voulaji Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει τρόπος να επιλέξω και να αντιγράψω κείμενο από ένα αρχειο pdf που είναι "κλειδωμένο"? Δηλ δεν επιτρεπει την εντολη αντιγραφη.
damastes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 υπάρχει κάτι καλύτερο, να το ξεκλειδώσεις τελείως. http://freemypdf.com/ Υ.Γ: δεν πιστεύω αυτό να είναι ενάντια σε κάποιον κανονισμό, ε;
georgalasg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 τι λες; Αν δουλευει αυτο θα είναι μεγαλη ευκολία Ειχα τρελαθεί στο finereader να μετατρεπω σε word pdf που δε μπορουσα να κανω copy... Αν δε δουλεψει οπως καταλαβες fine reader... Αλλα είναι μπελας. Τα μετατρεπεις σε word αλλα θα εχει αρκετα λαθακια μετα το κειμενο...
voulaji Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Βιάστηκα και χάρηκα.... Δυστυχώς, ενώ μου επιτρέπει να επιλέξω κ να αντιγράψω (στο word), όταν κάνω επικόληση μου βγάζει ...τετραγωνάκια. Ισως επειδη το κειμενο ειναι ελληνικο? Άρα παμε σε άλλη λύση?
Errik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν κάτι προγράμματα που ξεκλειδώνουν απευθειας τα pdf. Το θέμα είναι οτι πάλι τατραγωνάκια θα εφανίζονται. Το πιο εύκολο μάλλον είναι το finereader
flik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αυτό είναι θέμα με τα fonts και δύσκολα λύνεται. Δεν έχω καταφέρει κάτι σπουδαίο σε μερικά pdfs που έχω δοκιμάσει να κάνω copy text και μεταφορά στο word. Γιατί πολλά pdfs είναι σε font που δεν υπάρχει στο σύστημα σου. Μια καλή λύση είναι το finereader, αλλά ίσως και κανα addon για office τύπου "fix broken text" που δεν υπάρχει πλεον στα 2007 να σώσει πιο εύκολα τη κατάσταση. Δεν το έχω ψάξει καλά δυστυχώς και δεν έχω να σου προτείνω κάτι.
accipio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Με το FineReader εγκαθίσταται και το ScreenShot Reader. Αυτό είναι η λύση στο πρόβλημά σου (από τη στιγμή που δεν ξεκλειδώνεις το κλειδωμένο pdf). Διαβάζει όποιο κείμενο του υποδείξεις από την οθόνη και το μετατρέπει σε επεξεργάσιμο κείμενο.
isay Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Για τα τετραγωνάκια δοκίμασε το παρακάτω: -Να εχεις γυρισμένη ελληνική γλώσσα ΚΑΙ στο pdf ΚΑΙ στο word -Κάνεις επιλογή και αντιγραφή -Κάνεις επικόλληση χωρίς μορφοποίηση στο word
kx5 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Advance PDF recovery της Elcomsoft για κάθε είδους ξεκλείδωμα.
voulaji Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς εξακολουθει να εχει τετραγωνακια.... Για τα τετραγωνάκια δοκίμασε το παρακάτω:-Να εχεις γυρισμένη ελληνική γλώσσα ΚΑΙ στο pdf ΚΑΙ στο word -Κάνεις επιλογή και αντιγραφή -Κάνεις επικόλληση χωρίς μορφοποίηση στο word ---------- Προσθήκη στις 23:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:55 ---------- Αυτό το fine reader απο ότι ειδα δεν ειναι free. Το κατέβασα κάποιο site ( οχι δοκιμαστικη εκδοση) αλλά είχε και έναν φάκελο patch, για τα αρχεια του οποίου θα επρεπε να κάνω αντικατασταση στο φάκελο εγκαταστασης. Το έκανα (έτσι πιστεύω τουλαχιστον), αλλα εξακολουθει να μου ζητά serial number. Τι κάνω? Υπάρχει καμια ιδέα?
actorgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 http://www.4shared.com/get/ΧΧΧΧΧ/ΥΥΥΥΥΥ.html εμπιστεψου και δοκιμασε
voulaji Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 το κατεβασα το προγραμματακι αλλά όταν πάω να βάλω το pdf "παγώνει"....!! κολλάει και δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα.... Γιατι γινεται αυτο?
damastes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μην χρησιμοποιείς το original, αλλά το ξεκλείδωτο απο το site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.