Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι τραγικό στην εποχή μας να κυκλοφορούν τέτοιες απίθανες ιστορίες.

Και μετά απορούμε με τα χάλια μας. Κανονικά θα έπρεπε να απορούμε που δε βρισκόμαστε σε ακόμη χειρότερα χάλια.

• Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι καποτε κοροιδευαμε την Λουκα.

Εδω μιλαμε για πιο αστειες θεωριες συνομωσιας και το εκπληκτικο ειναι ποση περαση εχουν.

Τελος παντων, στο σχολειο μας μαθαινανε για την κριτικη ικανοτητα. Μας λεγανε οτι η tv μεσω της πλυσης εγγεφαλου μπλαμπλα προσπαθει να περασει μηνυματα και να μειωσει τη κριτικη ικανοτητα μας.

Πλεον, βλεπω οτι καμποσος κοσμος οικειωθελως χανει και το τελευταιο στιγμα κριτικης ικανοτητας του, μεσα στα μπλογκς. Ουτε καν πλυση εγγεφαλου δε χρειαζεται πλεον. Απο μονοι τους πατανε να διαβασουν, απο μονοι τους τα πιστευουν και απο μονοι τους γινονται υπερμαχοι αστειων θεωριων συνομωσιας.

Μας ψεκαζουνε λοιπον και ολες οι αποκαλυψεις κοπηκαν στο παρα 5 μεσα στο τυπογραφειο. Ευτυχως εχουμε μερικες 100δες μπλογκερς που ηταν μπροστα την ωρα που οι αποκαλυψεις κοβονταν απτο φως της δημοσιοτητας.

Οταν ο Ελληνας προσπαθει να κουκουλωσει τα προβληματα του και να ανακαλυψει αλλα..

Δημοσ.

Η συγκριση της Λουκά με επιστήμονες και πρώην αξιοματικούς του στρατού ειναι τραγική.

μα καλά ειναι σοβαροί ? τι βλακείες ειναι αυτές που λένε ??! τι ξέρουν αυτοί? εδω , οι insomniacs θα σας πουν την αλήθεια!

UltimateFacepalm.jpg

Δημοσ.

Η συγκριση της Λουκά με επιστήμονες και πρώην αξιοματικούς του στρατού ειναι τραγική.

μα καλά ειναι σοβαροί ? τι βλακείες ειναι αυτές που λένε ??! τι ξέρουν αυτοί? εδω , οι insomniacs θα σας πουν την αλήθεια!

Για ποιους επιστημονες και αξιωματικους λες? Το 80% ειναι μπλογκιες και φυσικα οπως σε καθε θεωρια συνομωσιας θα υπαρχουν και 2-3-4 επιστημονες/στρατιωτικοι/κυβερνητικοι να την υποστηριζουν (με διαφορα ωφελη), ετσι αυτη εδω δε θα αποτελεσει εξαιρεση, ειδικα οταν ειναι τοσο "εμπορικη" σαν ιδεα...Γιατι ιδεα ειναι (κατ'εμε παντα ε).

Απο κει και περα δεν προσπαθω να επιβαλλω την αποψη μου σε κανεναν, ουτε διατεινομαι οτι ειμαι ο φωστηρας που λεει την αληθεια. Κρινω μια κατασταση με το ελαχιστο μυαλο μου. Πιο πολυ κρινω, τις προθεσεις που υποτιθεται οτι εντοπιζεις/εντοπιζετε στην υποθεση με τους αεροψεκασμους που μονο μηδιαμα γινεται να προκαλεσουν:

-Να μας προκαλεσουν καταθλιψη

-Να μας επηρεασουν ψυχολογικα

-Να μας κατευθυνουν να αγοραζουμε κοκακολες αντι για πεπσι χρησιμοποιωντας την καταλληλη χημικη ουσια στους ψεκασμους

-Να μας κανουν πειραματαζωα, γενικως και αοριστως

Και μιας και εγινε επικληση σε επιστημονες εγω θα κανω μερικα quote for emphasis:

Αν μετά από 40 σελίδες ακόμη δεν έχετε μάθει τι είναι οι άσπρες λωρίδες στον ουρανό, 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1)Είστε τεμπέληδες και δεν ψάξατε να το διαβάσετε

2)Αντί να ακούσετε μερικούς επιστήμονες με κύρος, βγάζετε δική σας γνώμη από αυτά που διαβάζετε από τον κάθε τυχάρπαστο Λιακόπουλο , κοινώς σας λείπει στοιχειώδης κριτική ικανότητα λόγω χαμηλού επιπέδου μόρφωσης/παιδείας

3)Είστε παντελώς ηλ***οι.

Διαλέγετε και παίρνετε.

Αν θες να αποβάλλεις την αμάθεια σου στρώσε κώλο και διάβασε το τόπικ από την αρχή. Έχει εξηγηθεί 100 φορές σε loop τι είναι τα contrails. Δε θα σου εξήγησω ξανα τα ίδια εφόσον δε θες να τα διαβάσεις. Για να ξέρεις ποιον επιστήμονα πρέπει να ακούσεις, χρειάζεται να έχεις αποκτήσει τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να ξεχωρίζεις τον παπατζή επιστήμονα (κι ας έχει 10 papers τα οποία είναι εκπόνηση research by Captain Obvious) και του Επιστήμονα με τα 2 papers, που έχει συμβάλλει στην αποκωδικοποίηση του Dna. Εγώ δε μπορώ να σου ανοίξω το κεφάλι και να σε προγραμματίσω σε assembly. Για να αποβάλλεις την αμάθεια χρειάζεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ κι επιμονή καθώς και χρόνος, δε θα σε πάρει κάποιος από το χεράκι να σου πεί τα μυστικά του σύμπαντος,κάτι ως Slackulator δε το κόβω να το κάνεις, επομένως ανήκεις στην 1η κατηγορία που ανέφερα πιο πάνω. Κι γι αυτό δε φταίνε οι γραμμες στον ουρανό, αλλά εσύ που βαριέσαι.

Καθε φορα ενα μπλογκ αναμασαει το ιδιο κειμενο και φτου κι απτην αρχη oι Ελενες Λουκα του insomnia.

Σας κανω τη χαρη να σας δωσω μεχρι και links σαν τελευταια απελπιδα προσπαθεια για να ξεστραβωθειτε, οσοι εχετε στοιχειωδη κριτικη ικανοτητα και δεν ειστε τεμπεληδες:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding

http://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_conspiracy_theory

Απαραιτητη προυποθεση να καταλαβαινετε τα εγγλεζικα, πραγμα για το οποιο αμφιβαλλω για οσους εχουν ενστερνιστει τις συγκεκριεμενες θεωριες συνομωσιας.

Λιγος Χαρδαβελας, λιγα μπλογκς που επικαλουνται "εξεχουσες προσωπικοτητες" και ενημερωθηκαμε, βρηκαμε και το λογο που πηραμε διακοποδανειο το προηγουμενο καλοκαιρι και τωρα κοντευουμε να χασουμε το σπιτι μας απτα χρεη. Μας ψεκασε το αεροπλανο της Γιουρομπανκ.

Δημοσ.

Είναι τραγικό στην εποχή μας να κυκλοφορούν τέτοιες απίθανες ιστορίες.

Και μετά απορούμε με τα χάλια μας. Κανονικά θα έπρεπε να απορούμε που δε βρισκόμαστε σε ακόμη χειρότερα χάλια.

Πάντως δεν απαντάει κανείς στην ερώτηση μου για το βίντεο της πρώτης σελίδας.

Εκεί που θέλω να καταλήξω όμως είναι πως όπως είχα ξαναγράψει η τεχνολογία υπάρχει ώστε να μπορούν να αποδειχθούν κάποιες από τις συνωμοσίες(και ας μην ισχύουν).

Το να ανακλάσεις δηλαδή υψηλής συχνότητας μικροκύματα σε μία επιφάνεια(π.χ τεχνητό νέφος) στον ουρανό για να στείλεις τα μικροκύματα εκεί που θες είναι εύκολο με την σημερινή τεχνολογία.

Το αν γίνεται δεν το γνωρίζουμε αλλά αν είχαν συμφέρων οι κυβερνήσεις είμαι σίγουρος πως θα το έκαναν.

Εξάλλου διάφορες κυβερνήσεις στο παρελθόν έχουν κάνει άπειρα πειράματα ακόμη και σε ανθρώπους, για θέματα επιρροής του νου, διαθέτουν ψυχοτρονικά όπλα και ακόμη και οι μυστικές υπηρεσίες τους διέθεταν/διαθέτουν ανάλογες υπηρεσίες.

Τέτοια όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και για καλό σκοπό(π.χ ήθελαν να κάνουν μια ομάδα ανθρώπων να εξέλθουν από ένα κτήριο καθώς απειλούσαν πως θα αυτοπυρποληθούν λόγο των θρησκευτικών τους πιστεύω).

Οπότε εφόσον έχουν την τεχνολογία και την εξουσία να την χρησιμοποιήσουν δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην το κάνουν εφόσον κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει και εκεί είναι το θέμα, διότι δεν ζούμε σε ελεύθερη κοινωνία αλλά είμαστε φυλακισμένοι.

Δημοσ.

Πάντως δουλειά δεν κάνουν οι ψεκασμοί, τόσες ουσίες και ακόμα το συζητάμε αντί να είμαστε άβουλα όντα στις ορέξεις αυτών που ψεκάζουν.

Δημοσ.

Πάντως δεν απαντάει κανείς στην ερώτηση μου για το βίντεο της πρώτης σελίδας.

Εκεί που θέλω να καταλήξω όμως είναι πως όπως είχα ξαναγράψει η τεχνολογία υπάρχει ώστε να μπορούν να αποδειχθούν κάποιες από τις συνωμοσίες(και ας μην ισχύουν).

Το να ανακλάσεις δηλαδή υψηλής συχνότητας μικροκύματα σε μία επιφάνεια(π.χ τεχνητό νέφος) στον ουρανό για να στείλεις τα μικροκύματα εκεί που θες είναι εύκολο με την σημερινή τεχνολογία.

Το αν γίνεται δεν το γνωρίζουμε αλλά αν είχαν συμφέρων οι κυβερνήσεις είμαι σίγουρος πως θα το έκαναν.

Εξάλλου διάφορες κυβερνήσεις στο παρελθόν έχουν κάνει άπειρα πειράματα ακόμη και σε ανθρώπους, για θέματα επιρροής του νου, διαθέτουν ψυχοτρονικά όπλα και ακόμη και οι μυστικές υπηρεσίες τους διέθεταν/διαθέτουν ανάλογες υπηρεσίες.

Τέτοια όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και για καλό σκοπό(π.χ ήθελαν να κάνουν μια ομάδα ανθρώπων να εξέλθουν από ένα κτήριο καθώς απειλούσαν πως θα αυτοπυρποληθούν λόγο των θρησκευτικών τους πιστεύω).

Οπότε εφόσον έχουν την τεχνολογία και την εξουσία να την χρησιμοποιήσουν δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην το κάνουν εφόσον κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει και εκεί είναι το θέμα, διότι δεν ζούμε σε ελεύθερη κοινωνία αλλά είμαστε φυλακισμένοι.

Μπραβο Neo, περασες το test. Ο μορφεας βλεπω εχει ερθει εδω και καιρο

Δημοσ.

Βγήκα και γω χτες στο μπαλκόνι με το μαγιώ να πάρω τη δόση μου αλλά τζίφος , χωρίς αναισθητικό μας #$@$#@$#@....οι κερατάδες

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ οργιάζουν οι φήμες ότι ψεκάζουν πολεμικά αέρια νεύρων. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε πρόκειται για ενορχηστρωμένη από ύποπτα κέντρα προσπάθεια αποχαύνωσης του λαού. Έτσι λοιπόν θα πάμε στις εκλογές; Με «συννεφιασμένο» (από τα αέρια) ουρανό και αποχαυνωμένο εκλογικό σώμα;

Το εκλογικο σωμα ειναι ηδη αποχαυνωμενο. Δεν παει παραπανω....

Νομιζα οτι οι ανθρωποι μπορουν να συννενοηθουν μεσω συζητησης. Αλλά το τοπικ αυτο αποδεικνυει οτι τα 2 αυτια που εχει ο ανθρωπος ηταν κακη κατασκευη γιατι ο,τι μπαινει απο το ενα βγαινει απο το αλλο..... frusty-1.gif

1) Στην σελίδα 37 αναφέρεσαι σε υδρατμούς. Μπορείς να μου εξηγήσεις λοιπόν, στο βίντεο της πρώτης σελίδας, γιατί στο σημείο 0:42 οι υδρατμοί στους οποίους αναφέρεσαι εξαφανίζονται για κάποιο χρονικό διάστημα;

Γιατι μπορει να συνανταει(αφου φανερα ανυψωνεται το αεροπλανο) καποια αναστροφη θερμοκρασιας της ατμοσφαιρας. Γιατι μπορει οι θερμοκρασιακες/σχετικης υγρασιας/κλπ, συνθηκες στο στρωμα αερα που συνανταιε να ειναι τετοιες που δεν ευνοουν την υγροποιηση.

εγω εκανα ερωτηση γιατι κανουν τραπεζομαντιλο τον ουρανο μια φορα καθε 3-6 μηνες και καποιοι απαντουν στα αυτονοητα και οχι σε αυτο.

Δεν κανουν αυτους τους σχηματισμους καθε 3-6 μηνες. Καθε μερα γινονται απλως καποιες μερες η ατμοσφαιρα ειναι τετοια ωστε να μενουν αυτα τα θυσανοειδη συννεφα για πολλες ωρες στον ουρανο.

Μακαρι να κανουν αυτους τους σχηματισμους για την πλακα τους,τι να πω.

Δεν ξερω αν εννοεις και εσυ αυτο το γελοιοδεστατο πραγμα που λενε και αλλοι, οτι γιατι τυχαινει να διασταυρωνονται οι τροχιες των αεροπλανων κλπ?

Μα βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει! Δεν διασταυρωνονται!

Απλως εμεις απο κατω που τα βλεπουμε ως προβολες στον ουρανο τα βλεπουμε να διασταυρωνονται!

Αν περασει ενα αεροπλανο σε υψος 10000 μετρων και αφησει μια ουρα και περασει ενα αλλο σε υψος 12000 μετρων και αφησει μια αλλη ουρα, εμεις θα τα δουμε σαν να διασταυρωνονται. Θα πλασουμε και το παραμυθι οτι αυτο κατι σημανει και υπαρχει λογος που γινεται(ενω δεν υπαρχει καν κατι αξιοπεριεργο) and we have a day. Μια ωραια συνομωσια γεννιεται.... :-(

Δημοσ.

Γιατι μπορει να συνανταει(αφου φανερα ανυψωνεται το αεροπλανο) καποια αναστροφη θερμοκρασιας της ατμοσφαιρας. Γιατι μπορει οι θερμοκρασιακες/σχετικης υγρασιας/κλπ, συνθηκες στο στρωμα αερα που συνανταιε να ειναι τετοιες που δεν ευνοουν την υγροποιηση.

Φανερά ανυψώνεται το αεροπλάνο στο βίντεο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή;

Εμένα γιατί μου φαίνεται πως πάει ίσια; Επίσης το ύψος του αεροπλάνου όπου τραβάει το βίντεο φαίνεται να έχει σταθερό ύψος εκείνη τη στιγμή.

Επίσης γιατί οι πιλότοι του KC10 να σβήσουν το βίντεο αυτό από το κανάλι τους που πλέον είναι άδειο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...