Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν λειτουργεί έτσι το πράμα. λεπτομέρειες...
rabesatratana Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ε ναι αν δεν θες να το ψάξεις πάει να πει πως δεν ενδιαφέρεσαι καν γι αυτό, οπότε πήγαινε στα football topics. Οχι κάνεις λαθος. Κατσε να σου πω ποιο ειναι το σωστο και τι ισχυει στην πραγματικοτητα: Ολα αυτα περι ψεκασμων, οτι καποιοι μας ψεκαζουν κλπ, ειναι μια θεωρια συνωμοσιας και τιποτα αλλο. Εχει αποδειχτει οτι ειναι παραμυθακια. Και ειναι και ευκολο να το διαπιστωσεις κιολας. Ψαξε το στο google και θα το δεις. Απλα πραγματα....
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 απο το μπαλκονι μου με τριποδο και 12χ οπτικο. ζουμ στο απειρο. δε φαινεται στη φωτο αλλα καλα αλλα η ουρα σβηνει αρκετα γρήγορα χωρίς να απλώνεται. πιστευω μια κλασσικη περιπτωση πολιτικού αεροπλανου. παραθετω τις φωτο ετσι εγκυκλοπαιδικα για να διαχωριζουνε ποιες περιπτωσεις ειναι υποπτες και ποιες οχι. 2 crop απο την παραπανω φωτο. το μονο που εφαρμοσε ειναι ενα φιλτρο sharpen. στη τελευταια διακρινονται χαρακτηριστικα πολιτικου αεροπλανου με κοκκινη ουρα. περιπου στα 25000 ποδια το υπολογιζω να πεταει οποτε και την εποχη που τραβηχτηκε η φωτο και θερμοκρασιες έως και -30 βαθμους στα 10000 μετρα ειναι φυσιολογικη η ουρα. υπαρχουν ομως και αλλες περιπτωσεις που δεν ειναι τοσο ξεκαθαρες. αλλα προφανως ο κοσμος δεν εχει ορεξη να ασχοληθει. και ισως το γεγονος οτι ο κοσμος δε θελει να ασχοληθει τρεφει ακομα πιο πολυ οσους θελουν να τρομοκρατουν.και διευκρινιζω οτι πιστευω οτι ψεκαζεται η ατμοσφαιρα με ουσιες. σε καμια περιπτωση ομως δε πιστευω οτι αυτες εχουν στοχο την υγεια μς αμεσα. ο καιρος και τα καιρικα patterns ειναι ισως ο στοχος. το πιστευω ομως απο πολλες καιρικες ανωμαλιες που μελετώ κατα καιρους και οχι απο τα τρομοβιντεο και τις θεωριες συνωμοσιας. αλλος ενας λογος που το πιστευω ειναι κατι που σε πολλους απο εσας δε λεει κατι, για μενα λεει. οι τουμπες των παγκοσμιων προγνωστικων μοντελων οσον αφορα τις καιρικες διαταξεις ακομα και σε λιγες ωρες. να μη το αναλυσω πιο πολυ. δεν εχει νοημα και αξια ισως.
