marios84 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Από το μεσημέρι δεν μπορώ να μπω σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα.Δεν ξέρω τι φταίει.Η σελίδα λειτουργεί κανονικά σε άλλα άτομα.Δοκιμάζω και με διαφορετικούς browsers και απλά μου εμφανίζει ότι η σελίδα δεν υπάρχει.Το μεσημέρι έγιναν αυτόματα κάποιες ενημερώσεις στον υπολογιστή μέσω microsoft.Δεν ξέρω αν έφταγαν αυτές.Με παραξενεύει όμως που το κάνει με όλους τους browsers που σημαίνει ότι είναι κάτι γενικό.Καμία ιδέα κανείς?
dazeman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ενδέχεται να απαγορεύεται η πρόσβαση απο τον πάροχό σου. Ή ενδέχεται να άλλαξε server η ιστοσελίδα και να μην έχει ενημερώσει DNS ο πάροχός σου. Ή ακόμη χειρότερα να έχει μολυνθεί ο υπολογιστής σου. Δοκίμασε κατ΄ αρχήν με αυτό: http://www.downforeveryoneorjustme.com/ Εάν δεν είναι Down για τους άλλους, κάνε ένα πέρασμα με το Malwarebytes & βλέπουμε ... Σημ.: Ποιά είναι η σελίδα άν επιτρέπεται; EDIT: Δοκίμασε επίσης να καθαρίσεις την DNS cache του υπολογιστή σου
marios84 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ο υπολογιστής μου δεν είναι μολυσμένος,τον σκάναρα.Η ιστοσελίδα δεν έχει αλλάξει server.Στο downforeveryoneorjustme μου δείχνει ότι η ιστοσελίδα υπάρχει κανονικά και εγώ έχω πρόβλημα.Να επισημάνω ότι έκατσα και ένα reboot τo modem και ξαναπέρασα την σύνδεση και πάλι τα ίδια. Το dns cache πού το βρίσκω και πώς το καθαρίζω?Δεν πιστεύω να μου δημιουργήσει βλάβες πουθενά αλλού...Έτσι?Επίσης σύνδεσα το modem στο ps3 μου και πάλι δεν μπορύσα να μπω και με παραξενεύει ιδιαίτερα.Η ιστοσελίδα είναι το rx8forum.gr Χρησιμοποιώ win 7.
indian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Για δοκίμασε και τρέξε : net stop dnscache από cmd . Μοιάζει με malware κάποιο worm τελοσπάντων.
darthinvader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Από το μεσημέρι δεν μπορώ να μπω σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα.Δεν ξέρω τι φταίει.Η σελίδα λειτουργεί κανονικά σε άλλα άτομα.Δοκιμάζω και με διαφορετικούς browsers και απλά μου εμφανίζει ότι η σελίδα δεν υπάρχει.Το μεσημέρι έγιναν αυτόματα κάποιες ενημερώσεις στον υπολογιστή μέσω microsoft.Δεν ξέρω αν έφταγαν αυτές.Με παραξενεύει όμως που το κάνει με όλους τους browsers που σημαίνει ότι είναι κάτι γενικό.Καμία ιδέα κανείς? χμμ ενημερωσεις ξερεις εχω ακουσει για τεχνικες που χρησιμοποιουν ενημερωσεις για να μπουν στον υπολογιστη σου αλλα δεν προκειται να την αναλυσω αν ειναι win 7 κανε επαναφορα και βαλτο πριν την ενημερωση.
marios84 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν πετυχαίνει η ε επαναφορά συστήματος και ας απερνεγοποιώ antivirus και τα λοιπά... Απόγνωση πραγματικά!
darthinvader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν πετυχαίνει η ε επαναφορά συστήματος και ας απερνεγοποιώ antivirus και τα λοιπά...Απόγνωση πραγματικά! format ισως .οχι ενταξει ειναι ακραιο ισως παντως να χρειαστει αν το εχεις το pc 2 χρονια χωρις φορματ.
marios84 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ο υπολογιστής είναι ολοκαίνουριος,ούτε μήνα δεν έχει κλείσει.Δεν πρέπει να είναι θέμα υπολογιστή μάλλον αλλά θέμα ρούτερ.Όπως προείπα ούτε με το ps3 με βάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.