HeraklesR Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Πολύ ωραία, οπότε κάθε μέρα, όταν κάποιο μέλος παρατηρεί τα νέφη αυτά, θα το γράφει εδώ και εσύ θα μας παραθέτεις μία τέτοια εικόνα για να μελετούμε την υγρασία. Τι θελεις να πεις? Δεν φτανει που ειπες οτι ο καιρος ηταν ιδιος χθες και σημερα(εννοωντας 26 και 27 Απριλη) επειδη εβλεπες ηλιο και ζεστη και την μια μερα και την αλλη, ενω φυσικα δεν ηταν καθολου ιδιος, καμια σχεση δηλαδη οπως σου εδειξα(ειχαμε κινηση ψυχρης λιμνης προς την Ελλαδα), τωρα τι μου λες κιολας? Με ειρωνευεσαι και απο πανω? Δυστυχως ενα επιχειρημα ειχες για τους ψεκασμους 26,27 Απριλη, αυτου του ιδιου καιρου αρα ειναι ψεκασμοι και δεν οφειλονται στον καιρο και δεν ειναι contrails, αλλά οπως σου εδειξα ο καιρος καμια σχεση δεν ειχε την μια μερα με την αλλη και μαλιστα ο καθοριστικος παραγοντας η σχετικη υγρασια ηταν υψηλοτερος την ημερα που εμεναν τα contrails στον ουρανο, οποτε απο πλευρας φυσικης ολα ηταν λογικα. Ετσι λοιπον το επιχειρημα σου καταστραφηκε. Αρα δεν μπορεις να πουλησεις το παραμυθι με τους ψεκασμους. Αυτο μαλλον σε νευριασε και το εριξες στην ειρωνια? Ή συνεβη κατι αλλο και εννοουσες κατι αλλο που δεν καταλαβα?
SlackulatoR Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Που μίλησα εγώ για ψεκασμούς; Επίσης δεν σε ειρωνεύτηκα με το προηγούμενο post, είπα να κάνουμε μια έρευνα, μιας και μας έδωσες αυτές τις ωραίες φωτογραφίες.
pkoud Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Συντονισμένη επίθεση! Μας έρχεται απο τον αέρα, το πίνουμε απο την coca cola και ότι άλλο καταναλώνουμε, και θέλουμε να είμαστε και καλά!
laikos123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 λοιπόν...επειδή βαρέθηκα να διαβάζω βλακίες ακούστε τι έχω να πώ.Το θέμα το θεωρώ ολόσωστο! είμουν σχολίο 26-27 Απριλίου και στα διαλείμματα κοιτούσα τον ουρανό. έβλεπα αεροπλάνα να πετάνε και να αφήνουν τεράστιες λορίδες απο χημικά σε σχήμα Χ. το κεφάλι μου πονούσε(μπορεί και για άλλους λόγους) παρ'όλα αυτά είμουν πάρα πολύ κουρασμένος/βαριεστημένος ενώ είχα ξεκουραστεί καλά(πάσχα , ύπνος νωρις κ.α) Σήμερα ένα παράξενο πράγμα.Στη Θεσ/νίκη είχε 33+ βαθμούς κελσίου και τρομερή υγρασία...Απότομα.Δέν νομίζω... μιλάμε 100% για συνομοσίες πίσω απο την πάτη μας.Δεν λέω να είμαστε και σε επίπεδο λιακόπουλου, αλλα ούτε να τα θεωρούμε όλα αυτά γραφηκά...Αν όχι ο αεροψεκασμός είναι σίγουρα τα τρόφιμα... αν όχι αυτα σίγουρα απο ακτινοβολία.Το σιγουρότερο είναι πως σε 50 χρόνια απο τώρα είμα σίγουρος πως το 99,9% των θανάτων θα είναι απο καρκίνο 1
Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 λοιπόν...επειδή βαρέθηκα να διαβάζω βλακίες ακούστε τι έχω να πώ.Το θέμα το θεωρώ ολόσωστο! είμουν σχολίο 26-27 Απριλίου και στα διαλείμματα κοιτούσα τον ουρανό. έβλεπα αεροπλάνα να πετάνε και να αφήνουν τεράστιες λορίδες απο χημικά σε σχήμα Χ. το κεφάλι μου πονούσε(μπορεί και για άλλους λόγους) παρ'όλα αυτά είμουν πάρα πολύ κουρασμένος/βαριεστημένος ενώ είχα ξεκουραστεί καλά(πάσχα , ύπνος νωρις κ.α) Σήμερα ένα παράξενο πράγμα.Στη Θεσ/νίκη είχε 33+ βαθμούς κελσίου και τρομερή υγρασία...Απότομα.Δέν νομίζω... μιλάμε 100% για συνομοσίες πίσω απο την πάτη μας.Δεν λέω να είμαστε και σε επίπεδο λιακόπουλου, αλλα ούτε να τα θεωρούμε όλα αυτά γραφηκά...Αν όχι ο αεροψεκασμός είναι σίγουρα τα τρόφιμα... αν όχι αυτα σίγουρα απο ακτινοβολία.Το σιγουρότερο είναι πως σε 50 χρόνια απο τώρα είμα σίγουρος πως το 99,9% των θανάτων θα είναι απο καρκίνο Θα μας σκοτωσουν ολους δηλαδη!!!!!11 Αν οχι ολα οσα ειπες, η μπουρδολογια και η ημιμαθεια σκοτωνει πιο αργα. Συστημικος καρκινος
HeraklesR Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 λοιπόν...επειδή βαρέθηκα να διαβάζω βλακίες ακούστε τι έχω να πώ.Το θέμα το θεωρώ ολόσωστο! είμουν σχολίο 26-27 Απριλίου και στα διαλείμματα κοιτούσα τον ουρανό. έβλεπα αεροπλάνα να πετάνε και να αφήνουν τεράστιες λορίδες απο χημικά σε σχήμα Χ. το κεφάλι μου πονούσε(μπορεί και για άλλους λόγους) παρ'όλα αυτά είμουν πάρα πολύ κουρασμένος/βαριεστημένος ενώ είχα ξεκουραστεί καλά(πάσχα , ύπνος νωρις κ.α) Σήμερα ένα παράξενο πράγμα.Στη Θεσ/νίκη είχε 33+ βαθμούς κελσίου και τρομερή υγρασία...Απότομα.Δέν νομίζω... μιλάμε 100% για συνομοσίες πίσω απο την πάτη μας. 1ον δεν ειχε 33 βαθμους Κελσιου σημερα. 31.5 °C εφτασε η μεγιστη. 2ον δεν ειχε τρομερη υγρασια. 3ον ακομη και να ειχε 33 βαθμους Κελσιου και τρομερη υγρασια SO FUCKING WHAT???????? Τι σχεση εχει με τους ψεκασμους κλπ????????? Γιατι ειναι παραξενο?????????? Το οτι ειχε ζεστη ειναι παραξενο και κρυβεται κατι, καποια συνομωσια ισως, πισω απο αυτο?????? Θα τρελαθουμε εντελως με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα!!!! Ειχε υψηλη υγρασια και ειναι παραξενο? Πόσα λεπτα ζεις στην Θεσσαλονικη? 10-20 λεπτα??????? Παντα η Θεσσαλονικη μολις ζεστανει ο καιρος εχει υψηλη σχετικη υγρασια. Ειπαμε. Θελετε μερικοι να μας τρελανετε εντελως..... 4ον με αυτα που λες και λενε μερικοι αρχιζω να πιστευω και εγω οτι μας ψεκαζουν ή κατι τετοιο. Αλλιως δεν μπορει..... Δεν ειναι φυσιολογικο να τα λετε ολα αυτα.
SlackulatoR Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Θα μας σκοτωσουν ολους δηλαδη!!!!!11 Αν οχι ολα οσα ειπες, η μπουρδολογια και η ημιμαθεια σκοτωνει πιο αργα. Συστημικος καρκινος Εσύ βλέπω έχεις μάθει πολλά στο Λοντον, μόνο να τρολλάρεις ξέρεις.