rabesatratana Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 απο το μπαλκονι μου με τριποδο και 12χ οπτικο. ζουμ στο απειρο. δε φαινεται στη φωτο αλλα καλα αλλα η ουρα σβηνει αρκετα γρήγορα χωρίς να απλώνεται. πιστευω μια κλασσικη περιπτωση πολιτικού αεροπλανου. παραθετω τις φωτο ετσι εγκυκλοπαιδικα για να διαχωριζουνε ποιες περιπτωσεις ειναι υποπτες και ποιες οχι. 2 crop απο την παραπανω φωτο. το μονο που εφαρμοσε ειναι ενα φιλτρο sharpen. στη τελευταια διακρινονται χαρακτηριστικα πολιτικου αεροπλανου με κοκκινη ουρα. περιπου στα 25000 ποδια το υπολογιζω να πεταει οποτε και την εποχη που τραβηχτηκε η φωτο και θερμοκρασιες έως και -30 βαθμους στα 10000 μετρα ειναι φυσιολογικη η ουρα. υπαρχουν ομως και αλλες περιπτωσεις που δεν ειναι τοσο ξεκαθαρες. Δηλαδη? Τι θα πει δεν ειναι τοσο ξεκαθαρες? Εχουν κανενα κερατο εννοω τα contrails και δεν ειναι ξεκαθαρα contrails? αλλα προφανως ο κοσμος δεν εχει ορεξη να ασχοληθει. Με τι να ασχοληθει? και ισως το γεγονος οτι ο κοσμος δε θελει να ασχοληθει τρεφει ακομα πιο πολυ οσους θελουν να τρομοκρατουν.και διευκρινιζω οτι πιστευω οτι ψεκαζεται η ατμοσφαιρα με ουσιες. σε καμια περιπτωση ομως δε πιστευω οτι αυτες εχουν στοχο την υγεια μς αμεσα. ο καιρος και τα καιρικα patterns ειναι ισως ο στοχος. το πιστευω ομως απο πολλες καιρικες ανωμαλιες που μελετώ κατα καιρους και οχι απο τα τρομοβιντεο και τις θεωριες συνωμοσιας. αλλος ενας λογος που το πιστευω ειναι κατι που σε πολλους απο εσας δε λεει κατι, για μενα λεει. οι τουμπες των παγκοσμιων προγνωστικων μοντελων οσον αφορα τις καιρικες διαταξεις ακομα και σε λιγες ωρες. Ναι γιατι εως γνωστον ο καιρος ειναι ευκολος να προβλεφθει.... Ή γιατι ο ανθρωπος μπορει να επηρεασει τον καιρο οπως θελει αυτος ψεκαζοντας ετσι απλα ουδιες. Πχ στην Κινα στους Ολυμπιακους νομιζαν οτι μπορουν σε αρκετα τοπικο επιπεδο να ελεγξουν τις βροχοπτωσεις, αλλά τελικα οπως αποδειχτηκε τριχες μπορουν, βγηκαν και ερευνες μετεπειτα που ελεγαν οτι τελικα το ολο εγχειρημα ηταν ακατορθωτο. Σε επιπεδο χωρων φυσικα ουτε κατα διανοια. Σε παγκοσμιο επιπεδο ενταξει δεν χρειαζονται λογια. Φυσικα και δεν μπορουμε. Ουτε καν εχουμε θεωρητικη βαση για κατι τετοιο. Το να λεμε οτι ετσι απλα υπαρχει μια μαγικη ουσια που αμα την ψεκαζουμε τοτε αλλαζει ο καιρος ειναι ουτοπικο. Το να λεμε δε οτι υπαρχει μια μαγικη ουσια που αμα την ψεκαζουμε τοτε αλλαζει ο καιρος στην κατευθυνση που επιθυμουμε ειναι 100000 φορες πιο ουτοπικο. Επισης το να ριχνουμε την ευθυνη σε ολες τις καιρικες "ανωμαλιες" που συμβαινουν τα τελευταια χρονια(πχ αυξηση της θεμμοκρασιας, μειωση των βροχοπτωσεων κλπ, στους ψεκασμους ειναι επισης απιστευτα πιο ουτοπικο, απο το να κοιταξουμε την τρεχουσα επικρατουσα θεωρια περι των αυξησεων των συγκεντρωσεων του CO2 απο ανθρωπογενεις δραστηριοτητες.
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδη? Τι θα πει δεν ειναι τοσο ξεκαθαρες? Εχουν κανενα κερατο εννοω τα contrails και δεν ειναι ξεκαθαρα contrails? Με τι να ασχοληθει? Ναι γιατι εως γνωστον ο καιρος ειναι ευκολος να προβλεφθει.... Ή γιατι ο ανθρωπος μπορει να επηρεασει τον καιρο οπως θελει αυτος ψεκαζοντας ετσι απλα ουδιες. Πχ στην Κινα στους Ολυμπιακους νομιζαν οτι μπορουν σε αρκετα τοπικο επιπεδο να ελεγξουν τις βροχοπτωσεις, αλλά τελικα οπως αποδειχτηκε τριχες μπορουν, βγηκαν και ερευνες μετεπειτα που ελεγαν οτι τελικα το ολο εγχειρημα ηταν ακατορθωτο. Σε επιπεδο χωρων φυσικα ουτε κατα διανοια. Σε παγκοσμιο επιπεδο ενταξει δεν χρειαζονται λογια. Φυσικα και δεν μπορουμε. Ουτε καν εχουμε θεωρητικη βαση για κατι τετοιο. Το να λεμε οτι ετσι απλα υπαρχει μια μαγικη ουσια που αμα την ψεκαζουμε τοτε αλλαζει ο καιρος ειναι ουτοπικο. Το να λεμε δε οτι υπαρχει μια μαγικη ουσια που αμα την ψεκαζουμε τοτε αλλαζει ο καιρος στην κατευθυνση που επιθυμουμε ειναι 100000 φορες πιο ουτοπικο. Επισης το να ριχνουμε την ευθυνη σε ολες τις καιρικες "ανωμαλιες" που συμβαινουν τα τελευταια χρονια(πχ αυξηση της θεμμοκρασιας, μειωση των βροχοπτωσεων κλπ, στους ψεκασμους ειναι επισης απιστευτα πιο ουτοπικο, απο το να κοιταξουμε την τρεχουσα επικρατουσα θεωρια περι των αυξησεων των συγκεντρωσεων του CO2 απο ανθρωπογενεις δραστηριοτητες. μην θιγεις θεματα που δεν τα κατεχεις. 1ον ο καιρος μπορει να προβλεφθει με ικανοποιητικη ακριβεια στις 72ωρες. αν δεν παρακολουθεις προγνωστικα μοντελα καιρο δε μπορεις να κατανοησεις καποια πραγματα. ενω η προγνωσιμοτητα παραμενει ιδια και τα προγνωστικα μοντελα ωριμαζουν και θεωρητικα να γινονται καλυτερα, εντουτοις αυτο δε συμβαινει. 2ον ανεφερα εγω κατι για ανοδος θερμοκρασιας ή μειωση βροχοπτωσεων ή τα φανταζεσαι? καιρικη ανωμαλια ηταν αυτο που περασαμε πχ το νοεμβρη φετος οπου ηταν ο πιο ψυχρος και ο ποιο ξηρος των τελευταιων 50 χρονων. αυτο δε σημαινει αλλαγη κλιματος αλλα ειναι μια καιρικη ανωμαλια. οπως ειναι οι χιοναδες του 2002 2004 2008. 3ον ουτε τη λεξη διοξειδιο του ανθρακα ανεφερα. 4ον οταν λεω οτι υπαρχουν περιπτωσεις οπου τα πραγματα δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα δεν εννοω τις φωτο μου. τις φωτο μου νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι τις εβαλα σαν μια κλασικη αθωα περιπτωση contrail που πολλοι θα εβλεπαν αλλιως. συνωμοτικα δηλαδη.εννοω φωτο με αεροπλανα που πετουν σε υψος και εποχη-θερμοκρασια ανωτερης ατμοσφαιρας που δεν συνιστα παγοποιηση υδρατμων και καυσιμων αλλα παρολα αυτα φαινεται η δημιουργια contrails. εκει τα πραγματα δεν εινα ξεκαθαρα. παμε παρακατω σε καλυψα πιστευω
rabesatratana Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 μην θιγεις θεματα που δεν τα κατεχεις. Excuse me????? Πόυ ξερεις εσυ τι κατεχω και τι οχι??????? :shock: 1ον ο καιρος μπορει να προβλεφθει με ικανοποιητικη ακριβεια στις 72ωρες. αν δεν παρακολουθεις προγνωστικα μοντελα καιρο δε μπορεις να κατανοησεις καποια πραγματα. ενω η προγνωσιμοτητα παραμενει ιδια και τα προγνωστικα μοντελα ωριμαζουν και θεωρητικα να γινονται καλυτερα, εντουτοις αυτο δε συμβαινει. Μια χαρα συμβαινει. Τα τελευταια 50 χρονια απο τοτε που ο Lorenz εκανε το περιφημο πειραμα του και ανοιξε τους ασκους του Αιολου για την αριθμητικη προγνωση, για να μην πω τα τελευταια 100 χρονια με τον Ριτσαρντσον και τα ονειρα του για προβλεψη του καιρου που προσπαθησε αλλά η τεχνολογια της εποχης δεν του επετρεψε να το κανει, απο την πρωτη προβλεψη λοιπον, στο πρωιμο MRF, στα Ευρωπαικα, στα GFS, στα Καναδικα κλπ μοντελα, καθε μα καθε χρονο σημαιωνεται προοδος στην προβλεψιμοτητα. Αν εσυ πιστευεις οτι ακομα ειμαστε στις 3 μερες ΟΚ πιστευε το αλλά η πραγματικοτητα ειναι οτι ειμαστε στις 5.5 μερες καλης(>=60% πιθανοτητες επιτυχιας) προγνωσης αυτη τη στιγμη. **Δεν μιλαω για θεματα υετου, διοτι εκει πραγματι τα πραγματα ακομα σε τοπικο επιπεδο πολεων ή χωριων κλπ, ή σε θεματα καταιγιδων φυσικα τα πραγματα ειναι πολυ πολυ πολυ χειροτερα απο αποψη προγνωσιμοτητας. 