Toufas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 παντογνωστες και θεοι τα λαμογια του CDC.. σιγα.. πολιομυελιτιδα... σιγα
SlackulatoR Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Παρεμπιπτόντως, σήμερα ίδιος καιρός με εχθές, ίδιες ώρες είμουν έξω, δεν υπήρχε ίχνος στον ουρανό τι έγινε δεν πετούσαν τα αεροπλάνα; Η πετούσαν σε άλλο ύψος σήμερα και δεν πάγωσαν τα καυσαέρια; Εχθές γινόταν χαμός, σήμερα ούτε ένα νέφος. Μάλλον διάβασαν το topic και τα κάνανε αόρατα τώρα...GOOD JOB EVERYONE!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Όχι, ψεκάζουν Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο, βγες έξω αύριο, κάτι θα παίξει.
SlackulatoR Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τι δεν έχουν ρεπό αύριο; Δουλευταράδες...μπράβο.
insomniaK Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τα μικροκύματα διαπερνούν τα σύννεφα, δεν ανακλάνονται (αυτό το πήρα από προηγούμενο μήνυμα), για αυτό και τα μικροκύματα ειναι διαδεδομένα στουσ δορυφόρους, εκτός απο την αριστερή πλευρά της s band, αλλά εκεί μιλάμε για άλλη τάξη μεγέθους με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέγεθος των πομπών και των "θυμάτων".
insomniaK Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αν ήθελα να σκοτώσω θα έριχνα πυρηνικά και δε θα έπαιζα με φαινόμενα που έχουν άγνωστους μηχανισμούς, όπως η σκέδαση και η ανάκλαση σε μεταβλητής χημικής σύστασης και φυσικών ιδιοτήτων σωματίδια.
SlackulatoR Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ναι το να σε σκοτώσουν είναι εύκολο αλλά γιατί να ήθελαν κάτι τέτοιο; Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ίσχυε απλά θα ήθελαν να σε ελέγχουν. Τα μικροκύματα τα χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα, και ναι μπορούν να ανακλαστούν, αναλόγως την επιφάνεια, δεν ξέρεις τι περιέχουν τα νέφη αυτά.
pournaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Παρεμπιπτόντως, σήμερα ίδιος καιρός με εχθές, ίδιες ώρες είμουν έξω, δεν υπήρχε ίχνος στον ουρανό τι έγινε δεν πετούσαν τα αεροπλάνα; Η πετούσαν σε άλλο ύψος σήμερα και δεν πάγωσαν τα καυσαέρια; Εχθές γινόταν χαμός, σήμερα ούτε ένα νέφος. Μάλλον διάβασαν το topic και τα κάνανε αόρατα τώρα...GOOD JOB EVERYONE! Σοβαρα μιλας; Ιδιος καιρος σημερα με χτες στα 30.000 ποδια; Ιδιες θερμοκρασιες; Ιδια υγρασια; Ιδια συμπυκνωση του αερα; Ιδιοι ανεμοι; Ενδιαφερον, απο που αντλησες αυτες τις πληροφοριες; Θες μηπως να μου πεις πως διαολο κινουνται (και διαλυονται η ενωνονται κλπ) τα συννεφα απο πανω σου, ενω εσυ στην επιφανεια της γης εχεις απνοια; Τα σπρωχνει καποιος; Σε ενα απο τα τραγικα δυστυχηματα αεροπλανων (μια σειρα που δειχνει το National Geographic) ο λογος του δυστυχηματος ηταν οτι ο πιλοτος (αν και καλοκαιρι) ξεχασε να ανοιξει τις θερμοεκπομπες γυρω απο τα φτερα και τους κινητηρες, με αποτελεσμα να δημιουργηθει ενα στρωμα παγου που παγωσε τα καυσιμα, και μπλοκαραν στα σωληνακια που πηγαιναν στους κινητηρες, με αποτελεσμα οι κινητηρες να μεινουν χωρις καυσιμα, και να χασουν τη ζωη τους καποιες εκατονταδες ανθρωποι. Λες, την ωρα που κανεις εσυ το μπανακι σου στην παραλια, ο επιβατης στο αεροπλανο απο πανω , να σκαει κι αυτος απο τη ζεστη;
insomniaK Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ναι το να σε σκοτώσουν είναι εύκολο αλλά γιατί να ήθελαν κάτι τέτοιο; Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ίσχυε απλά θα ήθελαν να σε ελέγχουν. Τα μικροκύματα τα χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα, και ναι μπορούν να ανακλαστούν, αναλόγως την επιφάνεια, δεν ξέρεις τι περιέχουν τα νέφη αυτά. Ναι δεν ξέρω τι περιέχουν τα σύννεφα, αλλά έχω περάσει 4 χρόνια μελετώντας και κανοντας πειράματα για την περιγραφή του μηχανισμού ανάκλασης μικροκυμάτων. Δυστυχώς με περιορισμένη επιτυχία, όπως και όλοι όσοι εργάζονται στο αντικείμενο. Επίσης το μόνο που μπορείς να επιτύχεις με τα μικροκύματα ακτινοβολώντας κάποιον (από πολύ μικρή απόσταση) είναι να τον κάψεις, έμμεσα ή άμεσα. Εκτός κι αν έχει εμφυτεμενο gsm modem και η εκπομπή είναι από μεγάλη απόσταση. Αδερφέ, θα στο πω κι εγώ κι αν θες προσπάθησε να το καταλάβεις: Η φυσική είναι κορωνίδα των θετικών επιστημών. Μελέτησε την και πολλά "μυστήρια" της καθημερινότητας, θα διαλευκανθούν. Χρειάζεται μόνο λογική και γνώση.