laikos123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 31c έστω...δεν είχε υγρασία έ;;; οκ και αυτό το καταπίνω πάρε ένα copy/paste απο μέρος του πρώτου ποστ Περιέχουν υδρόφιλες χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου ή και χαλαζία που απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία, αντανακλούν στο διάστημα μέρος τη ηλιακής ακτινοβολίας. Υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτές οι «χημικές ουρές» γίνονται για πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών, που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας, για τεχνητή τροποποίηση του καιρού ζω 16 χρόνια στην θεσσαλονίκη(όσο ζω) και δεν θυμάμε να άλλαζε έτσι ο καιρός πάντα... ο καιρός τα έχει παίξει. Αν παρατηρήσεις δεν υπάρχει φθινόπορο και άνοιξη για 3 μήνες αλλα για λιγότερο και με πολλά σκαμπανεβάσματα(απότομα κρυο-ζέστη κλπ.). Μάρτιο δεν χιωνίζει(προπερσυ) 26-27 Απρ δεν το παρατήρησα μόνο εγώ. Χωρίς να πώ κάτι σε κανένα απλά αναρωτήθηκα τί ειναι αυτες οι ΜΛΚΙΕΣ στον ουρανό. Το απόγευμα πήγα σπίτι και λέω στη μάνα μου για πλάκα... Σήμερα είναι μέρα ψεκασμού. μάλλον έιναι προεκλογική εβδομάδα και μας ψεκάζουνε^^^και ακου το καλύτερο. Η μάνα μου είχε τραβήξη φοτο τον ουρανο γιατι της έκανε εντυποση που έχει τόσα καυσαέρια στον ουρανό...δεω είδε τα αεροπλάναα πιο πριν (σε αντιθεση με εμένα και τους συμμαθητές μου)
Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Εσύ βλέπω έχεις μάθει πολλά στο Λοντον, μόνο να τρολλάρεις ξέρεις. Common sense = trolling? Απο ποτε? Αν δεν ξερω κατι, θα κατσω να διαβασω για αυτο. Αν δεν με ενδιαφερει το θεμα, δεν θα κατσω να διαβασω. Εσας που σας ενδιαφερει τοσο το θεμα, και δεν εχετε διαβασει ουτε τα στοιχειωδη πως να σας πει καποιος δηλαδη? Μπηκε ο heraklesr, που φενεται πως εχει ασχοληθει, σας τα εκανε 50αρακια να τα καταλαβετε. Ολα οκ μεχρι εδω. Μετα μπαινει ο μικρος, και συνεχιζει τις μπουρδες που εχουν απαντηθει εδω και σελιδες ή θα ειχε μαθει τις απαντησεις αν ειχε ασχοληθει εστω και μιση ωρα με το θεμα.
pournaras Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 31c έστω...δεν είχε υγρασία έ;;; οκ και αυτό το καταπίνω πάρε ένα copy/paste απο μέρος του πρώτου ποστ Περιέχουν υδρόφιλες χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου ή και χαλαζία που απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία, αντανακλούν στο διάστημα μέρος τη ηλιακής ακτινοβολίας. Υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτές οι «χημικές ουρές» γίνονται για πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών, που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας, για τεχνητή τροποποίηση του καιρού ζω 16 χρόνια στην θεσσαλονίκη(όσο ζω) και δεν θυμάμε να άλλαζε έτσι ο καιρός πάντα... ο καιρός τα έχει παίξει. Αν παρατηρήσεις δεν υπάρχει φθινόπορο και άνοιξη για 3 μήνες αλλα για λιγότερο και με πολλά σκαμπανεβάσματα(απότομα κρυο-ζέστη κλπ.). Μάρτιο δεν χιωνίζει(προπερσυ) 26-27 Απρ δεν το παρατήρησα μόνο εγώ. Χωρίς να πώ κάτι σε κανένα απλά αναρωτήθηκα τί ειναι αυτες οι ΜΛΚΙΕΣ στον ουρανό. Το απόγευμα πήγα σπίτι και λέω στη μάνα μου για πλάκα... Σήμερα είναι μέρα ψεκασμού. μάλλον έιναι προεκλογική εβδομάδα και μας ψεκάζουνε^^^και ακου το καλύτερο. Η μάνα μου είχε τραβήξη φοτο τον ουρανο γιατι της έκανε εντυποση που έχει τόσα καυσαέρια στον ουρανό...δεω είδε τα αεροπλάναα πιο πριν (σε αντιθεση με εμένα και τους συμμαθητές μου) Τελικα ειναι για τον καιρο, η για τις εκλογες; (η για τον καιρο των εκλογων; )
NT1G Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Πόλη δίπλα σε θάλασσα και να έχει υγρασία; Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ.
