De@th L0rd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν θέλω ΤΩΡΑ στοιχεία για την ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ των εκνεφωμάτων με αξιόπιστες πηγές. Ας είναι κ σε αλλοδαπή γλώσσα δε πειράζει. Η μήπως έχουν πονηρά αλλοιώσει και τις πληροφορίες στο ίντερνετ οι κακοί μασώνοι; Προτιπ: Η αφρικάνική σκόνη που μας πνίγει κατα καιρούς, μόνο αφρικανική δεν είναι. Προέρχεται από αμερικανικές εξέδρες στη μεσόγειο, οι οποίες κάνουν "βιολογικό καθαρισμό" πυρηνικών αποβλήτων της ΕΕ, και τα απελευθερώνουν με τη μορφή σκόνης στο περιβάλλον.
tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Για τον "ψεκασμό" που δεχόμαστε καθημερινά από τα ΜΜΕ θα μιλήσει κανείς;
opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Για τον "ψεκασμό" που δεχόμαστε καθημερινά από τα ΜΜΕ θα μιλήσει κανείς; έχει βρεθεί το αντίμετρο λέγεται τηλεκοντρόλ. τόσο δύσκολο είναι να μη βλέπεις τηλεόραση,είναι όμως αδύνατο να σταματήσεις να αναπνέεις να πίνεις νερό και να τρως όλα τα μολυσμένα.
opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν θέλω ΤΩΡΑ στοιχεία για την ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ των εκνεφωμάτων με αξιόπιστες πηγές. Ας είναι κ σε αλλοδαπή γλώσσα δε πειράζει. Η μήπως έχουν πονηρά αλλοιώσει και τις πληροφορίες στο ίντερνετ οι κακοί μασώνοι; Προτιπ: Η αφρικάνική σκόνη που μας πνίγει κατα καιρούς, μόνο αφρικανική δεν είναι. Προέρχεται από αμερικανικές εξέδρες στη μεσόγειο, οι οποίες κάνουν "βιολογικό καθαρισμό" πυρηνικών αποβλήτων της ΕΕ, και τα απελευθερώνουν με τη μορφή σκόνης στο περιβάλλον. θα τηλεφωνήσω αμέσως σε αυτούς που μας ψεκάζουν για να σου στείλουν τη χημική ανάλυση καθώς και τους λόγους που το κάνουν.
cb_papi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 έχει βρεθεί το αντίμετρο λέγεται τηλεκοντρόλ. τόσο δύσκολο είναι να μη βλέπεις τηλεόραση,είναι όμως αδύνατο να σταματήσεις να αναπνέεις να πίνεις νερό και να τρως όλα τα μολυσμένα. Θα μας πεις ποιος μας ψεκάζει;
opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Θα μας πεις ποιος μας ψεκάζει; εξυπνάδα είναι αυτό ή αφέλεια;
cb_papi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 εξυπνάδα είναι αυτό ή αφέλεια; Είμαι αφελής /cry, θα μου πεις;
tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 έχει βρεθεί το αντίμετρο λέγεται τηλεκοντρόλ. τόσο δύσκολο είναι να μη βλέπεις τηλεόραση,είναι όμως αδύνατο να σταματήσεις να αναπνέεις να πίνεις νερό και να τρως όλα τα μολυσμένα. Όπως έχω δικαίωμα στο καθαρό νερό και στα καθαρά φαγώσιμα προϊόντα έτσι έχω και την απαίτηση για σωστή ενημέρωση πράγμα που δεν έχω.Άρα η λύση δεν είναι το τηλεκοντρόλ...
opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Όπως έχω δικαίωμα στο καθαρό νερό και στα καθαρά φαγώσιμα προϊόντα έτσι έχω και την απαίτηση για σωστή ενημέρωση πράγμα που δεν έχω.Άρα η λύση δεν είναι το τηλεκοντρόλ... εντάξει υπάρχουν και άλλες πηγές ενημέρωσης αρκεί να φιλτράρουμε τα πάντα.
opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι αφελής /cry, θα μου πεις; εγώ δείχνω το δρόμο αν θα τον βαδίσεις ή όχι είναι δικό σου θέμα.
tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 εντάξει υπάρχουν και άλλες πηγές ενημέρωσης αρκεί να φιλτράρουμε τα πάντα. χμμμμ...Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα... Είναι τόσο μεγάλη η δύναμη της παραπληροφόρησης που δεν ξέρεις πλεόν τι να πιστέψεις και τι όχι...Ακόμα και να το βλέπεις σε video δεν ξέρεις αν ισχύει ή όχι... Ελπίζω να θυμόσαστε τους κορμοράνους βουτηγμένους στο πετρέλαιο που έδειχνε το CNN το 1991 με τον πόλεμο στον περσικό κόλπο... Και τόσα άλλα...
cb_papi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 εγώ δείχνω το δρόμο αν θα τον βαδίσεις ή όχι είναι δικό σου θέμα. Δεν μου απαντάς σε μία , θέλω να πιστεύω, εύκολη ερώτηση. Ποίος μας fucking ψεκάζει; Ξέρεις ή όχι; Γιατί απ' ότι φαίνεται δεν ξέρεις ούτε ποιος μας ψεκάζει, ούτε γιατί μας ψεκάζει, ούτε πως μας ψεκάζει ούτε με τι μας ψεκάζει ούτε τίποτα.
tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μάλον αναμασάει οτι διαβάζει απο διάφορα blogs....
opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μου απαντάς σε μία , θέλω να πιστεύω, εύκολη ερώτηση. Ποίος μας fucking ψεκάζει; Ξέρεις ή όχι; Γιατί απ' ότι φαίνεται δεν ξέρεις ούτε ποιος μας ψεκάζει, ούτε γιατί μας ψεκάζει, ούτε πως μας ψεκάζει ούτε με τι μας ψεκάζει ούτε τίποτα. αν το γνωρίζαμε θα συζητούσαμε τώρα νεαρέ; πάντως μ'αρέσει που αποδέχεσαι τους ψεκασμούς αλλά ψάχνεις για τα ποιός που και πότε ,αυτό ψάχνουμε φίλε όλοι μας λες να γνώριζα ονόματα και να κράταγα μυστικό; Εσύ μάλλον πιστεύεις πως μας κυβερνά η εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι το δντ οι τράπεζες κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις