Johninho21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 http://www.speed-link.com/?p=2&cat=3317&pid=23562&paus=1 -αν μπορειται να με βοηθησετε σ'αυτο.
teofross Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δεν εξηγεις τι ακριβως βοηθεια θελεις...Οσο πιο καλες ειναι οι προδιαγραφες του λαλωδιου πχ το συγκεκριμενο ειναι 1.3c προτυπο,τοσο πιο μεγαλο bandwith υποστυριζει να περνα οποτε και θεωρητικα παντα μεγαλυτερες ταχυτητες σε μεγαλες αναλυσεις καθως το ιδιο αφορα και με τον ηχο και τοσο το καλυτερο συνολικοτερα...Τo ps3 απο οσο ηξερα υποστυριζε μεχρι και 1.3b και δεν ξερω αν και μεσω καποιου firmware update υποστυριξει 1.3c.Επισης για να πιασεις αυτα που ειναι ικανο το καλωδιο πρεπει να τα υποστυριζει και η tv σου.Δηλαδη 1.3c. Απο κει και περα γενικοτερα οσο πιο καλο το καλωδιο τοσο πιο θωρακισμενο και πιο μεγαλο bandwith γενικοτερα οποτε θεωρητικα τοσο το καλυτερο
Johninho21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 εχω μια 37 ιντσων LG full HD και θα παρω το ps3.θελω να μου πεις αν γινεται,αν θα εχει διαφορα αισθητη μ'αυτο το καλωδιο.ηχεια εχω ξεχωριστα,τα Logitech Z 506 δεν ξερω αν εχει σχεση. ευχαριστω!
Tigran Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δεν θα έχει καμία διαφορά. Πάρε ένα φτηνό των 8-10€ και είσαι κύριος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.