pournaras Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Πόλη δίπλα σε θάλασσα και να έχει υγρασία; Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ. Αυτο ειναι, λυθηκε το μυστηριο. Ψεκαζουν, για να μειωθει η υγρασια απο τη θεσσαλονικη τη μερα των εκλογων.
laikos123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 δηλαδη εσυ το θεωρεις απολύτος φυσιολογικό ε φίλε Τοufas; πες μου τώρα πως υπάρχει και αξιοκρατια στην Ελλάδα!!!??? πές μου πως και οι αδελφότητες δεν υπάρχουν επειδή λεει ο λιακοπουλος για αυτες... οι ειρωνείες να λύπουν...
HeraklesR Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 31c έστω...δεν είχε υγρασία έ;;; οκ και αυτό το καταπίνω πάρε ένα copy/paste απο μέρος του πρώτου ποστ Τι καταπινεις και τι δεν καταπινεις? Εδω μιλαμε με δεδομενα. Κατω απο 50% σχετικη υγρασια ειχαμε ολη μερα. Αυτο για Θεσσαλονικη ειναι μικρη σχετικη υγρασια. Πολυ λιγη.... Οπως καταλαβα απο τα παρακατω που ειπες, εισαι 16 χρονων, ακομα πας σχολειο οποτε εισαι πολυ μικρος ακομα για να ξερεις τον καιρο της Θεσσαλονικης. Τωρα αρχιζεις να καταλαβαινεις τον καιρο και τον κοσμο. Οταν λοιπον καποιο καλοκαιρινο βραδυ με 35 °C εχει η Θεσσαλονικη 85% σχετικη υγρασια, τοτε θα καταλαβεις τι σημαινει ειχε υγρασια σημερα..... Οποτε καλυτερα πριν μιλησεις να σκεφτεσαι.... ζω 16 χρόνια στην θεσσαλονίκη(όσο ζω) και δεν θυμάμε να άλλαζε έτσι ο καιρός πάντα... ο καιρός τα έχει παίξει. Εγω ζω στην Θεσσαλονικη τα τελευταια 46 χρονια και ο καιρος τα "εχει παιξει" για αλλο λογο. 1ον τα καλοκαιρια πλεον ειναι καυτα. Πολυ μεγαλη ανοδος του μεσου ορου της θερμοκρασιας. 2ον η συχνοτητα των χιονοπτωσεων εχει μειωθει παρα πολυ, σχεδον εξωπραγματικα. Ειδικα τα τελευταια 6 χρονια το κεντρο της Θεσσαλονικης ειναι σχεδον "αχιονο", ενω πριν 1 τουλαχιστον 10ποντο τον χρονο το ειχε, καθως και 30ποντα σχετικα συχνα. 3ον υπαρχει μια γενικη αυξηση του μεσου όρου της θερμοκρασιας. 4ον οι εποχες τεινουν να συμπιεστουν σε ενα πλαισιο καλοκαιρι-χειμωνας. Πχ φετος το φθινοπωρο ηταν αλλοπροσαλο, με εναν Σεπτεμβριο καλοκαιρινο και Οκτωβριο και Νοεμβριο χειμωνιατικους και ακρως ξηρους. 5ον ολα αυτα εχουν να κανουν με την πιθανη αλλαγη του κλιματος, πιθανως λογω ανθρωπογενους επιδρασης, λογω της αυξησης των συγκεντρωσεων διοξειδιου του ανθρακα στην ατμοσφαιρα απο ανθρωπογενεις εκπομπες. Και δεν εχουν σε τιποτα να κανουν με ψεκασμους ή κατι παρομοιο(πχ ΧΑΑΡΠ). Γινονται ψεκασμοι σε μικρες περιοχες πχ του Ειρηνικου ωκεανου για προσπαθεια ελεγχου του καιρου σε μικροκλιμακα(πολεων), αλλά ειναι ακρως αποτυχημενες.
insomniaK Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ρε HeraklesR, τον Ιώβ τι τον είχες; Φτου σου να μη ματιάξω τον υπομονή σου. υ.γ. 1η η Φυσική, 2α τα μαθηματικά - είναι εργαλείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις