Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Παιδια, μια βολτα απο το http://www.reddit.com/r/explainlikeimfive και ρωτηστε οτι δεν καταλαβαινετε! Δεν ειναι κακο να μην ξερουμε κατι, κακο ειναι να λεμε πως το ξερουμε. Και στο http://www.reddit.com/r/askscience/ για πιο εξειδικευμενα πραγματα.
laikos123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 οκ δεν μας ψεκάζουν...απλά ρίχνουν χημικά για να προστατέψουν και καλά το όζον... και αυτό άρχισε το 80 ρίχνοντας μικρές δώσεις αλουμινίου στην ατμόσφερα...αυτό έιναι απιβλαβές στον άνθρωπο...στην αμερική(δεν ξέρω αν το κάνουν και εδώ) ψεκάζουν για τα κουνούπια.που ξες οτι δεν ψεκάζουν για εμάς; Link
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γιατι δεν δεινετε σημασια σε αυτα που σας λενε? Εμενα χεστε με, ο αλλος τα λεει οσο πιο απλα γινεται, και παλι στα @@ σας. Α ξερω γιατι: Α, ποσοστά παίρνει. Έτσι εξηγήται
SlackulatoR Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γιατι δεν δεινετε σημασια σε αυτα που σας λενε? Εμενα χεστε με, ο αλλος τα λεει οσο πιο απλα γινεται, και παλι στα @@ σας. Σε ποιους απευθύνεσαι;
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Στον λαικο τωρα, σε εσενα μεχρι να ξαναγραψει ο ιωβ οτι εχει γραφτει πιο παλια.
HeraklesR Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 οκ δεν μας ψεκάζουν...απλά ρίχνουν χημικά για να προστατέψουν και καλά το όζον... και αυτό άρχισε το 80 ρίχνοντας μικρές δώσεις αλουμινίου στην ατμόσφερα...αυτό έιναι απιβλαβές στον άνθρωπο...στην αμερική(δεν ξέρω αν το κάνουν και εδώ) ψεκάζουν για τα κουνούπια.που ξες οτι δεν ψεκάζουν για εμάς; Link
k_dinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 OFF TOPIC: Εγώ μέχρι τώρα, μόνο μία θεωρία συνωμοσίας υποστήριζα, αυτή για τους δίδυμους πύργους που η επίσημη άποψη (επικαλούμενη την επιστήμη) λέει οτι πέσαν από τη φωτιά (μαζί και το κτίριο 7 που ήταν λίγο πιο πέρα), και οτι ενώ τα μαύρα κουτιά δεν βρέθηκαν, διασώθηκε το διαβατήριο του τρομοκράτη. Αλλά την Παρασκευή μέτραγα ταυτόχρονα 7 αεροπλάνα στον αττικό ουρανό, ενώ τις υπόλοιπες μέρες ζήτημα να πέταγαν 2. Δεν λέω οτι μας κάνουν κακό, λέω οτι κάτι ρίχνουν.
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 OFF TOPIC: Εγώ μέχρι τώρα, μόνο μία θεωρία συνωμοσίας υποστήριζα, αυτή για τους δίδυμους πύργους που η επίσημη άποψη (επικαλούμενη την επιστήμη) λέει οτι πέσαν από τη φωτιά (μαζί και το κτίριο 7 που ήταν λίγο πιο πέρα), και οτι ενώ τα μαύρα κουτιά δεν βρέθηκαν, διασώθηκε το διαβατήριο του τρομοκράτη. Αλλά την Παρασκευή μέτραγα ταυτόχρονα 7 αεροπλάνα στον αττικό ουρανό, ενώ τις υπόλοιπες μέρες ζήτημα να πέταγαν 2. Δεν λέω οτι μας κάνουν κακό, λέω οτι κάτι ρίχνουν. Ε ναι γιατι οπως ειναι γνωστο, τι αεροπλανο τι τρολεϊ. Νομιζεις πως η αποσταση πχ λονδινο αθηνα ειναι οσες ωρες ειναι? Νομιζεις οτι ενα αεροπλανο παει οπως θελει στον προορισμο του?
LongTom Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 OFF TOPIC: Εγώ μέχρι τώρα, μόνο μία θεωρία συνωμοσίας υποστήριζα, αυτή για τους δίδυμους πύργους που η επίσημη άποψη (επικαλούμενη την επιστήμη) λέει οτι πέσαν από τη φωτιά (μαζί και το κτίριο 7 που ήταν λίγο πιο πέρα), και οτι ενώ τα μαύρα κουτιά δεν βρέθηκαν, διασώθηκε το διαβατήριο του τρομοκράτη. Αλλά την Παρασκευή μέτραγα ταυτόχρονα 7 αεροπλάνα στον αττικό ουρανό, ενώ τις υπόλοιπες μέρες ζήτημα να πέταγαν 2. Δεν λέω οτι μας κάνουν κακό, λέω οτι κάτι ρίχνουν. Η πυκνότητα των πτήσεων πάνω από μια περιοχή μετράται ετησίως όχι ημερησίως. Ο προγραμματισμός των πτήσεων δεν είναι γραμμικός και πολλές φορές αλλάζει ανά περίοδο. Τώρα πάμε στο ερώτημα του πως το κατάλαβες ότι ρίχνουν κάτι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη που υπερίπτανται της Αττικής. Τι σε κάνει να πεις:Αυτά μας ρίχνουν τώρα;
HeraklesR Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Αλλά την Παρασκευή μέτραγα ταυτόχρονα 7 αεροπλάνα στον αττικό ουρανό, ενώ τις υπόλοιπες μέρες ζήτημα να πέταγαν 2. Δεν λέω οτι μας κάνουν κακό, λέω οτι κάτι ρίχνουν. Hell yeah! Την Παρασκευη ειδες εσυ 7 αεροπλανα να πετανε στον ουρανο ενω τις αλλες μερες ειδες να πετανε περιπου 2, αρα το συμπερασμα ειναι οτι κατι ριχνουν. ......
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Σκέψου να πάει στο Ελ. Βενιζέλος. Θα κλονιστεί το νευρικό του σύστημα από το συμπυκνωμένο ερέθισμα.
laikos123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 πάντως ότι και να μου πείτε εγώ το βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια οτι μας ψεκάζουν.Τώρα για ποιό λόγο το κάνουν ή τί θέλουν να πετύχουν δεν ξέρω.Πάντως τα πράγματα δεν είναι τοσο απλά.Αυτά τα αεροπλανάκια που κοβουν βόλτες γύρω απο το κεφάλι μου κάτι προσπαθούν να πετύχουν...ότι είχα να πω το είπα,καλά να περνάτε
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 πάντως ότι και να μου πείτε εγώ το βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια οτι μας ψεκάζουν Ειπώθηκε ότι είσαι 16 χρονών. Σκοπεύεις αργότερα να σπουδάσεις κάπου και να γίνεις κάτι; Από περιέργεια ρωτάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις