k_dinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν εχω δει ψεκασμους???? ε λογικο αφου δεν γινονται ψεκασμοι(για τον σκοπο που λεει η θεωρια συνομωσιας) τι να δω? Εγω απορω που ενω δεν εχετε δει ουτε εσεις ψεκασμους(ασχετως εαν ενα φυσικο φαινομενο ή τους ψεκασμους του ΕΛΓΑ για την χαλαζικη προστασια και την "σπορα" για δημιουργια βροχοπτωσεων μεσω πυρηνων συγκεντρωσης(CCN) ή τους ψεκασμους για τα εντομα το εχετε αναγαγει σε θεμα ψεκασμων για ελεγχο των ανθρωπων ) εχετε βγαλει ολη αυτη την συνωμοσια.... Έχασες τον σημερινό. Χαίρομαι που είσαι άνθρωπος με γνώσεις, και πραγματικά μου φάνηκαν ενδιαφέροντα όλα όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα. Και θα γράψω για πολλοστή φορά (αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε τα σημερινά μου μηνύματα) οτι δεν υποστηρίζω ντε και καλά τις θεωρίες συνωμοσίας. Εγώ λέω οτι τα αεροπλάνα αυτά δεν είναι της γραμμής και ψεκάζουν ΚΑΤΙ. Μπορεί να μας προστατεύουν απο το κουνούπι τίγρη, αλλά κάτι ρίχνουν. Όπως λες υπάρχουν διάφορα είδη ψεκασμών, οπότε μάλλον συμφωνούμε οτι σήμερα στην Αθήνα ψέκασαν ΚΑΤΙ το είπα ξανά οτι απο χθες δεν δουλευει το addon του firefox στο site (σε άλλα forum δουλευει για κάποιο λόγο) και ανέβασα και screenshoot για απόδειξη... sorry αλλα δεν φταίω εγώ , αλλα η moccila. Βάλε Chrome
HeraklesR Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Έχασες τον σημερινό. Χαίρομαι που είσαι άνθρωπος με γνώσεις, και πραγματικά μου φάνηκαν ενδιαφέροντα όλα όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα. Και θα γράψω για πολλοστή φορά (αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε τα σημερινά μου μηνύματα) οτι δεν υποστηρίζω ντε και καλά τις θεωρίες συνωμοσίας. Εγώ λέω οτι τα αεροπλάνα αυτά δεν είναι της γραμμής και ψεκάζουν ΚΑΤΙ. Μπορεί να μας προστατεύουν απο το κουνούπι τίγρη, αλλά κάτι ρίχνουν. Όπως λες υπάρχουν διάφορα είδη ψεκασμών, οπότε μάλλον συμφωνούμε οτι σήμερα στην Αθήνα ψέκασαν ΚΑΤΙ Αν με το "κατι" εννοεις κατι εκτός προσπαθειας ελεγχου των ανθρωπων ή σε τετοια σχετικα πλαισια το δεχομαι αν και διαφωνω.... Βάλε Chrome Που κολλαει αυτο? Πως σου ηρθε? Και γιατι να το κανω? Επισης που ηξερες οτι δεν χρησιμοποιω Chrome?
k_dinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αν με το "κατι" εννοεις κατι εκτός προσπαθειας ελεγχου των ανθρωπων ή σε τετοια σχετικα πλαισια το δεχομαι αν και διαφωνω.... Ωραία, κάπου καταλήξαμε (για αρχή) χαίρομαι για αυτό. Που κολλαει αυτο? Πως σου ηρθε? Και γιατι να το κανω? Επισης που ηξερες οτι δεν χρησιμοποιω Chrome? Παρενέργεια από τον ψεκασμό!! Για το Chrome, αν παρατηρήσεις στο spoiler πάει στον Nicoc89 που δεν του δουλεύει το addon του Firefox
pournaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ήδη σου παρέθεσα site που δείχνει live όλες τις πτήσεις πάνω από την Αθήνα, μπορούμε να δούμε και τους αεροδιάδρομους που ακολουθεί το κάθε σκάφος και να δούμε αν έχει μόνιμη συννεφιά κατά μήκος της διαδρομής. Το γεγονός οτι την στιγμή που περνάνε ανά 3δες τα αεροσκάφη πάνω από το κεφάλι σου και τα βλέπεις δεν εμφανίζονται στο site δεν σου λέει κάτι? Και αν το site δεν το εμπιστεύεσαι, κάνε ένα τηλέφωνο στο αεροδρόμιο να ρωτήσεις. Οι επιβατικές πτήσεις έχουν στανταρ ώρες, είμαι περίεργος να δω αν την επόμενη πέμπτη την ίδια ώρα θα έχει τόση εναέρια κίνηση. Ποσα αεροπλανα νομιζεις οτι πετανε ανα πασα στιγμη πανω απο την Αθηνα; αν δεις το αριθμο θα παθεις πλακα. Ριξε μια ματια στους αεροδιαδρομους ελλαδας να δεις τι παιζεται. http://www.hvacc.org/dfiles/charts/enroute/LGGG_DAFIF_ENROUTE_HIGH.zip http://www.hvacc.org/dfiles/charts/enroute/LGGG_DAFIF_ENROUTE_LOW.zip Σου υπενθυμιζω παλι, οτι ενα αεροπλανο που φευγει απο τα Σπατα, η ερχεται σε αυτο, δεν προκειται ποτε να το δεις να εχει ιχνος, απλα γιατι λογω προσγειωσης -απογειωσης θα ειναι σε χαμηλο υψος. Αλλα σε ξαναρωταω (χωρις ιχνος ειρωνιας). Αντε και καλα ψεκαζουν στην Αθηνα. Στα Τζουμερκα που ειναι κατακαθαρα ορατα τα ιχνη, ποιον ψεκαζουν; Πανω απο τη θαλασσα ποιον ψεκαζουν; Άρα κρίνοντας από τον καιρό τις τελευταίες μέρες, μπορούμε να προβλέψουμε οτι θα γίνει ξανά σε παρόμοια αλλαγή καιρού? Άρα θα έπρεπε κάθε χρόνο σε συγκεκριμένη εποχή να παρατηρείται αυτό το φαινόμενο. Περίεργο όμως που ενώ τα αεροπλάνα πετάνε εδώ και 50 χρόνια. Τώρα τελευταία εμφανίζονται τα 'σύννεφα'. Θα μου πεις οτι αλλάξανε μηχανές και καύσιμα, να το δεχτώ. Αλλά και πάλι, τα σύννεφα εμφανίζονται ΜΟΝΟ οταν τα αεροπλανα αυτά πετάνε μαζί και κάνουν σχηματισμούς? Συμφωνώ απόλυτα, απλώς στέκομαι στο γεγονός οτι υπάρχει ψεκασμός Και βεβαια μπορουμε να προβλεψουμε, απλα δεν ξερουμε απο προβλεψη καιρου, οποτε το αφηνουμε στους ειδικους. Αν εχει καποιος τροπο να δει θερμοκρασιες και πυκνοτητα και υγρασια σε αυτα τα υψη, φυσικα και μπορει να προβλεψει. ΚΑθε χρονο σε συγκεκριμενη εποχη οχι βεβαια, ο καιρος δεν ειναι ιδιος καθε χρονο σε συγκεκριμενες εποχες. Δεν εχει να κανει με την εποχη, αλλα με τον καιρο. Προφανως βεβαια και τους καλοκαιρινους μηνες, ευνοειται το φαινομενο και λογω καιρου, και λογω καθαροτητας της ατμοσφαιρας. Παντα υπηρχαν, απο μικρο παιδακι τα θυμαμαι, και λογω του οτι ζω σε επαρχια, τα εβλεπα πολυ καθαροτερα.
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εν τω μεταξύ βρήκαν να ψεκάσουν σήμερα που χει ξεσκιστεί στον αέρα.
matsangos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εν τω μεταξύ βρήκαν να ψεκάσουν σήμερα που χει ξεσκιστεί στον αέρα. Έχει καλύτερη διασπορά έτσι ρε χαζέ,άσε που γλυτώνουν και παραπανίσια καύσιμα.Ξέρεις ρε πόσα χιλιόμετρα παραπάνω θα κάνανε τα αεροπλάνα να σαρώσουν τόση περιοχή;Ενώ τώρα με τη συμβολή του αέρα διαχέονται μόνα τους. ...Δεν έχεις ακούσει για το "στρατηγό άνεμο";lol
nicoc89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 τελικά δεν βγάζουμε άκρη , θα σινεχίσυν να μας ψεκάζουν και εμεις δεν θα το βλέπουμε. ειναι σχέδιο μιωσης του πληθισμου .
status Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 τελικά δεν βγάζουμε άκρη , θα σινεχίσυν να μας ψεκάζουν και εμεις δεν θα το βλέπουμε. ειναι σχέδιο μιωσης του πληθισμου . Ή πάρε λεξικό ή αντιασφυξιογόνο μάσκα γιατί, σε ψεκάζουν.;ρ
nicoc89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 είχα παρακολουθήσει κάποια βίντεο/ντοκιμαντέρ απο Αμερική για τους αεροψεκασμούς και έλεγαν οτι τα αεροπλάνα δεν είχαν διακριτικά. Εντομεταξί μια γιατρός δεν θυμάμαι όνομα (θα ψάξω όμως) είχε βρει στο παιδί της κάτι σημάδια σαν μελανιές και του έκανε εξετάσεις και είχε κολλήσει ενα περίεργο ίδος παράσιτου , άγνωστο για τους επιστημονες που απότι ισχιριζόταν είχε σώμα απο μέταλο (Δεν θυμάμαι πιο μέταλο) και κατειγορούσε τους αεροψεκασμούς για αυτό. το βίντεο είχε φωτογραφίες αλλα και βίντεο με αποδικτικά στοιχία για όσα ισχιριζόταν αφου αυτή ηταν που αφαίρεσε και το "παράσιτο" απο το παιδί της και σινέχιζε να το κάνει και σε άλλους ανθρώπους αργότερα. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. το βίντεο υπάρχει στο youtube αν δεν με πιστευεται και θα ψάξω να το βρώ. Ή πάρε λεξικό ή αντιασφυξιογόνο μάσκα γιατί, σε ψεκάζουν.;ρ δοκίμασα να κάνω κάθε πρόταση copy paste στο google να τις διορθόνω αλλα ξέρεις πόσο κουραστικό ειναι αυτό ? είπα και έδειξα οτι έχει πρόβλημα το firefox , δεν γίνεται να κάνω 5 λεπτά να γράψω το κάθε μήνυμα για να μην ενοχλεί τον καθένα το α-β ορθογραφικό λάθος.. θα κοιτάξω να βρω ενα addon να δουλευει αλλα στα σχόλια του συγγεκριμένου το έλεγαν και άλλοι οτι δεν λειτουργει πλέον με το νεο firefox.
zeniath Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Βάλε Chrome το έχει από μόνος του να τελειώνει η υπόθεση (για την ορθογραφία) Τώρα για το παράσιτο... Σώμα από μέταλλο. Σώμα από ΜΕΤΑΛΛΟ χμμμμμ
tritonas00 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 στο σχολειο πρεπει να καταργησουν την ορθογραφια και να λενε στα παιδια: dont worry, θα βαλετε addon στον web browser σας και θα ειστε ετοιμοι facepalm.jpg
zeniath Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αυτό το ποστ είναι για να αναπτερώσω το ηθικό του nikoc89 γιατί πολλοί του την πέσαμε http://worldjudge2012.blogspot.com/2012/04/blog-post_2785.html
Yasu Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Τι είναι τα contrails Και στα Ελληνικά... Δηλαδή για να καταλάβω, τα διαβάσατε τα παραπάνω links και το συζητάτε ακόμα το θέμα; :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις