tetod17 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Σημάδια των καιρών έρχεται η συντέλεια του κόσμου δεν ξέρω τι να πω Λοιπόν σε pc με win xp pro το βράδυ το pc έκλεισε κανονικότατα το πρωί αρνιόταν πεισματικά να ανοίξει τον δισκο τον έβλεπε μεσα απο το bios αλλα δεν προχωρούσε να φορτώσει τα xp. Bγάζω τον IDE 80WD και τον βάζω σαν slave σε ενα δεύτερο pc μεσα απο τον υπολογιστή μου δεν τον βλέπω μόνο μεσα απο την διαχείριση δίσκων σαν ΔΥΝΑΜΙΚΟ. Πως ειναι δυνατόν να γίνει αυτο χωρις καμία απολύτως παρέμβασή σε τίποτα. Υπάρχει τρόπος να μην χαθούν τα δεδομένα που έχει μέσα ??? Μπορεί ο δίσκος να μετατραπεί σε βασικό πάλι και να επανέρθει στην αρχική του κατάσταση η είναι ποιο πιθανό να μου τύχει το lotto ?
tetod17 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή αν τον κάνω βασικό και προσπαθήσω να επαναφέρω τα αρχεία μέσα απο κάποιο recovery tool θα μείνω μονο με την χαρα ??? Η να προσπαθήσω τωρα να τα επαναφέρω ??? Ετσι και αλλιως αρχεια δεν υπάρχουν πουθενα Τι είναι ποιο σωστό?
washcloud Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Με το "λίγο" (...σχετικό επίθετο...) που το είχα ψάξει παλιά εγώ πάντως, έτσι και τον μετατρέψεις σε βασικό, δεν υπάρχει επιστροφή. Δοκίμασε ως έχει κάποιο recovery πρόγραμμα (Active File Recovery προτείνω - αν και νομίζω ότι το είχα κάνει και δεν άβρισκε κάτι, σε παρόμοια περίπτωση), κι ό,τι βγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.