tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 δε σου επεβαλα να ασπαστεις τπτ. μαλλον μονος σου τρωγεσαι μιας και απο επιχειρηματα ZERO Οκ εγώ δεν έχω επιχειρήματα.(μάλον τα προηγούμενα post μου τα προσπέρασες...) Για πες μας εσύ ΠΟΥ στηρίζεις τις πηγές των πληροφοριών σου που τις καταπίνεις αμάσητες; Κατά πόσο ξέρεις εαν είναι αξιόπιστες; ε;
opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Οκ εγώ δεν έχω επιχειρήματα.(μάλον τα προηγούμενα post μου τα προσπέρασες...) Για πες μας εσύ ΠΟΥ στηρίζεις τις πηγές των πληροφοριών σου που τις καταπίνεις αμάσητες; Κατά πόσο ξέρεις εαν είναι αξιόπιστες; ε; να αναφέρω σαν παράδειγμα αξιόπιστων πληροφοριών που όλος ο κόσμος έχει αποδεχτεί : τις γνώσεις των οικονομολόγων που μας οδήγησαν (όλη την ανθρωπότητα) στο σημερινό χάλι.
spacefart Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 tarantules δυστηχως για σενα δε καταπινω τπτ αμασητο, προτιμω να διαβαζω οσο το δυνατον περισσοτερα αρθρα επι του θεματος και να σχηματιζω μια σφαιρικη αποψη. και αυτο που εχω καταλαβει ΕΓΩ και δεν το επιβαλω σε κανεναν ειναι οτι ΝΑΙ μας ψεκαζουν, οι ψεκασμοι αυτοι περιεχουν χημικα JP8 [Ο «ψεκασμός» γίνεται από αεροπλάνα τάνκερ (KC-10 ή KC-135 ή C-17 συνήθως ή από απλά επιβατικά που χρησιμοποιούν καύσιμα (σύμφωνα με πληροφορίες JP 8 που περιλαμβάνουν οξείδια αλουμινίου ή βαρίου σε αντίθεση με τα JP 4. Τα οξείδια αυτά δεν καίγονται και εξάγονται με τα καυσαέρια των αεροπλάνων, οπότε σταδιακά κατακάθονται στο έδαφος.] απο εκει και περα το μεγεθος των ψεκασμων και οι συνεπειες του στην ανθρωπινη υγεια δεν απασχολει τα μεγαλα κεφαλια που το θεωρησαν σαν λυση. οπως βλεπεις απο την παραπανω μικρη εκτιμηση που εκανα ουτε illuminati εμφανιστησταν και ουτε εξωγηινοι μπορω να το παω και πιο περα ...Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθως και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας και κάνοντάς το κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, κατάλληλο δηλαδή να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος. εσυ που στηριζεις την αρνητικοτητα σου?
opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 tarantules δυστηχως για σενα δε καταπινω τπτ αμασητο, προτιμω να διαβαζω οσο το δυνατον περισσοτερα αρθρα επι του θεματος και να σχηματιζω μια σφαιρικη αποψη. και αυτο που εχω καταλαβει ΕΓΩ και δεν το επιβαλω σε κανεναν ειναι οτι ΝΑΙ μας ψεκαζουν, οι ψεκασμοι αυτοι περιεχουν χημικα JP8 [Ο «ψεκασμός» γίνεται από αεροπλάνα τάνκερ (KC-10 ή KC-135 ή C-17 συνήθως ή από απλά επιβατικά που χρησιμοποιούν καύσιμα (σύμφωνα με πληροφορίες JP 8 που περιλαμβάνουν οξείδια αλουμινίου ή βαρίου σε αντίθεση με τα JP 4. Τα οξείδια αυτά δεν καίγονται και εξάγονται με τα καυσαέρια των αεροπλάνων, οπότε σταδιακά κατακάθονται στο έδαφος.] απο εκει και περα το μεγεθος των ψεκασμων και οι συνεπειες του στην ανθρωπινη υγεια δεν απασχολει τα μεγαλα κεφαλια που το θεωρησαν σαν λυση. οπως βλεπεις απο την παραπανω μικρη εκτιμηση που εκανα ουτε illuminati εμφανιστησταν και ουτε εξωγηινοι μπορω να το παω και πιο περα ...Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθως και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας και κάνοντάς το κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, κατάλληλο δηλαδή να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος. εσυ που στηριζεις την αρνητικοτητα σου? φίλε μου ανέφερες το Haarp τώρα έμπλεξες άσχημα,τσάμπα μιλάμε εδώ πέρα εγώ παραιτούμαι καλή συνέχεια.
tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ όμορφα όλα αυτά περί HΑARP, οξείδια βαρίου και δεν συμαζεύεται.Τα έχω διαβάσει κι εγώ και μπορώ να σου πω άλλα τόσα. Συνεχίζεις όμως να μην μου απαντάς στο κρίσιμο ερώτημα : Που στηρίζεις οτι ΟΛΑ αυτά που διαβάζεις είναι αλήθειες από αυτούς που τα λένε και δεν ταλένε πχ για να εξηπηρετήσουν κάποιο σκοπό.... Θα μου απαντήσεις σε αυτό μου το ερώτημα; Και άσε τα περί αρνητικότητας στην άκρη....Στο δια ταύτα...
cb_papi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 tarantules δυστηχως για σενα δε καταπινω τπτ αμασητο, προτιμω να διαβαζω οσο το δυνατον περισσοτερα αρθρα επι του θεματος και να σχηματιζω μια σφαιρικη αποψη. και αυτο που εχω καταλαβει ΕΓΩ και δεν το επιβαλω σε κανεναν ειναι οτι ΝΑΙ μας ψεκαζουν, οι ψεκασμοι αυτοι περιεχουν χημικα JP8 [Ο «ψεκασμός» γίνεται από αεροπλάνα τάνκερ (KC-10 ή KC-135 ή C-17 συνήθως ή από απλά επιβατικά που χρησιμοποιούν καύσιμα (σύμφωνα με πληροφορίες JP 8 που περιλαμβάνουν οξείδια αλουμινίου ή βαρίου σε αντίθεση με τα JP 4. Τα οξείδια αυτά δεν καίγονται και εξάγονται με τα καυσαέρια των αεροπλάνων, οπότε σταδιακά κατακάθονται στο έδαφος.] απο εκει και περα το μεγεθος των ψεκασμων και οι συνεπειες του στην ανθρωπινη υγεια δεν απασχολει τα μεγαλα κεφαλια που το θεωρησαν σαν λυση. οπως βλεπεις απο την παραπανω μικρη εκτιμηση που εκανα ουτε illuminati εμφανιστησταν και ουτε εξωγηινοι μπορω να το παω και πιο περα ...Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθως και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας και κάνοντάς το κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, κατάλληλο δηλαδή να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος. εσυ που στηριζεις την αρνητικοτητα σου? Χαχαχα πως φαίνονται οι αρλουμπες που σου πουλάνε. Οι ELF συχνότητες δεν Είναι μικροκυματα πρωτίστως. Δευτερευόντως, η τροποσφαιρα αποτελεί από μόνη της μέσο της λεγόμενης διάδοσης ραδιοκυματων. Γι αυτό εξήγησε μου τον λόγο να ξοδέψουν τόσα λεφτά για το τιποτα.
spacefart Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ όμορφα όλα αυτά περί HΑARP, οξείδια βαρίου και δεν συμαζεύεται.Τα έχω διαβάσει κι εγώ και μπορώ να σου πω άλλα τόσα. Συνεχίζεις όμως να μην μου απαντάς στο κρίσιμο ερώτημα : Που στηρίζεις οτι ΟΛΑ αυτά που διαβάζεις είναι αλήθειες από αυτούς που τα λένε και δεν ταλένε πχ για να εξηπηρετήσουν κάποιο σκοπό.... Θα μου απαντήσεις σε αυτό μου το ερώτημα; Και άσε τα περί αρνητικότητας στην άκρη....Στο δια ταύτα... ολα αυτα τα στηριζω εκει που στηριζεις και εσυ τα αρνητικα λεγομενα σου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να μπορεις να αποδειξεις τπτ και χρησιμοποιοντας αστειους ισχυρισμους aka καυσαερια αεροσκαφων. Τα στηριζω στην διαφορετικοτητα της κατανοησης του καθε ατομου σε γεγονοτα και στοιχεια. και αφου μου ζητας στοιχεια μπες σε καποιο απο τα πολλα site που εχεις βρει και δες τα στοιχεια με ονοματα και επιστημονικους ορους μιας και εγω δε θα μπω σε αυτο το τριπακι. δωσε μου και εσυ μια εξηγηση για το παρακατω βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=nqWtgE80zEM&feature=player_embedded#! δλδ βλεπεις αεροπλανα 6-7 μαζι να πετανε και να σε λουζουν με χημικα.. και εσενα δε σε νοιαζει τι μπορει να ειναι λες και εγω θα βγαλω χρηματα απο την υποθεση κτλ.. τελειως αστειες καταστασεις δλδ.
spacefart Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Οι ELF συχνότητες δεν Είναι μικροκυματα πρωτίστως. Δευτερευόντως, η τροποσφαιρα αποτελεί από μόνη της μέσο της λεγόμενης διάδοσης ραδιοκυματων. Γι αυτό εξήγησε μου τον λόγο να ξοδέψουν τόσα λεφτά για το τιποτα. δεν ειπα πουθενα οτι οι ELF ειναι μικροκυματα. ειπα οτι ειναι συχνοτητες. το λογο που ξοδευουν τοσα λεφτα για το τπτ? και που ξερεις εσυ που ακριβως τα ξοδευουν? μπορουν να κανουν το οτιδηποτε . δε ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα ολοι εμεις εδω μεσα εικασιες κανουμε. κανενας δε μπορει να ειναι 100% σιγουρος για το τι σκεφτονται και τι κανουν
cb_papi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 δεν ειπα πουθενα οτι οι ELF ειναι μικροκυματα. ειπα οτι ειναι συχνοτητες. το λογο που ξοδευουν τοσα λεφτα για το τπτ? και που ξερεις εσυ που ακριβως τα ξοδευουν? μπορουν να κανουν το οτιδηποτε . Α καλαα.. Η δεν ξέρεις τι λες ή δεν καταλαβαίνεις καν για τι μιλας. Κανε ένα search στα μηνυματάκια σου και βρες το σημείο που αναφέρεις τη λέξη μικροκυματα. Αν δεν καταλαβαίνεις τη σχέση ELF και μικροκυματα και πως δεν πανε μαζι, αστο το αντικειμενο. Δεν καταλαβαίνεις εσυ ο ίδιος και προσπαθείς να πείσεις αλλους Και σε περίπτωση που δεν καταλαβες, ο λόγος που αναφέρεις για αυτά τα χημικα, τη διάδοση δηλαδή ραδιοκυματων μέσω της τροποσφαιρας την κάνει η φύση από μόνη της. Άρα αυτά που λες δεν στέκουν. Τέρμα όμως οι συζητήσεις από μέρος μου. Μου αποδείξετε για άλλη μια φορά ότι δεν ξέρετε ούτε εσείς για τι μιλατε.
tarantules Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ολα αυτα τα στηριζω εκει που στηριζεις και εσυ τα αρνητικα λεγομενα σου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να μπορεις να αποδειξεις τπτ και χρησιμοποιοντας αστειους ισχυρισμους aka καυσαερια αεροσκαφων. Τα στηριζω στην διαφορετικοτητα της κατανοησης του καθε ατομου σε γεγονοτα και στοιχεια. και αφου μου ζητας στοιχεια μπες σε καποιο απο τα πολλα site που εχεις βρει και δες τα στοιχεια με ονοματα και επιστημονικους ορους μιας και εγω δε θα μπω σε αυτο το τριπακι. δωσε μου και εσυ μια εξηγηση για το παρακατω βιντεο δλδ βλεπεις αεροπλανα 6-7 μαζι να πετανε και να σε λουζουν με χημικα.. και εσενα δε σε νοιαζει τι μπορει να ειναι λες και εγω θα βγαλω χρηματα απο την υποθεση κτλ.. τελειως αστειες καταστασεις δλδ. Ωραία...Αυτό το είπαμε.Εγώ δεν έχω επιχειρήματα και είμαι κακεντρεχής και δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Εσύ που μου αναρτάς αυτά τα video , ΠΟΥ ξέρεις οτι είναι αυτά τα χημικά τα οποιά λές; Τους έκανες χημική ανάλυση στο εργαστήριό σου; Ή επειδή το είπαν στο video έτσι είναι; Μάλον έτσι θα είναι ε; Για να το λένε κάτι θα ξέρουν.... Μην μπείς στο τρυπάκι να μου βρεις site.Μπαίνω σε πολλά και διαβάζω κι εγώ.Και μου αρέσουν (δεν το λέω ειρωνικά).Έχουν κάποια ωραία θέματα με χαμένα χειρόγραφα και διάφορα άλλα που μου αρέσουν. Αλλά συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις κάτι που σου λεώ και ξαναλέω και ξαναλέω και ξαναλέω.... ΔΕΝ μπορείς να γνωρίζεις τι απόλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα. Και θα σου πω και κάτι άλλο ακόμα και δεν θα ξαναποστάρω να αφήσω και τους υπόλοιπους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους : Ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις ένα ψέμα ως αλήθεια είναι να το αναμείξεις με διάφορες άλλες αλήθειες....
spacefart Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν έχω επιχειρήματα και είμαι κακεντρεχής και δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Εσύ που μου αναρτάς αυτά τα video , ΠΟΥ ξέρεις οτι είναι αυτά τα χημικά τα οποιά λές; Τους έκανες χημική ανάλυση στο εργαστήριό σου; Ή επειδή το είπαν στο video έτσι είναι; Μάλον έτσι θα είναι ε; Για να το λένε κάτι θα ξέρουν.... ενω εσυ εκανες αναλυση στο δικο σου εργαστηριο και ειδες οτι δεν ειναι αυτα τα χημικα ε? Μπαίνω σε πολλά και διαβάζω κι εγώ.Και μου αρέσουν (δεν το λέω ειρωνικά).Έχουν κάποια ωραία θέματα με χαμένα χειρόγραφα και διάφορα άλλα που μου αρέσουν.Αλλά συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις κάτι που σου λεώ και ξαναλέω και ξαναλέω και ξαναλέω.... ΔΕΝ μπορείς να γνωρίζεις τι απόλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα. δε ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα ολοι εμεις εδω μεσα εικασιες κανουμε. κανενας δε μπορει να ειναι 100% σιγουρος για το τι σκεφτονται και τι κανουν
gtroza Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ΔΕΝ μπορείς να γνωρίζεις τι απόλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα. άρα μπορεί και να μήν χρωστάμε Δευτερευόντως, η τροποσφαιρα αποτελεί από μόνη της μέσο της λεγόμενης διάδοσης ραδιοκυματων. έχεις πάει και ξέρεις ότι υπάρχει; .
De@th L0rd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Βλέπω τόσες πολλές ανακρίβειες και παραπληροφόρηση, που τύφλα να είχαν τα βιβλία του προφήτη από τη Θεσσαλονίκη. Πονέσαν τα μάτια μου σας χαιρετώ. Όταν βρείτε τι συμβαίνει στείλτε μου PM. Μέχρι τότε θα απολαμβάνω τα χημικά χωρίς να παθαίνω τίποτα.Έχω γερή κράση ο άτιμος.
pournaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μια ακομη χαζη ερωτηση. Αφου θελουν (παντα τριτο πληθυντικο), να μας ψεκασουν με κατι, και αφου εχουν τις γνωσεις, την τεχνολογια, το χρημα, τη δυνατοτητα να το κανουν, γιατι ρε γαμωτο δεν τα καναν αυτα τα αερια αορατα, με αποτελεσμα να τους καταλαβουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις