enas_bibikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι συνδρομητης OTE εδω και περιπου 3 χρονια.Τους τελευταιους 15 μηνες εβαλα και connxtv.Το προβλημα ειναι η ταχυτητα οπου μετα απο συνεχεις αποσυνδεσεις η γραμμη κλειδωνει στα 6Mbps(H συνδεση που πληρωνω ειναι εως 24).Μετα απο πολλα τηλεφωνηματα στο cc ανεβασαν το snr margin της γραμμης με αποτελεσμα να κλειδωνει στα 12. Γενικα ψαχνομαι πως μπορω να κατεβασω το κοστος της συνδεσης μου ή ιδανικα με τα ιδια χρηματα αντε και λιγο παραπανω να απολαμβανω καλυτερες υπηρεσιες.Στην περιοχη της Καλλιθεας η Forthnet τι λεει? Για να βοηθησω internet παιρνω απο τον κομβο της Ακροπόλεως.Καθε συμβουλη δεκτη. Ευχαριστω
VampireKiSS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Φίλε μου δεν ξέρω πώς τα πάει η φορθνετ στα μέρη σου αλλά στην περίπτωσή μου έφυγα για τους ίδιους λόγους με εσένα και απολαμβάνω με πολύ λιγότερα χρήματα περισσότερο χρόνο με τη γυναίκα μου -αφού το ιντερνετ σέρνεται- ενώ έχω μεγαλώσει τον κοινωνικό μου κύκλο έχοντας κάνει γνωριμίες μέσω τηλεφώνου με όλα τα παιδιά στο τηλεφωνικό κέντρο της φορθνετ... Αυτό θα πει κύριοι social networking
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Η Forthnet ειναι ετσι Πρωι τρεχει απιστευτα.Κατεβαζεις με full ταχυτητες ,φορτωνει βιντεακια youtube και πολυ gaming Το μεσημερι πεφτει καπως η αποδοση ,φορτωνει παλι βιντεο youtube αλλα πιο δυσκολα,καταιβαζει με καμια 300αρια λιγοτερα κτλ,το βραδυ δεν φορτωνει βιντεο απο youtube,δεν παιζεις games,κατεβαζεις με 1000 λιγοτερα.Αυτα. Οποτε μακρια ,δεν αξιζει.Το πρω ξεκινας να κλειδωνεις με 17 και το βραδυ με 12.Δεν ειμαι ο μονος,εδω εχει φτιαχτει ολοκληρο θεμα που βριζουν την φορθνετ.
talidipa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι έχω φορθνετ και μεσημέρι, απογ, βράδυ ( πρωί λείπω) μια χαρά κατεβάζω και βλέπω και βιντεάκια κτλ. Games δεν παίζω για να σου πω. Ειδικά μετά από τις αναβαθμίσεις έχουν ξεμπλοκάρει πολύ. Ο Οτε αντιθέτως από πολύ κόσμο διαβάζω να έχει προβλήματα αποσυνδέσεων αυτές τις μέρες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 +1000 στο post του Socratis, οι "αναβαθμίσεις" της Forthnet είναι σαν να μην συνέβησαν όταν μιλάμε για ώρες αιχμής, τα pings ανεβαίνουν κανονικότατα τα βράδια και ειδικά τα Σ/Κ που η κατάσταση γίνεται απάλευτη. Αντιθέτως ο ΟΤΕ δεν νοιώθει από ώρες αιχμής, απόδειξη το thread στο adslgr.com με τα αποτελέσματα από pinging/speedtest tools... Όσο για τις αποσυνδέσεις είναι απλά μεμονομένα παραδείγματα σε όποιον ISP και να γίνονται μιας και το κριτήριο τους είναι η ποιότητα της γραμμής του κάθε συνδρομητή. Ένας ISP κρίνεται κυρίως από τα pings και το throughput του και εκεί ο ΟΤΕ απλά δεν έχει ανταγωνισμό...
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Σιγά τη διαφορά στη τιμή που έχει η Forthnet...
anta_n Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Σιγά τη διαφορά στη τιμή που έχει η Forthnet... Από περιέργεια μπήκα στο oteshop και στο site της Forthnet να δω τιμές. Στο site γράφεται ότι "Η τιμή περιλαμβάνει το πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN)". Με τις IDSN τι γίνεται; πληρώνεις άλλο πάγιο; Πάντως τα 2 πακέτα ΟΤΕ και forthnet δεν είναι τα ίδια. Απ' ότι είδα στο πακέτο του ΟΤΕ δε περιλαμβάνονται διεθνείς κλήσεις και ότι το πακέτο της Forthnet έχει και κάποιες άλλες παροχές (βλ. 50sms τη μέρα, hotspots access, etc.) Πάντως είναι αλήθεια ότι η ψαλίδα έχει κλείσει και ίσως γι'αυτό πλέον η Forthnet έδωσε λίγο βάρος στα πακέτα με τη Nova.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 αν βάλεις και την διαφορά ποιότητας όχι μόνο έχει κλείσει η ψαλίδα αλλά υπερισχύει ο ΟΤΕ...
anta_n Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Πάντως μόνο σήμερα στο dslgr έχω διαβάσει 2 άρθρα με παράπονα πελατών που έχουν χαμηλές ταχύτητες στα πακέτα των 24MB και γυρνάνε σε 2ρες πάλι. Στον έναν είπε ο τεχνικός που πήγε να δει τη γραμμή του ότι μετά την αναβάθμιση από 8 σε 24 έχουν αρχίσει να ψαλιδίζουν bwidth για να βγουν όλοι. Μάλλον το ψαλίδι πέφτει και από τις 2 πλευρές!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 τουλάχιστον δεν έχουν gaps στα Broadcom DSLAM τους
pc_admin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 αν δεν κανεις πολλα τηλεφωνηματα εννοειται ΟΤΕ εγω πληρωνα ΟΤΕ ολα μαζι 90 περιπου ευρω το διμηνο,45ε δηλ ο μηνας .Με την forthnet double play ειναι τα ιδια νομιζω με τον οτε Πηγα forthnet γιατι βρηκα μια ειδικη προσφορα 32ε τον μηνα doule play με απεριοριστα τηλ + nova start pack Και για να πουμε τις διαφορες στην ποιοτητα 1. με την forthnet δεν δουλευει η αναγνωριση κλησης 2. τις ωρες αιχμης το downloading k browsing ειναι απελπιστικα αργα.
talidipa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Εγώ αναγνώριση έχω κανονικά και σε ώρες αιχμής που ήμουν σπίτι αυτή τη βδομάδα έκανα μια χαρά browsing!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 και εγώ δεν είχα πρόβλημα ποτέ με την αναγνώριση, checkαρε συσκευές φιλτράκια μπας και δημιουργεί κάποιο πρόβλημα
anta_n Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 εγω πληρωνα ΟΤΕ ολα μαζι 90 περιπου ευρω το διμηνο,45ε δηλ ο μηνας .Με την forthnet double play ειναι τα ιδια νομιζω με τον οτε Αυτά ήταν για 2ρα γραμμή ή για 24ρα; Νομίζω πως μαζί με πάγιο η 24ρα στον ΟΤΕ βγαίνει κάνα 50ρικο. Με την αναγνώριση, ούτε εγώ είχα κάποιο θέμα. Μάλλον κάτι από αυτά που λέει ο Thresh θα είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 έως 24mbit OTE + αστικά/υπεραστικά/60 λεπτά κινητά + πάγιο pstn= 45.50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.