CensoredX Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Σας παρακαλώ κλειδώστε το. ΠΟΝΑΩ και είμαι αρκετά μαζόχας και συνεχίζω να διαβάζω.
SlackulatoR Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ναι δεν ξέρω τι περιέχουν τα σύννεφα, αλλά έχω περάσει 4 χρόνια μελετώντας και κανοντας πειράματα για την περιγραφή του μηχανισμού ανάκλασης μικροκυμάτων. Δυστυχώς με περιορισμένη επιτυχία, όπως και όλοι όσοι εργάζονται στο αντικείμενο. Επίσης το μόνο που μπορείς να επιτύχεις με τα μικροκύματα ακτινοβολώντας κάποιον (από πολύ μικρή απόσταση) είναι να τον κάψεις, έμμεσα ή άμεσα. Εκτός κι αν έχει εμφυτεμενο gsm modem και η εκπομπή είναι από μεγάλη απόσταση. Αδερφέ, θα στο πω κι εγώ κι αν θες προσπάθησε να το καταλάβεις: Η φυσική είναι κορωνίδα των θετικών επιστημών. Μελέτησε την και πολλά "μυστήρια" της καθημερινότητας, θα διαλευκανθούν. Χρειάζεται μόνο λογική και γνώση. Τα πειράματα τα έκανες σε χιμπατζήδες εργαστηρίου ή σε ποντίκια; Εγώ δεν μιλάω για μυστήριο, μιλάω για κάτι που είναι εφικτό με σημερινή τεχνολογία. Σας παρακαλώ κλειδώστε το. ΠΟΝΑΩ και είμαι αρκετά μαζόχας και συνεχίζω να διαβάζω. Γι αυτό το ανοίξαμε, για τις μαζόχες.
HeraklesR Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Παρεμπιπτόντως, σήμερα ίδιος καιρός με εχθές, ίδιες ώρες είμουν έξω, δεν υπήρχε ίχνος στον ουρανό τι έγινε δεν πετούσαν τα αεροπλάνα; Η πετούσαν σε άλλο ύψος σήμερα και δεν πάγωσαν τα καυσαέρια; Εχθές γινόταν χαμός, σήμερα ούτε ένα νέφος. Μάλλον διάβασαν το topic και τα κάνανε αόρατα τώρα...GOOD JOB EVERYONE! Σοβαρα μιλας; Ιδιος καιρος σημερα με χτες στα 30.000 ποδια; Ιδιες θερμοκρασιες; Ιδια υγρασια; Ιδια συμπυκνωση του αερα; Ιδιοι ανεμοι; Ενδιαφερον, απο που αντλησες αυτες τις πληροφοριες; Μα καμια σχεση μιλαμε η προταση "ιδιος καιρος 26 Απριλη, με 27 Απριλη". Πχ(ενα ΜΙΚΡΟ παραδειγμα μόνο): 26 Απριλη ειχαμε σχετικη υγρασια(παραγοντας καθοριστικος για την ευκολια συμπυκνωσης των υδρατμων) το μεσημερι στα πχ 400 hPa(γυρω στα 7000 μετρα) 50% ενω 27 Απριλη ειχαμε περιπου 28%. 26 Απριλη ειχαμε αυτο: Ενω 27 Απριλη αυτο: Στα 500 hPa(περιπου 5500 μετρα), πραγμα που σημαινει διαφορετικες συνθηκες ασταθειας, διαφορετικες θερμοκρασιες, διαφορετικους ανεμους, κλπ, κλπ.... Αδερφέ, θα στο πω κι εγώ κι αν θες προσπάθησε να το καταλάβεις: Η φυσική είναι κορωνίδα των θετικών επιστημών. Μελέτησε την και πολλά "μυστήρια" της καθημερινότητας, θα διαλευκανθούν. Η φυσικη και τα μαθηματικα. Δεν μπορεις να τα διαχωρισεις αυτα τα 2. Η φυσικη χωρις τα μαθηματικα θα ηταν ενα τιποτα. Τα μαθηματικα χωρις την φυσικη δεν θα ειχαν πρακτικη χρησιμοτητα. Χρειάζεται μόνο λογική και γνώση. Naaaaaaaaah, It's easier to be ignorant....
SlackulatoR Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Πολύ ωραία, οπότε κάθε μέρα, όταν κάποιο μέλος παρατηρεί τα νέφη αυτά, θα το γράφει εδώ και εσύ θα μας παραθέτεις μία τέτοια εικόνα για να μελετούμε την υγρασία.
NT1G Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Τουλάχιστον είναι πιο επιστημονικό από αυτό: Παρεμπιπτόντως, σήμερα ίδιος καιρός με εχθές, ίδιες ώρες είμουν έξω, δεν υπήρχε ίχνος στον ουρανό τι έγινε δεν πετούσαν τα αεροπλάνα; Η πετούσαν σε άλλο ύψος σήμερα και δεν πάγωσαν τα καυσαέρια; Εχθές γινόταν χαμός, σήμερα ούτε ένα νέφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις