Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να αφήνουν τα ίχνη αυτά τα καυσαέρια του αεροπλάνου που βρίσκεται σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο και παγώνουν το αποκλείεις δηλαδή...

Είναι στάνταρ εντομοκτόνα.... :whistle:

• Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλον αναμασάει οτι διαβάζει απο διάφορα blogs....

και φυσικά κάπου τα διάβασα κάπου αυτά που γράφω δεν τα ανακάλυψα μόνος μου

που είναι το κακό δηλαδή.

Το να κοιμάσαι και να μη ψάχνεσαι είναι καλύτερο;

Μου αρέσει που δε πιστεύετε ακόμα και πράγματα που βλέπετε με τα μάτια σας στον ουρανό μάλλον τα περνάτε για γκραφίττι.

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να αφήνουν τα ίχνη αυτά τα καυσαέρια του αεροπλάνου που βρίσκεται σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο και παγώνουν το αποκλείεις δηλαδή...

Είναι στάνταρ εντομοκτόνα.... :whistle:

δεν κάνεις ούτε τον κόπο να δεις τα βίντεο και σχολιάζεις.Εντομοκτόνα δεν είναι ανθρωποκτόνα είναι.

άλλo contrails άλλο chemtrails.

Δημοσ.

Λοιπόν Opera. Σου έχω ένα site που θα σε ενδιαφέρει.

www.3dsa.gr

Αυτοί μέσα σε όλες τις υπηρεσίες τους έχουν και τον ψεκασμό. ΣΟυ βρήκα ποιοι ψεκάζουν. Σου μένει τώρα να βρείς στις αξιόπιστες σελίδες που ενημερώνεσαι το γιατί. Ξέρω και τι είναι αυτά που ψεκάζουν. Δε το λέω όμως γι να δώ αν θα το βρείς. ;)

Δημοσ.

Δίκιο εχεις.. Εγώ ο αφελής νεαρός φταίω που κάθομαι και διαβάζω τέτοιες μαλθακοτητες, μη το πω αλλιώς και φάω ban για αέρια αεροπλάνων lol. Και οχι, ούτε η εκλεγμενη κυβέρνηση δεν εξουσιαζει, ούτε το ΔΝΤ ούτε οι τραπεζες. Οι εξωγήινοι απ´το Αλφα κενταυρου που έχουν απαγάγει όλους τους αληθινους πολιτικούς της τελευταίας 20ετιας και τους αντκατεστησαν κρυφά κυβερνουν. Ισχυει! Τα αυτιά του Παπανδρέου Είναι κεραιες, θα βάλω και βιντεο στο youtube!!

Και ξέρεις το εξοργιστικό πιο Είναι; ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ!!!1

Α και φιλτατε (μη σε πω γέρο κατα το νεαρός και παρεξηγηθεις) ο αφελής δεν Είναι μόνον αυτός που δεν πιστεύει τιποτα, Είναι και αυτός που πιστεύει σε ότι αηδία του σερβιρουν.

Δημοσ.

Έχω δει άπειρα video και γνωρίζω τί σχολιάζω...

Και συνήθως αυτά τα video με τα chemtrails τα βρίσκεις με το κιλό σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με εξωγήινους, τέρατα διαφόρων ειδών και πολλά άλλα άσχετα που κατά καιρούς αποδεικνύονται στημένες απάτες.

Θες να σου αναφέρω μερικές απάτες σε εικόνες και video που έχουν κατά καιρούς βγάλει στη φόρα; Πάμε :

Φωτογραφία υποτιθέμενης γοργόνας που αποδείχθηκε οτι την είχε "φιλοτεχνήσει" ντόπιος κάτοικος στην περιοχή που βρέθηκε χρησιμοποιώντας μαλλιά ανθρώπινα , και λέπια από διάφορα ψάρια...

Φωτογραφίες από τεράστια ανθρώπινα οστά υποτιθέμενων γιγάντων : Αποδείχθηκαν οτι ήταν κατασκευασμένα.

Φωτογραφία από φίδι με ανθρώπινο κεφάλι "φιλοτεχνημένο" από κάποιον "καμένο" που του αρέσει να κάνει τέτοιου είδους φάρσες.

Ο κατάλογος είναι άπειρος.Μπορώ να γράφω για μέρες.Μη αρχίσω για τα video από ΑΤΙΑ...

Όπως καταλαβαίνεις αναρτούν διάφορα βιντεάκια και εικόνες για να περάσουν αυτό που θέλουν...Συνομωσίες κλπ κλπ.

Απλά όπως προείπα δεν μπορείς πλέον να ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι όχι ακόμα και να το βλέπεις σε video.

Δημοσ.

Αν δεν ανοίξει 1 φορά τον μήνα ένα τόπικ για τους ψεκασμούς κάτι θα πάθουμε.

Αυτή η ανάγκη του ανθρώπου να πιστεύει σε θεωρίες συνομωσίας έχει πολύ γέλιο.

Βαριέται ο κοσμάκης με την καθημερινότητά του και βρίσκει κάτι να ασχολείται, δεν είναι

κακό.

Οι γκόμενες έχουν τα ζώδια, οι άντρες έχουν τον Λιακόπουλο και τους ψεκασμούς.

"Ψας ψεκάζουν".

Κάθε φορά γελάω, τα 'χω διαβάσει 200 φορές και κάθε φορά όμως γελάω.

Ποιος, γιατί, τι σκοπός υπάρχει, πως και κανείς δεν έχει ανακαλύψει τι παίζει και δεν το σταματάει...

κανείς δεν ξέρει, αλλά "μας ψεκάζουν".

Δημοσ.

Δίκιο εχεις.. Εγώ ο αφελής νεαρός φταίω που κάθομαι και διαβάζω τέτοιες μαλθακοτητες, μη το πω αλλιώς και φάω ban για αέρια αεροπλάνων lol. Και οχι, ούτε η εκλεγμενη κυβέρνηση δεν εξουσιαζει, ούτε το ΔΝΤ ούτε οι τραπεζες. Οι εξωγήινοι απ´το Αλφα κενταυρου που έχουν απαγάγει όλους τους αληθινους πολιτικούς της τελευταίας 20ετιας και τους αντκατεστησαν κρυφά κυβερνουν. Ισχυει! Τα αυτιά του Παπανδρέου Είναι κεραιες, θα βάλω και βιντεο στο youtube!!

Και ξέρεις το εξοργιστικό πιο Είναι; ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ!!!1

Α και φιλτατε (μη σε πω γέρο κατα το νεαρός και παρεξηγηθεις) ο αφελής δεν Είναι μόνον αυτός που δεν πιστεύει τιποτα, Είναι και αυτός που πιστεύει σε ότι αηδία του σερβιρουν.

με αποστόμωσες,βλέπω πως είσαι καλά ενημερωμένος για το τι συμβαίνει.

Καλή τύχη σε εσένα και στο γιό μου αν και δεν το βλέπω.

Δημοσ.

Chemtrails: Η πρώτη επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς

Τι συμβαίνει με τα chemtrails; Συνέντευξη του Νίκου Κατσαρού.

πριν λιγες μερες βγηκαν στην δημοσιοτητα απο αγγλικες υπηρεσιες καποια αρχεια που ελεγαν ΟΤΙ ΝΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ και παρεθεταν διαφορα στοιχεια. (δεν μπορω να βρω το λινκ αλλα θα το ξεθαψω στανταρ) που σημαινει οτι αυτοματα τιναχτηκε στον αερα αυτη η ανοητη δικαιολογια των "εξυπνων" οτι ειναι απλα καυσαερια αεροπλανων!

Δημοσ.

Ποιος, γιατί, τι σκοπός υπάρχει, πως και κανείς δεν έχει ανακαλύψει τι παίζει και δεν το σταματάει...

κανείς δεν ξέρει, αλλά "μας ψεκάζουν".

συγγνωμη αλλα τι περιμενεις δλδ. να σου πουνε οι κυβερνησεις οτι "σε ψεκαζουμε γιατι θελουμε να ελενξουμε τον καιρο, θελουμε να σταματησουμε το φαινομενο του θερμοκηπιου κτλ ΑΛΛΑ για να γινει αυτο πρεπει να πεταμε τονους ουσιων στην ατμοσφαιρα που πιθανων να ειναι ΚΑΙ θανατηφορες σε ορισμενες περιπτωσεις? που ζεις?

θεωριες υπαρχουν πολλες αρκει να ψαξεις και να μην εισαι τοσο αρνητικος για το οτι συμβαινει γυρω σου και δε το κατανοεις

Δημοσ.

