jemadux Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 καποιος μου λεει οτι υπαρχει η virtualization technology που μπορει με αυτο τον τροπο να βαλεις linux σε μια κατμηση στον δισκο μεσω windows καμια σχεση με το wubi του ουμπουντου πιστευω ! χμμ δεν ειμαι ετσι πως θα γινει αυτο με το arch ? ή το ευκολο dualbooting windows και archlinux. το μηχανημα εχει windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το VirtualBox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 χαιρω πολυ αλλα θελω να εχω κανονικα archlinux ...την αδεια χρησης την εχω πληρωσει... εε τι να κανω φιλε ? μπορουν αυθεντικα τα windows να μπουν στο vbox ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 χμμ δεν ειμαι ετσι πως θα γινει αυτο με το arch ? ή το ευκολο dualbooting windows και archlinux. Με τον ιδιο τροπο που θα το εκανες install στο pc,με τον ιδιο τροπο μπορεις να το κανεις install σε vmware ή virtualbox.Το αν θα εχεις vm ή dual boot,εσυ θα το κρινεις. Το σιγουρο ειναι πως οσο στραβα και αν παει κατι στην vm,ο host (windows 7 στην περιπτωση σου)δεν θα χει κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν έχεις εμπειρία από arch καλύτερα να το βάλεις σε virtualbox να το δοκιμάσεις. Αν πάλι έχεις εμπειρία από linux κάνε κανονικά εγκατάσταση (dual boot). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 τι προγράμματα θες να χρησιμοποίσης από το ένα και τι από το άλλο ? αν είναι για ελαφριά δοκίμασε το virtual αλλα επειδή έχω τον συνδυασμό σου λέω ότι από το virtual-box δεν θα μείνεις ευχαριστημένος και από vmware θα μείνεις αλλα μέχρι ένα σημείο μετά από πόλους πειραματισμούς κατέληξα σε dual boot αλλα και virtual το arch σε win 7 με vmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 χαιρω πολυ αλλα θελω να εχω κανονικα archlinux ... ε τότε χρησιμοποίησε dualboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.