Προς το περιεχόμενο

Εξαγωγή δεδομένων απο excel σε φόρμα

Mike_ledis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πεί κάποιος άν ξέρει πώς μπορώ να εξάγω δεδομένα απο ένα αρχείο excel σε μία φόρμα.Θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω java αλλά όποια πρόταση καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ασχολούμε με το θέμα αυτό.Άρα θέλω να τα εξάγω σε όποια φόρμα είναι πιο εύκολο να εξαχθούν.

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ασχολούμε με το θέμα αυτό.Άρα θέλω να τα εξάγω σε όποια φόρμα είναι πιο εύκολο να εξαχθούν.

Αυτό που θέλει να πει ο isay είναι που θα το εμφανίζεις. Δηλαδή θα το έχεις σε παράθυρο web, μέσα από την access, αυτόνομο πρόγραμμα της JAVA;

Δημοσ.
Αυτό που θέλει να πει ο isay είναι που θα το εμφανίζεις. Δηλαδή θα το έχεις σε παράθυρο web, μέσα από την access, αυτόνομο πρόγραμμα της JAVA;

Σκέφτομαι για αυτόνομο πρόγραμμα της java.

Δημοσ.
Σκέφτομαι για αυτόνομο πρόγραμμα της java.

Αν σε ενδιαφέρει να παίρνει επικαιροποιημένα δεδομένα από το excel ψάξε κάποια βιβλιοθήκη της JAVA για σύνδεση με excel ( JAVA EXCEL CONNECTOR ). Αυτό θα σου παρέχει έτοιμες βιβλιοθήκες για να παίρνεις δεδομένα και μετά φτιάχνεις την φόρμα όπως θα έφτιαχνες οποιαδήποτε εφαρμογή σε JAVA.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν επικαιροποιημένα δεδομένα τότε μπορείς απλά να το αποθηκεύσεις σε csv και να το επεξεργαστείς σαν plain text.

Δημοσ.
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πεί κάποιος άν ξέρει πώς μπορώ να εξάγω δεδομένα απο ένα αρχείο excel σε μία φόρμα.

Χωρίς να θέλω να γίνω ψείρας αλλά τα δεδομένα τα εξάγουμε σε plain text, πίνακες σε μία βάση, xml, γενικά σε κάποια μορφή αποθήκευσης δεδομένων και μετά από εκεί τα εμφανίζουμε σε μια φόρμα :-)

Η access υποστηρίζει εισαγωγή δεδομένων από excel, το excel εξάγει σε csv ή ένα java conector

Δημοσ.
Μήπως θα σε βόλευε να πάιξεις με access? http://devcity.net/articles/115/1/my1st_accessdb1.aspx

Δεδομένου ότι ξέρει JAVA το θεωρώ υπερβολικό να κάτσει να μάθει Access μόνο για αυτό το σκοπό. Αν ξέρει, ναι, μπορεί να γίνει πιο εύκολα αλλά αν δεν ξέρει θα παιδευτεί πολύ χωρίς λόγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...