eytyxhs098 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 για σας, εχω παρει το i4 και χτες που ηθελα ενα τραγουδι απο εναν φιλο δεν μπορουσε να μου το στειλει. αμα κανω jb+unlock στο pc μου θα μπορω να στελνω και να λαμβανω τραγουδια και διαφορα αλλα η να το ξεχασω?...μηπος ειπαρχει κανενα app στο cydia???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Με jailbreak ακόμα δεν έχει βγει εφαρμογή για το 4 που να ανταλλάζεις μέσω bluetooth με άλλα κινητά. Κάτι πήρε το μάτι μου στο appstore για να ανταλλαγή μεταξύ iphone αρχεία αλλά όχι μουσική(για λίγους πειρατείας προφανώς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλως ηρθες στον υπεροχο κοσμο του IFail. Κοιτα να γλυτωσεις απο τον fanboyσμο τωρα που ειναι νωρις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eytyxhs098 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά δεν υπάρχει το ibluetooth για το 4; Προσπαθώ να κάνω install το ispazio που έχει το προγράμμα αλλα τίποτα...υπάρχει άλλη λύση; Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eytyxhs098 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ??????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 το bluetooth στο 4αρι λειτουργεί μονο για συνδεση handsfree, απλος τροπος για ανταλλαγή αρχειων δεν υπαρχει. Ειτε θα στο στειλει σε email ειτε μεσω της cydia εφαρμογής ifile στηνεις webserver, συνδεεται στη σελιδα του τηλεφωνου σου και στο κανει upload, κοινώς τρεχα γυρευε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.