Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα ντρεπεσαι μην ασχολεισαι. αμα θες να ασχοληθεις σταματα να "κρινεις" απο τις πηγες και δες τα γεγονοτα.

Δημοσ.

Συγγνώμη τώρα αλλά είμαστε σοβαροί? Το πρόσεξες αυτό το "site" που έδωσες το link? Εγώ προσωπικά ντρέπομαι πάντως...

Νιωθεις ετσι επειδη εισαι ψεκασμενος. Αλλιως θα εβλεπες την αληθεια ....

Δημοσ.

Μετα απο τόσες σελίδες ακόμα συζητατε για ψεκασμούς; Ε λοιπόν σας έχω την αλήθεια εδω. Δεν μας ψεκαζουν (είναι και ακριβές οι πτήσεις) αλλα ρίχνουν χημικά στο νερό.

Δεν με πιστεύετε; Ε τότε θ το γράψω στο blog μου, θα αναφέρω και δυο τρεις φορές τη λέξη εβραιωμασωνος, μια φωτογραφία απο έναν εξωγήινο που να ρίχνει κάτι στο νερό και θα γίνει πιστεύτο. Και μετα θα το βγάζει και το google στην αναζητηση, άρα θα είναι αλήθειά.

Δημοσ.

ναι οπως "τα λεφτα υπαρχουν" και οτι "τα φαγαμε μαζι" αληθειες ειναι.. το διαβασα σε εφημεριδες πανελλαδικης εμβελειας και το ειδα και στις ειδησεις. τραβατε τωρα με το κεφαλι σκυμενο να πληρωσετε κανα χαρατσι

Δημοσ.

Μετα απο τόσες σελίδες ακόμα συζητατε για ψεκασμούς; Ε λοιπόν σας έχω την αλήθεια εδω. Δεν μας ψεκαζουν (είναι και ακριβές οι πτήσεις) αλλα ρίχνουν χημικά στο νερό.

Δεν με πιστεύετε; Ε τότε θ το γράψω στο blog μου, θα αναφέρω και δυο τρεις φορές τη λέξη εβραιωμασωνος, μια φωτογραφία απο έναν εξωγήινο που να ρίχνει κάτι στο νερό και θα γίνει πιστεύτο. Και μετα θα το βγάζει και το google στην αναζητηση, άρα θα είναι αλήθειά.

Κι εγω θα το γραφω σε καθε φορουμ και θα ζηταω απο τους υπολοιπους να μου αποδειξουν οτι δεν ειναι αληθεια.

Δημοσ.

Άντε καλά δεν είναι ψεκασμοί, είναι παγωμένα καυσαέρια...

Αυτό που βλέπω είναι πως δεν έχετε τι να αντιπαραθέσετε σε αυτά που έγραψα στα προηγούμενα ποστ.

Δημοσ.

χάχα τρελή πηγή

την έχει "ακούσει" κανεις σας από το ψέκασμα?

νιώθετε κάτι?

ποιείς ψεκάζουν και τι παθαίνουν?

τι να αντιπαραθέσουμε ρε φιλε? αερολογίες?

κανε μια χημική ανάλυση του "ψεκάσματος" που βλέπεις και μετά έλα πες μας τι είναι.

έως τότε, επέτρεψε μας να μη σε πιστεύουμε

http://contrailscien...emtrail-videos/

ειδικά το πρώτο video, είναι ο ορισμός του hoax

Δημοσ.

Να αντιπαραθέσεις τις απόψεις που έγραψα για να απορρίψω τις εξηγήσεις αυτών που δεν πιστεύουν πως είναι χημικές ουρές.

Πείτε μου εσείς τι πιστεύεται ότι είναι; Για την αλλαγή του καιρού, για το φαινόμενο του θερμοκηπίου, δεν είναι τίποτα παρά καύσιμα;

Σε όλα αυτά έγραψα απόψεις στα προηγούμενα ποστ πως δεν ισχύουν και γιατί. Σε αυτό το γιατί, κανείς δεν απάντησε μέχρι τώρα.

1) Το να μου λέτε πως είναι για την κακή ακτινοβολία του ηλίου και σας ΑΠΑΝΤΑΩ ψεκάζουν και το βράδυ δεν είναι αερολογία.

2) Το να μου λέτε πως είναι απλά καύσιμα και σας απαντάω πως στο βίντεο της πρώτης σελίδας φαίνεται να ανοιγοκλείνει ο μηχανισμός ψεκασμού δεν είναι αερολογία.

3) Το να μου λέτε πως είναι καύσιμα και σας απαντάω πως υπάρχουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από δορυφόρο που δείχνουν τα τεχνητά αυτά νέφη, δεν είναι αερολογία.

Εκτός αν πιστεύεται πως έχω εγώ δορυφόρο και βγάζω τις φωτογραφίες και μετά τις περνάω από photoshop.

Δημοσ.

Σακουλάτορ, τι μορφωτικό επίπεδο διαθέτεις;

Έχεις τελειώσει δημοτικό; Πανεπιστήμιο; Είσαι των θετικών επιστημών ή των θεωρητικών;

Ελπίζω να δώσεις μια σαφή απάντηση τουλάχιστον σε αυτό.

Δεν χρειάζεται να γράψεις κανα σεντόνι, 2 γραμμές μόνο λέγοντας τί ξέρεις

Δημοσ.

αν εχετε λιγη υπομονη διαβαστε τα παρακατω, εξηγουν πολλα πραγματα σχετικα απλουστευμενα

Chemtrails: τι ψεκάζουν πραγματικά τα αεροπλάνα;

Chemtrails & αιωρούμενα μικροσωματίδια της Βίκυς Χρυσού

http://stoxeri.wordp...BC%CE%BF%CE%B9/

Ρε συ το πρωτο που αναφερεις του Fridge αποδυκνυει ακριβως γιατι δεν ισχυουν πολλα απο αυτα που λενε για ψεκασμους (πχ οτι μας ελεγχουν το μυαλο και μας καταστελλουν κ αλλα τετοια)

Δημοσ.

Road university, εσύ τι μορφωτικό επίπεδο διαθέτεις δεν;

Αν το αντιλαμβάνομαι σωστά, λες ότι δεν ξέρεις τίποτα.

Αν ήξερες ή αν έψαχνες θα ήξερες τουλάχιστον ότι είναι γελοίο να αναφέρεις το φαινόμενο του θρμοκηπίου ως συνέπεια των ψεκασμών.

(και τα υπόλοιπα γελοία είναι αλλά αυτό παραπάει)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...