Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας βάλω και ενα βίντεο για παράδειγμα απλά επειδή δεν λέω οτι θέλω ουτε κανω πλάκα.

• Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ας βάλω και ενα βίντεο για παράδειγμα απλά επειδή δεν λέω οτι θέλω ουτε κανω πλάκα.

NO!

ας βάλω και ενα βίντεο για παράδειγμα, απλώς επειδή δεν λέω ο,τι θέλω, ουτε κανω πλάκα.

YES!

Σου βαζω δυσκολα(ο,τι~= οτιδηποτε, οτι~= πως, συνδεσμος δηλαδη που εισαγει μια ειδικη προταση----απλα= με απλο τροπο, απλως~= μόνο), αλλά μια που σε διορθωνουν στα ορθογραφικα λαθη ας διορθωσουμε και αυτα τα 2 που ειναι πολυ τραγικα και γινεται απο παρα παρα πολλους.

Δημοσ.

ΩΡΑ: 18.00

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

FACEBOOK: Ομάδα Δράσης Αττικής κατά Αεροψεκασμών

Προτάση μας:

Να απαγορευτούν οι Αεροψεκασμοί πάνω απ’ το ενάεριο χώρο της Ελλάδος μας και ελέγχος και απολογία όσοι συμμετείχαν.

Εδώ και τώρα!

ΠΗΓΗ

Παιδια ΟΛΟΙ εκει , αριστεροι,δεξιοι,αναρχικοι,φασιστες,δεν εχει σημασια εδω μιλαμε για θεματα υγειας.

NO!

YES!

Σου βαζω δυσκολα(ο,τι~= οτιδηποτε, οτι~= πως, συνδεσμος δηλαδη που εισαγει μια ειδικη προταση----απλα= με απλο τροπο, απλως~= μόνο), αλλά μια που σε διορθωνουν στα ορθογραφικα λαθη ας διορθωσουμε και αυτα τα 2 που ειναι πολυ τραγικα και γινεται απο παρα παρα πολλους.

Αν δεν κανω λαθος και το 'απλα' ειναι σωστο καθως εκτος απο επιθετο μπορει να χρησιμοποιηθε και ως επιρρημα.

Δημοσ.

Πω ρε φίλε αυτό το event μου θύμισε από How I Met Your Mother το επεισόδιο με τον Ted που ήταν στο Παν/μιο ο Mysterious Dr. X με το event για το φαΐ της σχολής :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mysteriousdrx.jpg

Δημοσ.

Παιδια ΟΛΟΙ εκει , αριστεροι,δεξιοι,αναρχικοι,φασιστες,δεν εχει σημασια εδω μιλαμε για θεματα υγειας.

Αν αυτοί που είναι πίσω από τους ψεκασμούς έλεγαν στους νεοέλληνες πως οι ψεκασμοί αυτοί περιέχουν καρκίνο και σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχουν, θα απαντούσαν "Στα @@ μας, σιγά μην διαδηλώσουμε για την υγεία...εδώ μας κόβουν τους μισθούς, για τους μισθούς θα διαδηλώσουμε!"

Δημοσ.

Αν αυτοί που είναι πίσω από τους ψεκασμούς έλεγαν στους νεοέλληνες πως οι ψεκασμοί αυτοί περιέχουν καρκίνο και σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχουν, θα απαντούσαν "Στα @@ μας, σιγά μην διαδηλώσουμε για την υγεία...εδώ μας κόβουν τους μισθούς, για τους μισθούς θα διαδηλώσουμε!"

Αυτο που λες δεν γινεται. Να πουνε αυτοι που ειναι πισω απο τους ψεκασμους αυτο που λες δηλαδη.

1ον γιατι δεν υπαρχει κανενας πισω απο κατι για να το πει και 2ον γιατι δεν υπαρχει καν κατι για να πει καποιος κατι περι αυτου.....

Απλως μερικοι ψαχνετε να βρειτε συνομωσιες παντου και λογω αγνοιας/αμαθειας κλπ, ο δρομος για αυτο ειναι ευκολος.

Εαν ξεριζωνονταν η αμαθεια και ολοι ξερανε λιγη φυσικη, λιγα μαθηματικα, λιγη χημεια, λιγη βιολογια, κλπ, τοτε οι θεωριες συνομωσιας αυτου του ειδους θα σταματουσαν μια για παντα. Εδω ο αλλος σε αλλο φορουμ προχθες μου ελεγε για το φαινομενο της άλως που εδειχνε ενα βιντεο, οτι ειναι λογω του ΧΑΑΡΠ(αλλη πικρη ιστορια και αυτη που γενναει ηλιθιες θεωριες συνομωσιας :-( ) και των πειραματων που προσπαθουν να ελεγξουν το μυαλο μας μεσω κυματων.