2ον ανεφερα εγω κατι για ανοδος θερμοκρασιας ή μειωση βροχοπτωσεων ή τα φανταζεσαι? καιρικη ανωμαλια ηταν αυτο που περασαμε πχ το νοεμβρη φετος οπου ηταν ο πιο ψυχρος και ο ποιο ξηρος των τελευταιων 50 χρονων. αυτο δε σημαινει αλλαγη κλιματος αλλα ειναι μια καιρικη ανωμαλια. οπως ειναι οι χιοναδες του 2002 2004 2008. Μπορει να μην τα ειπες αλλά τα λεω εγω. Αλλαγη κλιματος δεν σημαινει οτι υπαρχει σιγουρα αλλά ολα αυτα ειναι ενδειξεις και πολυ σοβαρες μαλιστα. 3ον ουτε τη λεξη διοξειδιο του ανθρακα ανεφερα. Ε και? Την λεω εγω. 4ον οταν λεω οτι υπαρχουν περιπτωσεις οπου τα πραγματα δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα δεν εννοω τις φωτο μου. τις φωτο μου νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι τις εβαλα σαν μια κλασικη αθωα περιπτωση contrail που πολλοι θα εβλεπαν αλλιως. συνωμοτικα δηλαδη.εννοω φωτο με αεροπλανα που πετουν σε υψος και εποχη-θερμοκρασια ανωτερης ατμοσφαιρας που δεν συνιστα παγοποιηση υδρατμων και καυσιμων αλλα παρολα αυτα φαινεται η δημιουργια contrails. εκει τα πραγματα δεν εινα ξεκαθαρα. Ναι, ξερεις ποιο ειναι το θεμα ομως. Οτι αυτα που λες ειναι στα λογια. Δειξε μου φωτογραφιες με αυτο που λες και που να δειχνεις οτι οι συνθηκες ειναι ετσι οπως τις λες, και το συζηταμε. Φυσικα δεν θα βρεις γιατι την κανω αυτη την ερωτηση εδω και 8 χρονια αλλά απαντηση ακομα δεν πηρα.... Απο την αλλη μερικοι εξυπνοι βαζουν καποιες φωτογραφιες με contrails που υποτιθεται δεν επρεπε να υπαρχουν ή να εχουν διαμορφωθει ετσι, λογω ατμοσφαιρικων συνθηκων, αλλά οταν τους ζηταω να μου δειξουν τις ακριβεις ατμοσφαιρικες συνθηκες της εικονας μου απαντανε: "και που να τις ξερω?". Ε η απαντηση μου μετα ειναι ευκολη: Απο την στιγμη που δεν τις ξερεις πώς λες οτι δεν επρεπε να υπαρχουν τα contrails....?
spacefart Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 δωσε πρωτα εσυ εξηγηση για τα βιντεο που δειχνουν την διαμορφωση των αεροσκαφων που αμολανε τα χημικα. θα το βρεις τ βιντεο καπου σε αυτο το τοπικ.. ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ - ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ -
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Άμα θες να μας πείσεις ότι το άλογο είναι πράσινο, τότε δώσε στοιχεία και αποδείξεις για αυτό. Δεν μπορείς να έρχεσαι και να λες ότι είναι πράσινο και να ζητάς με θράσος να σου αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Όπως δηλαδή τα είπε ο πουρναράς 2 σελίδες πριν, ποστ που μάλλον δεν διάβασες: Αναποδα παει το συστημα. Δεν μπορει να γινει με αποδειξεις η διαψευση, αλλα η υπαρξη τους. Δεν μπορει να βγαινει ο καθενας στο ιντερνετ και να λεει οτι ειδε πρασινα ανθρωπακια με 12 ματια και 4 ουρες και να καλειται ολος ο υπολοιπος κοσμος να αποδειξει οτι δεν υπαρχουν. Οποιοι λοιπον θεωρουν οτι αυτα οντως υπαρχουν (και απο τους οποιους εσυ εβγαλες τα συμπερασματα σου), ας μας παραθεσουν τις αποδειξεις τους που τοσα χρονια περιμενουμε.
firewalker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Γραμμές από κόκα είναι. Πίνουν οι θεοί κάργα με αυτά που βλέπουν.
SlackulatoR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Άμα θες να μας πείσεις ότι το άλογο είναι πράσινο, τότε δώσε στοιχεία και αποδείξεις για αυτό. Δεν μπορείς να έρχεσαι και να λες ότι είναι πράσινο και να ζητάς με θράσος να σου αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Όπως δηλαδή τα είπε ο πουρναράς 2 σελίδες πριν, ποστ που μάλλον δεν διάβασες: Και ποιος σου έμαθε ότι η έκφραση πράσειν άλογα μιλάει για άλογα που είναι πράσινα; Το ότι τα συγκεκριμένα αεροπλάνα δείχνουν αυτές τις γραμμές επειδή απλά τα καυσαέρια τους παγώνουν στον ουρανό είναι ένα ψέμα, καθώς υπάρχουν βίντεο όπως ακριβώς αυτό στην πρώτη σελίδα που δείχνει πως ο οδηγός ανοίγει και κλείνει τον μηχανισμό ψεξασμού. Υπάρχουν φωτογραφίες από δορυφόρους που τέτοιες γραμμές μετατρέπονται σε σύννεφα όπως έδειξα στις φωτογραφίες τα οποία ταξιδεύουν για χιλιόμετρα. Όπως είπα μπορεί κανείς εύκολα να δει την διαφορά μεταξύ των τεχνητών γραμμών/νεφών και των κανονικών, ακόμη και στις φωτογραφίες από δορυφόρο. Οχι κάνεις λαθος. Κατσε να σου πω ποιο ειναι το σωστο και τι ισχυει στην πραγματικοτητα: Ολα αυτα περι ψεκασμων, οτι καποιοι μας ψεκαζουν κλπ, ειναι μια θεωρια συνωμοσιας και τιποτα αλλο. Εχει αποδειχτει οτι ειναι παραμυθακια. Και ειναι και ευκολο να το διαπιστωσεις κιολας. Ψαξε το στο google και θα το δεις. Απλα πραγματα.... Εσύ κάνεις το λάθος γιατί εγώ δεν μιλάω για συνωμοσία. Αν διάβαζες τα προηγούμενα ποστ θα έβλεπες πως λέω για το ότι η τεχνολογία που υπάρχει σήμερα, ή μάλλον η τεχνολογία για την οποία γνωρίζουμε επειδή οι ίδιοι λαοί μας έδωσαν στοιχεία πως την έχουν, μπορεί άνετα να επιβεβαιώσει τις συνωμοσίες που ακούγονται. Για παράδειγμα, πολύ εύκολα μπορούν να στείλουν μικροκύματα στον ουρανό και να τα ανακλάσουν σε κάποιο μέρος το οποίο θέλουν. Το αν το κάνουν όμως είναι η συνωμοσία. Εάν έχουν κάποιο συμφέρον από αυτό σίγουρα χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή, αλλιώς δεν θα την έφτιαχναν για να την έχουν και να την βλέπουν. Εξάλλου είναι γνωστά τα ποσά που σπαταλάνε σε έρευνα και ανάπτυξη.
NT1G Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Για τα πράσινα άλογα υπάρχει αυτό Πράσσειν άλογα και πράσινα άλογα Εσύ τι έχεις για το "πράσσειν άλογα" ; Και συνέχεια λες υπάρχει αυτό, υπάρχει το άλλο. ΔΩΣΕ τα λίνκς αφού είναι τόσο εύκολο και υπάρχουν, εσύ πρέπει να το κάνεις όχι ένα ψάξτε κτλ κτλ.
SlackulatoR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Για τα πράσινα άλογα υπάρχει αυτό Πράσσειν άλογα και πράσινα άλογα Εσύ τι έχεις για το "πράσσειν άλογα" ; Εγώ θα μείνω στην λογική του πράττειν α-λογα. Με την σκέψη πως αν είχε να κάνει με το χρώμα θα υπήρχαν και εκφράσεις με άλλα πράγματα και όχι μόνο με το ζώο - άλογο. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα. Και συνέχεια λες υπάρχει αυτό, υπάρχει το άλλο. ΔΩΣΕ τα λίνκς αφού είναι τόσο εύκολο και υπάρχουν, εσύ πρέπει να το κάνεις όχι ένα ψάξτε κτλ κτλ. Φίλε μου εγώ δεν είμαι σαν αυτούς που απλά βλέπουν κάτι ή διαβάζουν κάτι στο διαδίκτυο, το πιστεύουν και μετά πάνε και το γράφουν σε ένα φόρουμ δίνοντας ένα link. Διαβάζω πολλές απόψεις και βγάζω κάποια συμπεράσματα, τα οποία έγραψα εδώ για να συζητήσουμε όσοι έχουν ψάξει το συγκεκριμένο θέμα. Το να αρχίσω να δίνω links όπως κάποιοι που πετάνε της wikipedia απλά δεν θα το κάνω. Το θέμα είναι πως κανείς δεν εστιάζει εκεί που πρέπει στο συγκεκριμένο θέμα, είτε σε άλλα παρόμοια.
LongTom Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 απο το μπαλκονι μου με τριποδο και 12χ οπτικο. ζουμ στο απειρο. δε φαινεται στη φωτο αλλα καλα αλλα η ουρα σβηνει αρκετα γρήγορα χωρίς να απλώνεται. πιστευω μια κλασσικη περιπτωση πολιτικού αεροπλανου. παραθετω τις φωτο ετσι εγκυκλοπαιδικα για να διαχωριζουνε ποιες περιπτωσεις ειναι υποπτες και ποιες οχι. 2 crop απο την παραπανω φωτο. το μονο που εφαρμοσε ειναι ενα φιλτρο sharpen. στη τελευταια διακρινονται χαρακτηριστικα πολιτικου αεροπλανου με κοκκινη ουρα. περιπου στα 25000 ποδια το υπολογιζω να πεταει οποτε και την εποχη που τραβηχτηκε η φωτο και θερμοκρασιες έως και -30 βαθμους στα 10000 μετρα ειναι φυσιολογικη η ουρα. υπαρχουν ομως και αλλες περιπτωσεις που δεν ειναι τοσο ξεκαθαρες. αλλα προφανως ο κοσμος δεν εχει ορεξη να ασχοληθει. και ισως το γεγονος οτι ο κοσμος δε θελει να ασχοληθει τρεφει ακομα πιο πολυ οσους θελουν να τρομοκρατουν.και διευκρινιζω οτι πιστευω οτι ψεκαζεται η ατμοσφαιρα με ουσιες. σε καμια περιπτωση ομως δε πιστευω οτι αυτες εχουν στοχο την υγεια μς αμεσα. ο καιρος και τα καιρικα patterns ειναι ισως ο στοχος. το πιστευω ομως απο πολλες καιρικες ανωμαλιες που μελετώ κατα καιρους και οχι απο τα τρομοβιντεο και τις θεωριες συνωμοσιας. αλλος ενας λογος που το πιστευω ειναι κατι που σε πολλους απο εσας δε λεει κατι, για μενα λεει. οι τουμπες των παγκοσμιων προγνωστικων μοντελων οσον αφορα τις καιρικες διαταξεις ακομα και σε λιγες ωρες. να μη το αναλυσω πιο πολυ. δεν εχει νοημα και αξια ισως. Πως βρήκες το ύψος και υπολόγισες τα άλλα; Βασίστηκες σε κάποια άλλη συσκευή τηλεμετρίας και τι είδους; Γιατί με την απλή κάμερα λυπάμαι αλλά δεν γίνεται. Θέλεις στερεοσκοπικό εξοπλισμό. Και ποιος σου έμαθε ότι η έκφραση πράσειν άλογα μιλάει για άλογα που είναι πράσινα; Το ότι τα συγκεκριμένα αεροπλάνα δείχνουν αυτές τις γραμμές επειδή απλά τα καυσαέρια τους παγώνουν στον ουρανό είναι ένα ψέμα, καθώς υπάρχουν βίντεο όπως ακριβώς αυτό στην πρώτη