούρια. Δε θυμάμαι κόστος. Νομίζω είναι δωρεάν. Αν όχι, είναι περίπου 15€. +1 Τα καλά της φακελοποίησης! Δεν είναι δωρεάν. 15άρι ευρώ
serhina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μου απαντάω εγώ γιατί τελικά την έκανα την ανάκτηση. Για όποιον έχει παρόμοια απορία, κοστίζει πέντε ευρώ και γίνεται επιτόπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.