Προς το περιεχόμενο

NB HP PAVILION DV6-1315SV+TV TUNER LV5T @ getitnow.gr 399,00E

terry308

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πόσο σε νιώθω φίλε μου, ιδιαίτερα μου τη σπάει όταν σου λένε "Είναι καλό; Μήπως βγει κάτι καλύτερο; Να περιμένουμε λίγο ακόμη; Να, να, να...." Και στο τέλος σου λένε:"άστο μωρέ... θα βγει κάτι άλλο"

Και μετά από λίγο καιρό, έρχονται με κάποια μ...ία αγορασμένη με 108 άτοκες και καταλαβαίνεις γιατί ΔΕΝ το ήθελαν...

Και για την ώρα σου που έχασες, τον κόπο που έκανες, τα νεύρα σου, τα πάντα όλα, ούτε ένα ευχαριστώ, λες και παίρνεις μίζα...

ειδικα αν κατσεις να τους εξηγησεις περι πυρηνων μνημων κοκ μετα θέλουμε 16πύρηνο :lol: με 8 ram σε 399 ευρω και δώρο (!) τσαντα και ποντίκι :lol:

Σπάσιμο νευρών

Δημοσ.

Ήρθε το λαπτοπ.

Κάθομαι και περνώ κανένα προγραμματάκι (OpenOffice κλπ), σφαίρα πάει κι είναι πανέμορφο...

Σε άσπρο χρώμα με ωραία υφή.

Και δώρο το στικάκι για την τηλεόραση και βέβαια....

Δημοσ.
Ήρθε το λαπτοπ.

Κάθομαι και περνώ κανένα προγραμματάκι (OpenOffice κλπ), σφαίρα πάει κι είναι πανέμορφο...

Ωραία :) καλορίζικο

Δημοσ.

Δεν ήταν δυστυχώς για μένα γείτονα....

Με το ζόρι ξεκόλλησε το τηλεκοντρόλ (του λάπτοπ) από το χέρι μου... και το είχα στήσει τέλεια το media-center, αφού το δοκίμασα, έβαλα και ταινιούλες...

Έβαλα και την κάρτα τηλεόρασης, μια χαρά έπιασε 12 κανάλια με την μικρή κεραιούλα...

Ζηλεύω.........

4,7 δείκτη στα Windows.

Δημοσ.

3 μήνες πριν τις γιορτές ξεκινούν μαθήματα στο πανεπιστήμιο, τι να της πω, περίμενε να έρθουν τα Χριστούγεννα;

400 ευρώ με δώρο την κάρτα TV και το ποντίκι, είναι κλεψιά. Και τα i3 όπως είπες, κάνουν 500, όχι 400.

Και σε πληροφορώ ότι αυτό μου έκανε καλύτερη εντύπωση από το Dell i3 του Carrefour της προηγούμενης εβδομάδας που έκανε 550 ενώ στα Saturn... 612.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ήρθε το λαπτοπ.

γεια σου φιλε...

πηρα και εγω ενα τετοιο τελευτεα .. κανει καπιο θορυβο γενικα το ανεμιστηρακ?ι... γενικα κανει θορυβο ? εισαι ευχαριστιμενος μετα απο μερες φιλαρακι? απο μπαταρια τι λεει?

εμενα μου φανικε οτι κανει θορυβο και δεν ξερω κατα ποσο ειναι φυσιολογικο η οχι ...

οκ απο μπαταρια μετρια πραγματα αλλα οκ λογικο pentium ειναι...

Δημοσ.

Δεν είναι δικό μου φίλε μου, αλλά δε μου παραπονέθηκαν κιόλας. Μια χαρά μηχάνημα είναι, καλορίζικο σου εύχομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...