Και η αμαθεια δυστυχως ειναι ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ! :-( :-( :-( :-(

Δημοσ.

Δεν εχετε καταλαβει η μαλλον δεν θελετε να καταλαβετε,δεν μιλαμε για λιακοπουλους και φωτια που δηθεν αναβει μονη της σε εναν εβραικο ταφο ελεος.

Οκ να πιστεψω οτι ειναι απο τα αεροπλανα τις γραμμης.

Για ποιο λογο δεν ηταν και χθες ετσι η προχθες η καθε μερα ,,και ειναι συγκεκριμενες μερες??

Και γιατι κανουν σταυρολεξο τον ουρανο??

Δημοσ.

Δεν εχετε καταλαβει η μαλλον δεν θελετε να καταλαβετε,δεν μιλαμε για λιακοπουλους και φωτια που δηθεν αναβει μονη της σε εναν εβραικο ταφο ελεος.

Οκ να πιστεψω οτι ειναι απο τα αεροπλανα τις γραμμης.

Για ποιο λογο δεν ηταν και χθες ετσι η προχθες η καθε μερα ,,και ειναι συγκεκριμενες μερες??

Για ποιο λογο δεν διαβαζεις τις προηγουμενες 2 σελιδες????? :mad: :mad:

Ειπαμε: η αμαθεια ειναι ενας ιος που καταστρεφει τα παντα και δυστυχως κυριευει την κοινωνια(η αμαθεια)!! :-( :-(

Δημοσ.

Εγώ για την ημιμάθεια είχα ακούσει κάτι. Αλλά μπορεί να είμαι ημιμαθής... ή αμαθής, δε ξέρω! :mrgreen:

Και η ημιμαθεια τα ιδια χάλια ειναι αλλά ουσιαστικα η ημιμαθεια ειναι αμαθεια....

Αν δεν υπαρχει παιδεια τι μπορεις να περιμενεις? Ανθρωπους που κοιτανε γραμμες στον ουρανο και νομιζουν οτι τους ψεκαζουν και τους αλλαζουν το μυαλο. :-( Αν δεν υπαρχει παιδεια τι μπορεις να περιμενεις? Ανθρωπους που περιμενουν το 2012 να τελειωσει ο κοσμος. Κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.........................................................κλπ. :-(

Δημοσ.

Αν μετά από 40 σελίδες ακόμη δεν έχετε μάθει τι είναι οι άσπρες λωρίδες στον ουρανό, 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1)Είστε τεμπέληδες και δεν ψάξατε να το διαβάσετε

2)Αντί να ακούσετε μερικούς επιστήμονες με κύρος, βγάζετε δική σας γνώμη από αυτά που διαβάζετε από τον κάθε τυχάρπαστο Λιακόπουλο , κοινώς σας λείπει στοιχειώδης κριτική ικανότητα λόγω χαμηλού επιπέδου μόρφωσης/παιδείας

3)Είστε παντελώς ηλ***οι.

Διαλέγετε και παίρνετε.

Δημοσ.

Protip σε ότι αφορά τέτοια θέματα γενικότερα:

Όταν ακούτε κάτι που σας φαίνεται συγκλονιστικό, ακαταμάχητο , αδιανόητο , επιστημονική ή κ σκέτη φαντασία, χαλαρώστε, πάρτε το αλλιώς γιατί στην πραγματικότητα όταν μάθεται κ κατανοήσετε πως δουλεύει, θα δείτε πως είναι απλά ρουτίνα. Ειδικά όταν βλέπω κάποιους να ωρύονται και να κάνουν σαν λουδίτες σε κάποια θέματα, τα υπεραναλύουν πέφτοντας σε λογικές πλάνες κ ξαναμανά τα ίδια κ ειδικά σε αυτό το θέμα είναι να να βλέπω το εξής: Την παρατήρηση μιας καφετιέρας γαλλικού από έναν της εποχής του χαλκού.

1) Ω τι μαγική συσκευή!

2) Μπαίνει νερό κ βγαίνει καφέτι σκούρο υγρό! Μάλλον η σκόνη που βάζουμε κάνει μαγικά στο νερό και φανερώνει πως πραγματικά είναι, ενω εμείς το βλέπουμε διάφανο!ΩΩΩΩΩΩΩ! Μυστήριο!

3) Ροχαλίζει σαν αμερικάνος παραγεμισμένος με μπύρα κ μπέικον, μάλλον είναι μορφή ζωής!

4) Είδατε που σας τα λέγαμε εμείς ότι θα ροχαλίζει κάνοντας το διάφανο καφέ; Είμαστε προφήτες!

5) Είστε τεράστιοι και γαμάτοι, συγνώμη που σας αμφισβητήσαμε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...