Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

No offence, αλλά αν βρίσκεσαι στην Αθήνα αυτή την ώρα, κάνε έναν κόπο να κοιτάξεις από το μπαλκόνι σου.

Οτι σύννεφο βλέπεις αυτή τη στιγμή, είναι προϊόν ψεκασμού, αν και τα περισσότερα έχουν διαλυθεί τώρα.

Δεν σου λέω ότι τα 'σύννεφα' αυτά θα καθορίσουν το τι θα ψηφίσεις, μπορεί να είναι και για να φέρουν βροχή αφού μας τελείωσαν οι ινδιάνοι.

Απλώς το μόνο που λέω είναι οτι είναι ΤΕΧΝΙΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ και καμία σχέση δεν έχει με τους υδρατμούς από να αεροπλάνα.

Αν ήταν έτσι, τότε θα έπρεπε πάνω από τα Σπάτα να έχει συνέχεια.

Και τις επίσημες πτήσεις μπορεί κανείς να τις επαληθεύσει..

http://www.aeroporiko-eisitirio.gr/live-xartis-ptiseon-aeroplanon/

Ειδικα φετος, που δεν εβρεξε καθολου... λογικα σημερα μιας και εχει πολυ καιρο ανομβρια (περασαν ηδη 3 μερες), ειπαν να ριξουν κατι για βροχη...

Στα σπατα και στα καθε σπατα, δεν πετανε αεροπλανα στα 30 χιλ. ποδια. Αν μου βρεις ιχνη σε χαμηλοτερα υψη ελα να τα κουβεντιασουμε.

Δημοσ.

Πρεπει να μας ψεκασουν με βιβλια ορθογραφιας.

το είπα ξανά οτι απο χθες δεν δουλευει το addon του firefox στο site (σε άλλα forum δουλευει για κάποιο λόγο) και ανέβασα και screenshoot για απόδειξη...

sorry αλλα δεν φταίω εγώ , αλλα η moccila.

δύσκολα να βρείς τέτοια

κάποια στιγμή θα κάνουν το λάθος και θα διαρευσουν και τότε ο λαος θα πει ΑΕΡΙΑ! και πιος τους σώζει. Μέχρι τότε μονο οικασίες μπορούμε να κάνουμε και να περνουμε μέτρα προφήλαξης.

• Super Moderators
Δημοσ.

No offence [...]

Νοne taken. Απλά, βρίσκω παράλογο το όλο σκεπτικό. Δηλαδή, αεροπλάνα της γραμμής, σε ύψος χιλιομέτρων, να ψεξάζουν, γενικά και αόριστα.

Δεν ξέρουμε καν για ποιο λόγο ψεκάζουν, τι είναι αυτό που ψεκάζουν, ποια σκάφη τα ψεκάζουν.

Αν υποθέσουμε ότι το κάνουν για "έλεγχο συνειδήσεων" (όπως ισχυρίζονται διάφροι εκδότες που πωλούν την πραμάτεια τους με το κιλό) τότε αποτυγχάνουν οικτρά, κρίνοντας από όλους αυτούς τους ψαγμένους που, ενώ βρίσκονται στις ίδιες περιοχές με εμάς τους υποταγμένους, εξακολουθούν να αντιστέκονται και να διατηρούν την κριτική σκέψη τους.

Τέλος πάντων, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει.

Δημοσ.

Όπως έγραψα και στον φίλο παραπάνω, έστω ότι εγώ δέχομαι ότι δεν ψεκάζουν για το κακό σκοπό.

Δέχομαι οτι έτσι μας προστατεύουν από την ακτινοβολία και κλείνουν την τρύπα του Όζοντος.

Απλώς λέω οτι ο ψεκασμός γίνεται και δεν είναι φυσικό φαινόμενο.

Εσυ για αρχή, μπορείς να το δεχτείς αυτό ή υποστηρίζεις ότι είναι τυχαίο?

Τυχαιο δεν ειναι. Ειναι αποτελεσμα της αλλαγης του καιρου, της υγρασιας και των θερμοκρασιων τις τελευταιες 3 ημερες.

Το καυσαεριο αποβαλλεται παντα σε μια δεδομενη θερμοκρασια και υγρασια. Αναλογα του τι θα συναντησει στην ατμοσφαιρα, θα δημιουργησει αποτελεσμα ορατο για το ανθρωπινο ματι η και οχι.

Και μια ακομη ερωτηση. Αφου υπαρχει αυτη η τεχνολογια για να γινει ο ψεκασμος, τι διαολο, σκατα εχουν στο κεφαλι τους, και τα εκαναν τα αερια ορατα; Τοσα αορατα αερια υπαρχουν, εμας γιατι μας τα δειχνουν;

Δημοσ.

Και τι το άνοιξες αυτό τώρα; Για να έρθουν οι άλλοι να μας πουν πως απλώς είναι παγωμένα καύσιμα αεροσκαφών;

Υep. Αυτο ειναι στο περιπου....

Τιποτα αλλο, τιποτα απο τα παρανοικα που αναπαραγουν διάφοροι συνομωσιολογοι....

Επισης αυτο τον καιρο γινονται και ψεκασμοι κατα διαφόρων εντομων αλλά δεν ξερω εαν αυτο που αναφερθηκε ηταν αυτο ή ηταν απλως contrails απο τα αεροπλανα.

Και τα προηγούμενα θέματα με το ίδιο τίτλο κλειδώθηκαν(όπως όλα τα σημαντικά θέματα στο insomnia).

Αυτο καλο ειναι να κλειδωνεται το θεμα καθως δεν υπαρχει καν θεμα. Ειναι τελειως γελοιο δηλαδη.

Το να πιστευει καποιος δηλαδη οτι οχι απλως μας ψεκαζουν και κανενας δεν το εχει παρει χαμπαρι i)παρολες τις καθημερινες χημικες αναλυσεις της ατμοσφαιρας που γινονται απο χιλιαδες ειδικους(χημικους, κλπ) παγκοσμιως, ii)παρολο το ολο αδυνατο του εγχειρηματος λογω του οτι δεν γινεται κανενας απο τους εκατομμυρια τεχνικους που εξεταζουν τα αεροπλανα πριν πεταξουν κλπ κλπ να μην το εχει προσεξει και να μην εχει παρει χαμπαρι τιποτα, iii),iv),v) τελοσπαντων βαριεμαι να τα ξαναλεω..... αλλά και το οτι υπαρχει ουσια που μπορει να μας μεταβαλλει την νοητικη κατασταση ή οτιδηποτε αλλο ψεκαζοντας την απο ψηλα. Ασε που αυτοι που μας ψεκαζουν ζουνε σε γυαλινα κλουβια ή κυκλοφορουνε με μασκες? Πως και δεν επηρεαζονται αυτοι?

Τελοσπαντων ειναι τελειως ανοητο το θεμα απο οποια πλευρα και να το πιασεις....

Δημοσ.

φιλε μου απο την στιγμη που δεν εχεις δει ψεκασμους απορω πως παιρνεις θεση.

δεν συμβαινει ποτε μονο του αυτο το πραμα,οι γραμμες που πανε σε αεροδρομια φαινονται.

εδω μιλαμε για τετραγωνα.

chemtrailinners3a.jpg

και εαν πραγματι ειναι κατι το ασημαντο,γιατι αφου το δεχονται οτι γινονται ξεκασμοι δεν μας λενε τον λογο.

Δημοσ.

θέλετε να μου πείτε οτι όλα αυτά τα βιβλία λένε ψέματα ? γιατι εγώ έχω διαβάσει για τα όπλα μαζικης καταστροφης και έχει και με ψέκασμό.

9xt0.jpg

anyway το θέμα ειναι πως αφενός δεν έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις αφετέρου όμως τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους , έχει τίχει να δουμε αεροψεκασμούς στον ουρανό και να έχουμε σιμπτοματα ταυτόχρονα πολλά άτομα πχ να ειμαστε σαν μαστουρομένοι όλη μέρα και να αναρωτιόμαστε πως ? γιατι αν ειναι ένας οκ , δύο ναι συμπτωση , αλλα 10-20 άτομα με ίδιο σίμπτομα δεν ειναι λογικό.

Δημοσ.

Τυχαιο δεν ειναι. Ειναι αποτελεσμα της αλλαγης του καιρου, της υγρασιας και των θερμοκρασιων τις τελευταιες 3 ημερες.

Ακριβως. Αν ηξεραν ολοι φυσικη θα καταπιναν την γλωσσα τους οταν καταλαβαιναν ποσο πολυ εκτιθονται με αυτα που λενε. :-( :eek: Ειναι δεδομενες οι συνθηκες θερμοκρασιας, σχετικης υγρασιας για τις οποιες το φαινομενο υπαρχει. Πχ:

Τα (υπο)προιοντα της καυσης του καυσιμου των αεροπλανων, που ως βασικο συστατικο του εχει τους υδρογονανθρακες, ειναι το διοξειδιο του ανθρακα και το νερο. Φυσικα σε μορφη αεριου ολα αυτα.

Στα υψηλα λοιπον υψομετρα που πετανε τα αεροπλανα βεβαια(και οσο υψηλοτερα (αρα μικροτερη θερμοκρασια) τοσο ευκολοτερα προκυπτει και εντονοτερο ειναι το φαινομενο) ο αερας ειναι αρκετα ψυχρος και η "ικανοτητα του να συγκρατει"(λανθασμενη εκφραση κατ'όυσιαν) ατμους νερου(υδρατμους) ειναι μικρη συγκριτικα. Οποτε η εξοδος αεριων νερου(υδρατμων) απο το αεροπλανο, ως προιοντα της καυσης των καυσιμων του, τοπικα δημιουργει κορεσμο υδρατμων στον αερα, δηλαδη προκαλει στην αερια μαζα τοσους ατμους νερου οπου δεν μπορει να του "συγκρατησει" και ετσι αυτοι υγροποιουνται.

Αυτη η υγροποιηση ειναι που κανει το αεριο νερο(αορατο στο ματι), να μετατρεπεται σε υδροσταγονιδια(στερεα ή υγρα μορια νερου δηλαδη, ορατα στο ματι, οπως πχ ομιχλη, συννεφα, κλπ) ωστε να τα βλεπουμε ως ορατα νεφη.

Σε υψη τωρα 7-8 χιλιομετρων και πανω, οπου η συγκεντρωση πυρηνων συγκεντρωσης(CCN) ειναι ελαχιστη εως μηδαμινη, ειναι δυσκολο να επιτευχθει κορεσμος και οι υδρατμοι βρισκονται σε μια υψερψυχρη κατασταση (100% κορεσμενοι απο υδρατμους η ατμοσφαιρα) και ομως δεν υπαρχει υγροποιηση. Κατω απο τους -38 °C περιπου, σε μεγαλα υψη δηλαδη οπου η θερμοκρασια φτανει τους -38 °C, αρχιζει η δημιουργια μεσω ενος φαινομενου, παγοκρυσταλλων νερου(με την υποβοηθηση βεβαια πυρηνων συγκεντρωσης απο τις εξατμισεις του αεροπλανου). Ετσι αυτο ειναι η εντονη ασπρη ουρα, που βλεπουμε συνηθως πισω απο αεροπλανα που πετανε σε υψηλα υψη. Και αυτη η ουρα αναλογα με την θερμοκρασια και τους ανεμους που επικρατουν διαχεεται στην ατμοσφαιρα και κραταει απο λιγα λεπτα εως συνηθως πολλες ωρες, ακομη και 10 ωρες σε μερικες περιπτωσεις αναλογα με την θερμοκρασια, την ενταση του ανεμου και το σημειο δροσου.

Και μια ακομη ερωτηση. Αφου υπαρχει αυτη η τεχνολογια για να γινει ο ψεκασμος, τι διαολο, σκατα εχουν στο κεφαλι τους, και τα εκαναν τα αερια ορατα; Τοσα αορατα αερια υπαρχουν, εμας γιατι μας τα δειχνουν;

Σωστα. Αυτο που αναφερεις ειναι ο λογος 48408 ως προς την καταρριψη αυτης της ηλιθιας συνομωσιας.

Ο λογος 44409 που επεται ειναι γιατι τα αερια αυτα μενουν εκει πανω και σχηματιζουν ουρες? Δεν θα επρεπε να πεφτουν κατω?

Καλα αυτα ειναι οι λιγοτερο σοβαροι λογοι ως προς την καταρριψη της ανοητης αυτης συνωμοσιας.

Δημοσ.

Αν μου βρεις ιχνη σε χαμηλοτερα υψη ελα να τα κουβεντιασουμε.

Ήδη σου παρέθεσα site που δείχνει live όλες τις πτήσεις πάνω από την Αθήνα, μπορούμε να δούμε και τους αεροδιάδρομους που ακολουθεί το κάθε σκάφος και να δούμε αν έχει μόνιμη συννεφιά κατά μήκος της διαδρομής.

Το γεγονός οτι την στιγμή που περνάνε ανά 3δες τα αεροσκάφη πάνω από το κεφάλι σου και τα βλέπεις δεν εμφανίζονται στο site δεν σου λέει κάτι? Και αν το site δεν το εμπιστεύεσαι, κάνε ένα τηλέφωνο στο αεροδρόμιο να ρωτήσεις.

Οι επιβατικές πτήσεις έχουν στανταρ ώρες, είμαι περίεργος να δω αν την επόμενη πέμπτη την ίδια ώρα θα έχει τόση εναέρια κίνηση.

Τυχαιο δεν ειναι. Ειναι αποτελεσμα της αλλαγης του καιρου, της υγρασιας και των θερμοκρασιων τις τελευταιες 3 ημερες.Το καυσαεριο αποβαλλεται παντα σε μια δεδομενη θερμοκρασια και υγρασια. Αναλογα του τι θα συναντησει στην ατμοσφαιρα, θα δημιουργησει αποτελεσμα ορατο για το ανθρωπινο ματι η και οχι.

Άρα κρίνοντας από τον καιρό τις τελευταίες μέρες, μπορούμε να προβλέψουμε οτι θα γίνει ξανά σε παρόμοια αλλαγή καιρού?

Άρα θα έπρεπε κάθε χρόνο σε συγκεκριμένη εποχή να παρατηρείται αυτό το φαινόμενο. Περίεργο όμως που ενώ τα αεροπλάνα πετάνε εδώ και 50 χρόνια. Τώρα τελευταία εμφανίζονται τα 'σύννεφα'. Θα μου πεις οτι αλλάξανε μηχανές και καύσιμα, να το δεχτώ. Αλλά και πάλι, τα σύννεφα εμφανίζονται ΜΟΝΟ οταν τα αεροπλανα αυτά πετάνε μαζί και κάνουν σχηματισμούς?

Δεν ξέρουμε καν για ποιο λόγο ψεκάζουν, τι είναι αυτό που ψεκάζουν, ποια σκάφη τα ψεκάζουν.

Συμφωνώ απόλυτα, απλώς στέκομαι στο γεγονός οτι υπάρχει ψεκασμός

Δημοσ.

φιλε μου απο την στιγμη που δεν εχεις δει ψεκασμους απορω πως παιρνεις θεση.

Δεν εχω δει ψεκασμους???? :-( ε λογικο αφου δεν γινονται ψεκασμοι(για τον σκοπο που λεει η θεωρια συνομωσιας) τι να δω?

Εγω απορω που ενω δεν εχετε δει ουτε εσεις ψεκασμους(ασχετως εαν ενα φυσικο φαινομενο ή τους ψεκασμους του ΕΛΓΑ για την χαλαζικη προστασια και την "σπορα" για δημιουργια βροχοπτωσεων μεσω πυρηνων συγκεντρωσης(CCN) ή τους ψεκασμους για τα εντομα το εχετε αναγαγει σε θεμα ψεκασμων για ελεγχο των ανθρωπων :-( ) εχετε βγαλει ολη αυτη την συνωμοσια.... :-( :eek:

και εαν πραγματι ειναι κατι το ασημαντο,γιατι αφου το δεχονται οτι γινονται ξεκασμοι δεν μας λενε τον λογο.

Ποιος το δεχεται?

Δημοσ.
θέλετε να μου πείτε οτι όλα αυτά τα βιβλία λένε ψέματα ? γιατι εγώ έχω διαβάσει για τα όπλα μαζικης καταστροφης και έχει και με ψέκασμό.

anyway το θέμα ειναι πως αφενός δεν έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις αφετέρου όμως τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους ' date=' έχει τίχει να δουμε αεροψεκασμούς στον ουρανό και να έχουμε σιμπτοματα ταυτόχρονα πολλά άτομα πχ να ειμαστε σαν μαστουρομένοι όλη μέρα και να αναρωτιόμαστε πως ? γιατι αν ειναι ένας οκ , δύο ναι συμπτωση , αλλα 10-20 άτομα με ίδιο σίμπτομα δεν ειναι λογικό.[/quote']

Τα βιβλια του Λιακοπουλου?φυσικα και ειναι ΟΛΑ ψεματα.

Οσον αφορα το αλλο,αυθυποβολη δεν λεγεται?

Αλλη ορεξη δεν εχουν,λυσανε για να σε ψεκασουν και να γυριζεις σα μαστουρωμενο

Δημοσ.

θέλετε να μου πείτε οτι όλα αυτά τα βιβλία λένε ψέματα ?

9xt0.jpg

?????????? :-( :-(

REALLY????????????

Το ρωτας σοβαρα αυτο?

Αυτα τα βιβλια, οκ δεν πρεπει να καουν, τα βιβλια εστω και αν ειναι σκουπιδια δεν πρεπει να καιγονται, αλλά το μόνο που πρεπει να χρησιμευουν ειναι ως στηριγματα για διαφορα επιπλα που γερνουν.

anyway το θέμα ειναι πως αφενός δεν έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις αφετέρου όμως τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους , έχει τίχει να δουμε αεροψεκασμούς στον ουρανό και να έχουμε σιμπτοματα ταυτόχρονα πολλά άτομα πχ να ειμαστε σαν μαστουρομένοι όλη μέρα και να αναρωτιόμαστε πως ? γιατι αν ειναι ένας οκ , δύο ναι συμπτωση , αλλα 10-20 άτομα με ίδιο σίμπτομα δεν ειναι λογικό.

Ποια γεγονοτα μιλουν απο μονα τους??

Αυτο το γεγονος που περιγραφεις ειναι μια υποκρισια, ενα ψεμα και ολοκληρο. Ουτε καν μισο.

Γιατι εαν αρχισουμε να κοροιδευομαστε μεταξυ μας να σας πω και εγω την ιστορια που περασε ενα αεροπλανο και ειδα να προσγειωνεται ενας κιτρινος μονοκερος που κρατουσε ενα..... :-(

Δημοσ.

το είπα ξανά οτι απο χθες δεν δουλευει το addon του firefox στο site (σε άλλα forum δουλευει για κάποιο λόγο) και ανέβασα και screenshoot για απόδειξη...

sorry αλλα δεν φταίω εγώ , αλλα η moccila.

η mozilla φταιει που δεν εμαθες εσυ ορθογραφια ? nice..

Περιμενεις να παρουμε στα σοβαρα οτιδηποτε προερχεται απο λιακοπουλο ?

ειμαστε σοβαροι?

Δημοσ.

Άρα κρίνοντας από τον καιρό τις τελευταίες μέρες, μπορούμε να προβλέψουμε οτι θα γίνει ξανά σε παρόμοια αλλαγή καιρού?

Ουτε αλλαγη του καιρου χρειαζεται ουτε ξεαλλαγη του καιρου. Απλη φυσικη/μετεωρολογια ειναι. Κατσε διαβασε 1-2 "παιδικα" πραγματα για την ατμοσφαιρα και θα καταλαβεις πότε εχουμε και πότε οχι υγροποιηση των καυσαεριων. Τα εξηγησα και συνοπτικα πιο πανω. Τι αλλο να πει κανείς???????????

Περίεργο όμως που ενώ τα αεροπλάνα πετάνε εδώ και 50 χρόνια. Τώρα τελευταία εμφανίζονται τα 'σύννεφα'.

Μεγαλυτερο ψεμα/λαθος απο αυτο δεν υπαρχει!!

ΠΑΝΤΑ υπηρχαν αυτες οι ουρες γιατι παντα οι φυσικοι νόμοι ηταν ιδιοι. Ενα παραδειγμα:

Η ερευνα εγινε απο τον Ρομπ Μακενζι του πανεπιστημιου του Μπερμινγχαμ και τον Ροτζερ Τιμις της Βρετανικης μετεωρολογικης υπηρεσιας.

Το πρωινο της 11ης Μαΐου του 1944, 1444 βομβαρδιστικα πολεμικα αεροσκαφη κατεκλυσαν τους ουρανους της Αγγλιας με προορισμο την Γερμανια στα πλαισια του Β' Παγκοσμιου πολεμου. Η διελευση τους οχι απλως εκρυψε τον ηλιο αλλά αλλαξε και τον καιρο. Οπως δειχνουν οι ερευνες η θερμοκρασια επεσε κατα 0.8 βαθμους Κελσιου σε ολοκληρη την περιοχη της νοτιοανατολικης Αγγλιας απο την οποια περασαν. Η μειωση της θερμοκρασιας παρατηρηθηκε για 6 ωρες.

Το ιδιο ισχυει για ολη την περιοδο που διηρκησε η μαχη της Βρετανιας και οι αεροπορικες επιδρομες των συμμαχων στη Γερμανια, με αφετηρια τα Αγγλικα αεροδρομια.

Η διαφορά στη θερμοκρασια οφειλεται στο λευκο συννεφο υδρατμων που αφηνουν πισω τους τα αεροπλανα και τα συμπερασματα τους συμφωνουν με προσφατες επιστημονικες παρατηρησεις συγχρονων πτησεων που τονιζουν πως τα αεροπλανα προκαλουν περισσοτερες βροχοπτωσεις και αλλες κλιματολογικες μεταβολες, κυριως γυρω απο αεροδρομια. Τα πολυ θερμα αυτα συννεφα αναμειγνυονται με τα στρωματα ψυχρου αερα στην τροποσφαιρα σχηματιζοντας άλλα συννεφα που ανακλουν προς τα πανω το μεγαλυτερο μερος της ηλιακης ακτινοβολιας και ετσι η θερμοκρασια στο εδαφος μειωνεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...