με αποστόμωσες,βλέπω πως είσαι καλά ενημερωμένος για το τι συμβαίνει.

Καλή τύχη σε εσένα και στο γιό μου αν και δεν το βλέπω.

ΟΧΙ ΔΑΣΚΑΛΕ! Μην με αφηνεις. Δώσε μου τη γνώση σου να τη μεταφέρω στο πέρασμα των αιώνων. Ουπς.. Ξέχασα ότι στη πραγματικότητα δεν ξέρεις τίποτα! Και επειδη ανεφερες ΕΣΥ τον γιο σου, έχω να πω ότι λυπάμαι για όλο το σκουπιδαριο που πιθανότατα ακουει/θα ακουσει.

Δημοσ.

Chemtrails: Η πρώτη επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς

πριν λιγες μερες βγηκαν στην δημοσιοτητα απο αγγλικες υπηρεσιες καποια αρχεια που ελεγαν ΟΤΙ ΝΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ και παρεθεταν διαφορα στοιχεια. (δεν μπορω να βρω το λινκ αλλα θα το ξεθαψω στανταρ) που σημαινει οτι αυτοματα τιναχτηκε στον αερα αυτη η ανοητη δικαιολογια των "εξυπνων" οτι ειναι απλα καυσαερια αεροπλανων!

την "έκατσες" αν και έγκυρος ο επιστήμονας που αναφέρεις η δημοσίευση έγινε σε μπλογκ που μεταξύ άλλων

αναφέρει και τους ιλλουμινάτι άρα η εγκυρότητα του επιστήμονα γίνεται άκυρη κατά πολλούς φίλους εδώ μέσα

αλλά αν το πούνε στο μέγκατσάνελε μπορεί να το πιστέψουν.

Δημοσ.

Sorry δηλαδή επειδή το είπε κάποιος Αμερικανός επιστήμονας θα το ασπαστούμε κιόλας!!! Μην τρελαθούμε και τελείως...

Να σε πληροφορήσω οτι αυτοί οι ίδιοι επιστήμονες-μετεωρολόγοι ανά τον κόσμο διέρρεαν στον τύπο οτι για το φαινόμενο της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη μας ευθύνονται οι δραστηριότητες του ανθρώπου και αποκαλύφθηκαν μέσω των email τους οτι έδιναν ψευδή στοιχεία όσον αφορά τις θερμοκρασίες...

Ο λόγος; Να στον πω εγώ... Τις λάμπες πυρακτώσεως στο σπιτάκι σου τις άλλαξες σαν καλό οικολογικό παιδάκι που είσαι;

Την τηλεορασίτσα σου την αντικατέστησες με κάποια νέα eco-friendly ή όχι ακόμα; Γιατί το νέο μότο της εποχής μας και η νέα τρέλα έχει σαν πρώτο συνθετικό της λέξης το eco....

Αντε με τις υγείες σου

Δημοσ.

πολυ υλικο και εδω περα

http://notrailscontrailschemtrails.blogspot.com/

φιλε δε με απασχολει ακομα και αν μιλησει για εξωγηινους. η συνεντευξη αναφερει σωστες επισημανσεις και θεωριες που λησιαζουν κατα πολυ τις υπαρχουσες συνθηκες. αυτος που κλεινει τα ματια στα γεγονοτα και σε στοιχεια ειναι πιο αστειος απο τους "illuminati"

Δημοσ.

Sorry δηλαδή επειδή το είπε κάποιος Αμερικανός επιστήμονας θα το ασπαστούμε κιόλας!!! Μην τρελαθούμε και τελείως...

δε σου επεβαλα να ασπαστεις τπτ. μαλλον μονος σου τρωγεσαι μιας και απο επιχειρηματα ZERO

Τις λάμπες πυρακτώσεως στο σπιτάκι σου τις άλλαξες σαν καλό οικολογικό παιδάκι που είσαι;

Την τηλεορασίτσα σου την αντικατέστησες με κάποια νέα eco-friendly ή όχι ακόμα; Γιατί το νέο μότο της εποχής μας και η νέα τρέλα έχει σαν πρώτο συνθετικό της λέξης το eco....

Αντε με τις υγείες σου

οχι δεν εχω κανει τπτ απο αυτα γιατι εχω νταγκλαρει απο τα χημικα.. ecofin? δε φταρνιστηκα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...