Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για fast 1500wg και connex 24

tuku

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

εχω το εν λογο μοντεμ-ρουτερ

εχω συνδεση cοnnex 24 pstn

οταν μπαινω στο μοντεμ μου δειχνει ταχυτητα:

Up Stream 957 Kb

Down Stream 7975 Kb

Runtime Code Version: F@st 1500WG SP Ver. 3.0.5.d (Sep 4 2006 16:26:37)

δεν θα επρεπε να δειχνει παραπανω?

πανω στο μοντεμ ειναι συνδεμενο με καλοδιο ενα λαπτοπ

και ασυρματα ενας υπολογιστης (με ενα tp-link στικακι)

οταν παω να κατεβασω εχω ταχυτητες απο 120 εως το μαξιμουμ 360

υπαρχει καμια ρυθμιση που πρεπει να κανω για να ανεβει η ταχυτητα;

σας ευχαριστω

Δημοσ.

εχεις μεχρι 24 Mbps δεν ειναι 24mbps.οποτε εσυ βλεπεις αυτο που μπορει να σηκωσει η γραμμη σου.απλα σιγουρεψου οτι εχεις βαλει παντου φιλτρα εκτος απο το ρουτερ.επισης καπου πρεπει να γραφει attenuation και margin.γραψτα μας και αυτα να δουμε τι λεει γενικοτερα η γραμμη σου.με 8 Mbit max θα ειναι 800 Kilobytes/second με καλωδιο ethernet.oxi usb .το wireless κλειδωσε το να μην σε κλεβει κανεις.το να κανεις τεστ με wireless δεν ειναι το πιο εγκυρο.επισης τεστ θα κανεις κατεβαζοντας καποιο αρχειο ειτε με download manager απο καμια http://www.apple.com http://www.ati.com Η ακομα καλυτερα απο καποιον ftp με καποιο προγραμμα πχ filezilla

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση και περιμενω λυσεις

λοιπον

Operation Data - Upstream - Downstream

Noise Margin - 10 dB - 13 dB

Attenuation - 36 dB - 35 dB

Stream Type - Actual Data Rate

Up Stream - 957 (Kbps.)

Down Stream - 7975 (Kbps.)

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι με ποση ταχυτητα μπορω να κατεβαζω (γιατι το μεχρη το 360 που πιανει μου φενεται λιγο)

Δημοσ.

αν και αν ειναι πιτα το dslam και βλαβη να μπει δεν θα βγει προκοπη.απλα οι δοκιμες οχι απο wireless και παντα απο ftp.

Δημοσ.
Ίσως δεν παίζει ρόλο αλλά το συγκεκριμένο ρουτερ είναι λίγο μούφα.Γνώμη μου..

και μουφα ειναι και firmware εχει βγει.απλα μπορει να φταιει και οτιδηποτε αλλο.προβλημα στο pc πιταρισμενο dslam κτλ.

Δημοσ.

κανονικα το απλο adsl g.dmt ειναι 8 με 1 Upload.το 2 πρεπει να του εβγαινε κοντα στα 12.στο Μanual αμα δει το αγγλικο γιατι της Otenet sucks θα δεις μεχρι ποσο παει.η εστω αμα δει τι πρωτοκολλα του δινει μεσα στο μενου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...