Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκέψου να πάει στο Ελ. Βενιζέλος. Θα κλονιστεί το νευρικό του σύστημα από το συμπυκνωμένο ερέθισμα.

συμπυκνωμένο ερέθισμα?

Φαίνεται όλο το ψέκασμα εσύ το έφαγες και δεν άφησες για τους υπόλοιπους.

Άσε, δεν χρειάζεται να πάω εκεί πέρα, και μόνο που διαβάζω την περιγραφή σου ταξιδεύω σε μέρη μαγικά.

Πέρα από το trollarisma χωρίς ουσία, όποιος δεν θέλει ας κάνει διακοπή συνδρομής από το θέμα και να αφήσει τους τρελούς στην τρέλα τους.

Έλεος δηλαδή με μερικούς που ονειρεύονται να γίνουν moderators και να κλειδώνουν αβέρτα.

Συζήτηση κάνουμε, όποιος δεν θέλει δεν παρακολουθεί.

Πόσο δύσκολο είναι?

Δημοσ.

Α. Για να κατανοήσω δηλαδή, θέλεις να μαζευτείτε σε ένα θρεντ μόνο όσοι συμφωνείτε και να τα λέτε.

Και μετά έχουν οι διαφωνούντες τις παρωπίδες.

Δημοσ.

YiN, βούλωνε επιτέλους, δε θα γίνεις ποτέ μοντερέητορ να κλειδώνεις.

Θα γίνω κατσαρίδα λοιπόν.

Πού είναι ο Κάφκα να αντλήσει έμπνευση.

Δημοσ.

OFF TOPIC: Εγώ μέχρι τώρα, μόνο μία θεωρία συνωμοσίας υποστήριζα, αυτή για τους δίδυμους πύργους που η επίσημη άποψη (επικαλούμενη την επιστήμη) λέει οτι πέσαν από τη φωτιά (μαζί και το κτίριο 7 που ήταν λίγο πιο πέρα), και οτι ενώ τα μαύρα κουτιά δεν βρέθηκαν, διασώθηκε το διαβατήριο του τρομοκράτη.

Αλλά την Παρασκευή μέτραγα ταυτόχρονα 7 αεροπλάνα στον αττικό ουρανό, ενώ τις υπόλοιπες μέρες ζήτημα να πέταγαν 2.

Δεν λέω οτι μας κάνουν κακό, λέω οτι κάτι ρίχνουν.

Το οτι τις αλλες μερες δεν τα προσεξες (γιατι δεν "ψεκαζαν") δε σημαινει οτι πεταγαν 2 μονο. Ο ουρανος ειναι πλεον γεματος ανα πασα στιγμη.

Δημοσ.

Α. Για να κατανοήσω δηλαδή, θέλεις να μαζευτείτε σε ένα θρεντ μόνο όσοι συμφωνείτε και να τα λέτε.

Και μετά έχουν οι διαφωνούντες τις παρωπίδες.

Όχι φίλε μου, δεν εννοώ αυτό.

ΑΝ έχεις κάτι χρήσιμο να πεις, όπως πολλά παιδιά εδώ πέρα που διατύπωσαν με ωραίο και επιστημονικό τρόπο τις απόψεις τους, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το να ειρωνεύεσαι να και προσπαθείς να δημιουργήσεις ένταση δεν βοηθάει σε τίποτα.

Θυμάμαι υπήρχε θέμα σχετικά με όνειρα κτλ (μπορεί να ήταν και σε άλλο forum) που έλεγε ο καθένας τι ονειρεύτηκε, τι του συνέβη κτλ.

Μπορεί να διαφωνώ σε σχέση με τα προφητικά όνειρα, αλλά δεν πήγα να trollαρω και να σπάσω πλάκα εις βάρος των άλλων, ούτε έκανα copy-paste τη θεωρία της Νευροβιολογίας

Δημοσ.

Όχι φίλε μου, δεν εννοώ αυτό.

ΑΝ έχεις κάτι χρήσιμο να πεις, όπως πολλά παιδιά εδώ πέρα που διατύπωσαν με ωραίο και επιστημονικό τρόπο τις απόψεις τους, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ειλικρινά, στο "είδα 7 αεροπλάνα στον ουρανό ενώ άλλες φορές βλέπω 2" δεν νομίζω ότι χωράει καν επιστημονική απάντηση.

Φαντάσου, εγώ δεν είδα ούτε ένα, ήμουν μέσα όλη μέρα.

*btw, το ότι είδες 7 αεροπλάνα είναι ξέρω γω διατύπωση με επιστημονικό τρόπο;

Δημοσ.

Ειπώθηκε ότι είσαι 16 χρονών. Σκοπεύεις αργότερα να σπουδάσεις κάπου και να γίνεις κάτι;

Από περιέργεια ρωτάω

θα γίνω μουσικός. Σπουδάζω κλασσική τρομπέτα στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.Τον Ιούνιο φεύγω απο Ελλάδα(γιατί δεν υπάρχει μέλλον σε όλους τους τομείς)

Δημοσ.

Εδώ άλλοι δεν πιστεύουν πως υπάρχουν οι Illuminati και η Atzenta 21 που υπάρχουν καθαρά πληροφορίες γι αυτά, θα πιστέψουν στα chemtrails. Επίσης οι πολιτικοί που κάνουν ερωτήσεις στην βουλή, και όχι μόνο στην Ελλάδα είναι και αυτοί γραφικοί και ανίδεοι σαν τα άτομα που ποστάρουν σε αυτό το topic...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά, να κάθονται χρήστες και να παραθέτουν στοιχεία μετεωρολογικά, άρθρα που εξηγούν πώς σχηματίζονται τα περίφημα "ψεκαστικά" ίχνη στην ατμόσφαιρα, ο κόπος τους να προσπερνιέται χωρίς καμία απάντηση ή σχολιασμό, παρά με "επιχειρήματα" της λογικής "εγώ χτες είδα εφτά αεροπλάνα, προχθές δύο, άρα κάτι παίζει" και τελικά να καταλήγουμε στους Πεφωτισμένους και στην Atzenta 21...

Eπομένως:

8. Θέματα, η θεματολογία των οποίων έχει αποδειχθεί εμπειρικά πως οδηγεί σε συζητήσεις και post αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας, επαφίεται στην κρίση των moderators αν θα παραμένουν ενεργά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...