Προς το περιεχόμενο

ʼλλο ένα πρόβλημα στα XP (πρωτότυπο, ε;)

accipio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα από το cd των XP GR Pro (το fax συγκεκριμένα) αλλά όταν πάω Προσθαφαίρεση προγραμμάτων -> Προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows μου βγάζει το μήνυμα:

Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν ήταν δυνατό να ανοίξει το αρχείο πληροφοριών msmqocm.inf.

Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος. Ο κωδικός του συγκεκριμένου σφάλματος είναι 0x2 στη γραμμή 2011645961.

Πατάω το OK που μου βγάζει, βγάζει ένα παράθυρο με το μήνυμα "δεν ήταν δυνατή η προετοιμασία της εφαρμογής" και σταματάει. Τι μπορώ να κάνω; (εκτός από format!).

Δημοσ.

Αυτή τη φορά έψαξα στο Google κατόπιν εορτής (αφού έκανα το τόπικ, δηλαδή) και βρήκα τη λύση. Sorry για το περιττό τόπικ...

Να και η λύση:

msmqocm.inf - Setup was unable to open information file msmqocm.inf. Contact your system administrator.

Go to Windows\inf. In the right pane scroll down to msmqocm.inf. Right click it and choose install.

If it isn't listed ...

Go to Windows\inf. In the right pane scroll down to sysoc.inf. Open it in Notepad and remove this line:

msmq=msmqocm.dll,MsmqOcm,msmqocm.inf,,6

Δημοσ.

wraios;p rwthses k apanthses monos sou;p apo periergeia re.... ti egrapses sto google gia na breis auth th lysh?! www.google.com "Θέλω να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα από το cd των XP GR Pro (το fax συγκεκριμένα) αλλά όταν πάω Προσθαφαίρεση προγραμμάτων -> Προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows μου βγάζει το μήνυμα:

Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν ήταν δυνατό να ανοίξει το αρχείο πληροφοριών msmqocm.inf.

Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος. Ο κωδικός του συγκεκριμένου σφάλματος είναι 0x2 στη γραμμή 2011645961." ??? LOL :PP gia pes..... apla apo periergeia....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ακόμη κ 3 σχεδον χρόνια μετα ηταν η μονη απαντηση που βρηκα κι ελυσε το προβλημα μου.ευχαριστώ που ανεβασες και την λυση του προβληματος:) :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...