Προς το περιεχόμενο

Αγορα βιβλιου για εκμαθηση τις γλωσσας ASSEMBLY.

michaelcom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ηθελα να αγορασω ενα βιβλιο στα ελληνικα που να σου διδασκει την γλωσσα ASSEMBLY, αν ξερετε κανεναν εκδοτικο οικο πειτε μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
Γεια σας, θα ηθελα να αγορασω ενα βιβλιο στα ελληνικα που να σου διδασκει την γλωσσα ASSEMBLY, αν ξερετε κανεναν εκδοτικο οικο πειτε μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Πρέπει να μάθεις και Αγγλικά όμως για να είσαι εντάξει , πάρα πολλά πράγματα είναι στα

Αγγλικά !! :X

Δημοσ.
Πρέπει να μάθεις και Αγγλικά όμως για να είσαι εντάξει , πάρα πολλά πράγματα είναι στα

Αγγλικά !! :X

δες ξερω πολυ καλα αγγλικα και οσο για τον επεξεργαστη θελω ενα γενικο για την οικογενεια 80x86.

Δημοσ.
για αυτόν έχω και εγώ του Γκιούρδα εκδόσεις Δ.Πογαρίδης ο καθηγητής που το έχει γράψει

Eτσι, έτσι, ο άρχων της assembly! :)

Το συνιστώ, είναι κατάλληλο για κάποιον που άρχιζει low level προγραμματισμό.

http://www.vgiurdas.gr/bookInner.aspx?prd_id=000000000000091.EL

Δημοσ.
Eτσι, έτσι, ο άρχων της assembly! :)

Το συνιστώ, είναι κατάλληλο για κάποιον που άρχιζει low level προγραμματισμό.

http://www.vgiurdas.gr/bookInner.aspx?prd_id=000000000000091.EL

Ωραια και εγω απλα θα προγραμματιζω motorola????

Εγω βασικα θελω μια γενικη assembly για να προγραμματιζω, να φτιαχνω δλδ βασικα λειτουργικα :rolleyes:!!!

Δημοσ.

καταρχάς, το ξέρω γιατί είναι καθηγητής μου. :) :)

κατά δεύτερον όταν μάθεις assembly σε έναν επεξεργαστή μπορείς εύκολα να μάθεις και για τους υπόλοιπους, είναι πολύ μικρές οι διαφορές θέμα είναι να καταλάβεις την νοοτροπία.

Δημοσ.
καταρχάς, το ξέρω γιατί είναι καθηγητής μου. :) :)

κατά δεύτερον όταν μάθεις assembly σε έναν επεξεργαστή μπορείς εύκολα να μάθεις και για τους υπόλοιπους, είναι πολύ μικρές οι διαφορές θέμα είναι να καταλάβεις την νοοτροπία.

Βασικα εχω ενα ebook αλλα ειναι του 2001 στα αγγλικα τωρα με αυτο θα μπορω να προγραμματιζω συγχρονους επεξεργαστες???

Δημοσ.

όταν λες σύγχρονους επεξεργαστές τι εννοείς;; πες έναν προγραμματιστή που θες;; οι επεξεργαστές χωρίζονται σε οικογένειες , έχουν διαφορές οι assembly τους αλλά μπορείς εύκολα να πας από την μία στην άλλη..

Δημοσ.
όταν λες σύγχρονους επεξεργαστές τι εννοείς;; πες έναν προγραμματιστή που θες;; οι επεξεργαστές χωρίζονται σε οικογένειες , έχουν διαφορές οι assembly τους αλλά μπορείς εύκολα να πας από την μία στην άλλη..

80x86 οικογενεια θελω

Δημοσ.

Από τα βιβλία που δείχνεις έχω του Κip Irvin αλλά την 4η έκδοση

(το είχα πάρει από τον Παπασωτηρίου περίπου το 2005).

Το δεύτερο είναι προφανώς ίδιο με το πρώτο και διαφέρουν μόνον στο δέσιμο.

Είναι αρκετά καλό. Ο συγγραφέας είναι ειδικός και πραγματεύεται την assembly

του χ86 με προσανατολισμό στα windows (τουλάχιστον στην έκδοση που έχω εγώ).

Συνοδευόταν και από ένα cd με τον ms assembler.

Στα ελληνικά υπάρχει μεταφρασμένο το τελευταίο που δείχνεις (του Jeff Duntemann) αλλά η πρώτη έκδοσή του, του '92.

Μην ψάχνεις για assembly στα ελληνικά, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτε ή είναι προχειρογραμμένο από ημιμαθείς...

-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...