Προς το περιεχόμενο

NB HP PAVILION DV6-1315SV+TV TUNER LV5T @ getitnow.gr 399,00E

terry308

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα χαρακτηριστικά και την ποιότητά του είναι απίστευτο. Όχι απλά άριστο. Ο ένας χρόνος δεν λέει τπτ το 90% 1 χρόνο έχουν. Τουλάχιστον σου δίνει δυνατότητα επέκτασης(ακόμα και accidental), όχι σαν τα lenovo...

Δημοσ.
Οχι και απιστευτο με επεξεργαστη pentium και 4 γιγα μνημη :) . Καλη τιμη για ενα μετριοτατο ομως στην καλυτερη λαπτοπ :)

Η τιμή είναι σούπερ για αυτά που προσφέρει (+tuner+δωρεαν μεταφορικά). Αν είναι και καινούργιο μοντέλο ενδέχεται ο δισκος να είναι 7200rpm γιατί η HP έχει σταματήσει πλέον τους 5400 rpm.

Δημοσ.
Οχι και απιστευτο με επεξεργαστη pentium και 4 γιγα μνημη :) . Καλη τιμη για ενα μετριοτατο ομως στην καλυτερη λαπτοπ :)

Κι εγω pentium T3200 εχω και αλλαξα τον σκληρο με εναν 7200 και το μηχανημα πεταει ..

4530 καρτα γραφικων ξεχωριστη

4gb ram ddr3 / 320gb σκληρο δισκο .. τι αλλο θελει κανεις για ενα απλο μηχανημα ?

Για μενα ειναι Προσφορα ...

---------- Προσθήκη στις 12:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ----------

Η τιμή είναι σούπερ για αυτά που προσφέρει (+tuner+δωρεαν μεταφορικά). Αν είναι και καινούργιο μοντέλο ενδέχεται ο δισκος να είναι 7200rpm γιατί η HP έχει σταματήσει πλέον τους 5400 rpm.

(μοντελο που εχει σταματησει η παραγωγη του)

Δημοσ.

το μονο μειον ο 1 χρονος εγγυησης ....

(μοντελο που εχει σταματησει η παραγωγη του)

η ημερομηνια της εγγυησεις ειναι βαση της ημερομηνιας αγορα ενος προϊόντος....:-)

Δημοσ.
η ημερομηνια της εγγυησεις ειναι βαση της ημερομηνιας αγορα ενος προϊόντος....:-)

Ναι δεν ειπε κανεις κατι διαφορετικο :)

απλα εγω ειχα επιλεξει στην αρχη του χρονου να αγοαρασω το toshiba που εχω απτο πλαισιο που εδινε 2+2 χρονια εγγυηση ... οπως και δινει συχνα +2 χρονια

γιαυτο μου φαινεται λιγος ο ενας χρονος ... ;) , την ΗΡ την εμπισευομαι σαν εταιρια-μαρκα , ο προηγουμενος μου ηταν ΗΡ ... και παει ακομα ... (3 χρονων) ... χωρις να παθει τιποτα ..

---------- Προσθήκη στις 13:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:22 ----------

sold out..

Xαχαχα μας πηραν χαμπαρι :P

Δημοσ.

Συγνώμη, στα 399€ τι ακριβώς παίρνεις; Και με HDMI που ξέρεις ότι σημαίνει +100 περίπου στο τελικό κόστος;

ATi 4530 = Παίζεις άνετα αμα θές και έχεις και HW decoding για MKVs

4GB ddr3 = άψογο ammount & speed

320GB 7200rpm hdd = Speed & size

15.6 LED = πιότητα

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής γιατί έχω ήδη ένα 1310.

Τι άλλο να ζητήσεις;

Δημοσ.
Συγνώμη, στα 399€ τι ακριβώς παίρνεις; Και με HDMI που ξέρεις ότι σημαίνει +100 περίπου στο τελικό κόστος;

ATi 4530 = Παίζεις άνετα αμα θές και έχεις και HW decoding για MKVs

4GB ddr3 = άψογο ammount & speed

320GB 7200rpm hdd = Speed & size

15.6 LED = πιότητα

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής γιατί έχω ήδη ένα 1310.

Τι άλλο να ζητήσεις;

Να χε περισσοτερα κομματια, γιατι μεχρι να το δω να παρω τηλεφωνα να ρωτησω αν τελικα ενδιαφερονται τελειωσαν...:-D

Δημοσ.
Να χε περισσοτερα κομματια, γιατι μεχρι να το δω να παρω τηλεφωνα να ρωτησω αν τελικα ενδιαφερονται τελειωσαν...:-D

Πόσο σε νιώθω φίλε μου, ιδιαίτερα μου τη σπάει όταν σου λένε "Είναι καλό; Μήπως βγει κάτι καλύτερο; Να περιμένουμε λίγο ακόμη; Να, να, να...." Και στο τέλος σου λένε:"άστο μωρέ... θα βγει κάτι άλλο"

Και μετά από λίγο καιρό, έρχονται με κάποια μ...ία αγορασμένη με 108 άτοκες και καταλαβαίνεις γιατί ΔΕΝ το ήθελαν...

Και για την ώρα σου που έχασες, τον κόπο που έκανες, τα νεύρα σου, τα πάντα όλα, ούτε ένα ευχαριστώ, λες και παίρνεις μίζα...

Δημοσ.
Πόσο σε νιώθω φίλε μου, ιδιαίτερα μου τη σπάει όταν σου λένε "Είναι καλό; Μήπως βγει κάτι καλύτερο; Να περιμένουμε λίγο ακόμη; Να, να, να...." Και στο τέλος σου λένε:"άστο μωρέ... θα βγει κάτι άλλο"

Και μετά από λίγο καιρό, έρχονται με κάποια μ...ία αγορασμένη με 108 άτοκες και καταλαβαίνεις γιατί ΔΕΝ το ήθελαν...

Και για την ώρα σου που έχασες, τον κόπο που έκανες, τα νεύρα σου, τα πάντα όλα, ούτε ένα ευχαριστώ, λες και παίρνεις μίζα...

+10000000000000000000000 Απλα ζωγραφισες!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...