Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 ερωτήσεις για τους "υποψιασμένους".

1. Γιατί ψεκάζουν μέρα, ώστε να τους καταλάβουν όλοι;

2. Γιατί δεν το κάνουν άχρωμο;

:unsure:

• Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε πιο πρίν,ας "μολύνουν" την παροχή πόσιμου νερού.

Πετάς 5 βαρέλια αντι-κουκου στην δεξαμενή και καθαρίζεις.Δέν χαλάς τόνους κηροζίνης ούτε απασχολείς εξειδικευμένο προσωπικό (σσ πιλότοι) για να κάνεις την δουλειά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προτάσεις για βελτίωση του forum, εδώ.

Απορίες, αντιρρήσεις, σχόλια για ενέργειες συντονιστών, αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα, είτε στο διαχειριστή, είτε στον αρμόδιο συντονιστή, όπως αναφέρουν ρητά οι κανόνες, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πράγματα τα οποία παλιά και νέα μέλη οφείλουν να γνωρίζουν.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Πάντως τα τελευταία χρόνια είναι πιο συχνοί αυτοί οι αεροψεκασμοί...

Και όταν σου λένε ότι ψεκάζουν για να μην περνάνε π.χ οι ακτίνες του ηλίου(υπερθέρμανση πλανήτη) ή για το φαινόμενο του θερμοκηπίου ενώ οι επιστήμονες λένε ότι δεν ισχύουν, και αντιθέτως ο πλανήτης ψύχεται σε κάνει να αναρωτιέσαι τι ακριβώς κάνουν τελικά οι ψεκασμοί αυτοί...

Εσάς δεν σας ενοχλεί να βλέπετε αυτές τις γραμμές που μετά από λίγη ώρα εξαπλώνονται και μετά ο ουρανός γίνεται γκρι; :P

Δεν ξέρω, ούτε ξέρω τι περιέχουν αλλά παλιά κοιτούσες τον ουρανό και ήταν γαλάζιος ρε παιδί μου, τώρα κοιτάς όλο γκρι είναι που σου προκαλεί μια βαριεστιμάρα/κατάθλιψη

Θέλω να πω πως ίσως και αυτό επηρεάζει, δεν χρειάζεται απόλυτα να περιέχουν κάτι τα χημικά αυτά.

Δημοσ.

Πάντως τα τελευταία χρόνια είναι πιο συχνοί αυτοί οι αεροψεκασμοί...

Και όταν σου λένε ότι ψεκάζουν για να μην περνάνε π.χ οι ακτίνες του ηλίου(υπερθέρμανση πλανήτη) ή για το φαινόμενο του θερμοκηπίου ενώ οι επιστήμονες λένε ότι δεν ισχύουν, και αντιθέτως ο πλανήτης ψύχεται σε κάνει να αναρωτιέσαι τι ακριβώς κάνουν τελικά οι ψεκασμοί αυτοί...

Εσάς δεν σας ενοχλεί να βλέπετε αυτές τις γραμμές που μετά από λίγη ώρα εξαπλώνονται και μετά ο ουρανός γίνεται γκρι; :P

Δεν ξέρω, ούτε ξέρω τι περιέχουν αλλά παλιά κοιτούσες τον ουρανό και ήταν γαλάζιος ρε παιδί μου, τώρα κοιτάς όλο γκρι είναι που σου προκαλεί μια βαριεστιμάρα/κατάθλιψη

Θέλω να πω πως ίσως και αυτό επηρεάζει, δεν χρειάζεται απόλυτα να περιέχουν κάτι τα χημικά αυτά.

Ο πλανητης ψυχεται; Αλλα λενε οι πολοι και οι παγοι.

Αν ποτε αραιωσετε απο το καμινι που μαζευτηκε η μιση ελλαδα, ισως παψει να βλεπεις αυτο το γκριζο. Εδω που ζω, μια μερα εκοψε η βροχη, και απο το πρωι εχει ενα καταγαλανο ουρανο που τρελαινεσαι να τον κοιταζεις.

Δημοσ.

Εδω που ζω, μια μερα εκοψε η βροχη, και απο το πρωι εχει ενα καταγαλανο ουρανο που τρελαινεσαι να τον κοιταζεις.

Ε εκεί που ζεις δεν ψεκάζουν φαίνεται :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε γιατί να μας ψεκάσουν? Αφού υπάρχει και η tv.

υπάρχει μια θεωρία για τους λόγους που το κάνουν αλλά δεν θα αναφερθώ όπως είπε και Ο Μορφέας στο Matrix "εγώ δείχνω τη πόρτα μόνο"

όποιος θέλει ας το ψάξει.

άλλη η δουλειά της τιβί πάντως και άλλη των ψεκασμών και τα δύο όμως για κακό μας.

Δημοσ.

υπάρχει μια θεωρία για τους λόγους που το κάνουν αλλά δεν θα αναφερθώ όπως είπε και Ο Μορφέας στο Matrix "εγώ δείχνω τη πόρτα μόνο"

όποιος θέλει ας το ψάξει.

άλλη η δουλειά της τιβί πάντως και άλλη των ψεκασμών και τα δύο όμως για κακό μας.

α ΟΚ

Δημοσ.
όπως είπε και Ο Μορφέας στο Matrix "εγώ δείχνω τη πόρτα μόνο"

Ο Μορφέας προσέφερε κουμπιά στο Νίο κι εσύ θα τον εμπιστευτείς έτσι;

Δημοσ.

Παντα οταν δεν υπαρχουν απαντησεις σε απλες και καθημερινες ερωτησεις, αρχισει η κλασσικη λογικη "δε σας απανταω αμεσα, ψαξτε μονοι σας να βρειτε την αληθεια", ενας δειχνει την πορτα, αλλος το παραθυρο, αλλος το φεγγιτη κλπ.

Δημοσ.

Παντα οταν δεν υπαρχουν απαντησεις σε απλες και καθημερινες ερωτησεις, αρχισει η κλασσικη λογικη "δε σας απανταω αμεσα, ψαξτε μονοι σας να βρειτε την αληθεια", ενας δειχνει την πορτα, αλλος το παραθυρο, αλλος το φεγγιτη κλπ.

Ξέρει αλλά δεν μπορεί να μας πει. Ίσως επιλέξει τον εκλεκτό.

Δημοσ.

Ξέρει αλλά δεν μπορεί να μας πει. Ίσως επιλέξει τον εκλεκτό.

ξέρω τη θεωρία ούτε την απορρίπτω ούτε την αποδέχομαι τουλάχιστον αν συμβούν κάποια περίεργα

στο μέλλον δεν θα τραβάω τα μαλλιά μου γιατί θα είμαι έστω και λίγο έτοιμος να τα δεχτώ.

kai by the way matrix

zeitgeist

κάποτε η ΓΗ ήταν επίπεδη επειδή το έλεγαν ΟΛΟΙ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...