σελίδα που δείχνει πως ο οδηγός ανοίγει και κλείνει τον μηχανισμό ψεξασμού. Υπάρχουν φωτογραφίες από δορυφόρους που τέτοιες γραμμές μετατρέπονται σε σύννεφα όπως έδειξα στις φωτογραφίες τα οποία ταξιδεύουν για χιλιόμετρα. Όπως είπα μπορεί κανείς εύκολα να δει την διαφορά μεταξύ των τεχνητών γραμμών/νεφών και των κανονικών, ακόμη και στις φωτογραφίες από δορυφόρο. Εσύ κάνεις το λάθος γιατί εγώ δεν μιλάω για συνωμοσία. Αν διάβαζες τα προηγούμενα ποστ θα έβλεπες πως λέω για το ότι η τεχνολογία που υπάρχει σήμερα, ή μάλλον η τεχνολογία για την οποία γνωρίζουμε επειδή οι ίδιοι λαοί μας έδωσαν στοιχεία πως την έχουν, μπορεί άνετα να επιβεβαιώσει τις συνωμοσίες που ακούγονται. Για παράδειγμα, πολύ εύκολα μπορούν να στείλουν μικροκύματα στον ουρανό και να τα ανακλάσουν σε κάποιο μέρος το οποίο θέλουν. Το αν το κάνουν όμως είναι η συνωμοσία. Εάν έχουν κάποιο συμφέρον από αυτό σίγουρα χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή, αλλιώς δεν θα την έφτιαχναν για να την έχουν και να την βλέπουν. Εξάλλου είναι γνωστά τα ποσά που σπαταλάνε σε έρευνα και ανάπτυξη. Γιατί δεν βάζεις συγκεκριμένα πράγματα και μιλάς γενικά και αόριστα; Φίλε μου εγώ δεν είμαι σαν αυτούς που απλά βλέπουν κάτι ή διαβάζουν κάτι στο διαδίκτυο, το πιστεύουν και μετά πάνε και το γράφουν σε ένα φόρουμ δίνοντας ένα link. Διαβάζω πολλές απόψεις και βγάζω κάποια συμπεράσματα, τα οποία έγραψα εδώ για να συζητήσουμε όσοι έχουν ψάξει το συγκεκριμένο θέμα. Το να αρχίσω να δίνω links όπως κάποιοι που πετάνε της wikipedia απλά δεν θα το κάνω. Το θέμα είναι πως κανείς δεν εστιάζει εκεί που πρέπει στο συγκεκριμένο θέμα, είτε σε άλλα παρόμοια. Αυτό ακριβώς κάνεις,είδες κάτι και το πέταξες εδώ σαν φωτογραφίες περιμένοντας απαντήσεις για μια θεωρία που είδες στο νετ(μάλιστα ξεθάβοντας το θέμα μετά από μήνες). Επίσης μόνο συγκεκριμένες απόψεις δείχνεις να ασπάζεσαι αγνοώντας τις εξηγήσεις όσων δεν πιστεύουν σε τέτοιες παπάντζες.
SlackulatoR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης μόνο συγκεκριμένες απόψεις δείχνεις να ασπάζεσαι αγνοώντας τις εξηγήσεις όσων δεν πιστεύουν σε τέτοιες παπάντζες. Μα καλά διαβάσες τα προηγούμενα post μου ή όχι; Αυτό ακριβώς έκανα, εξήγησα γιατί οι απόψεις αυτών που δεν πιστεύουν σε αυτά είναι λάθος. Αυτοί που δεν πιστεύουν σε χημικές γραμμές έδωσαν τις απόψεις τους περί τίνος πρόκειται, εγώ έγραψα πως αυτές οι απόψεις είναι λανθασμένες, και κανείς δεν το σχολίασε. Απλά ζητάτε συγκεκριμένα στοιχεία, λες και είμαι ο superman και θα πετάξω να φέρω δείγματα από τα σύννεφα να σας φέρω. Δυστυχώς αυτό που περιμένετε όλοι είναι ένα link από κάποια πηγή όπως wikipedia το οποίο θα διαβάσετε και θα πιστέψετε χωρίς κριτική σκέψη, επειδή απλά και μόνο είναι από την wikipedia άρα αποτελεί αξιόπιστη πηγή. Είπε κάποιος πως οι ουρές είναι παγωμένα καυσαέρια - το απέρριψα στο προηγούμενο ποστ(κανείς δεν σχολίασε). Είπε κάποιος πως είναι για το κακό φαινόμενο του θερμοκηπίου/την κακή ακτινοβολία του ηλίου - το απέρριψα σε προηγούμενο ποστ(κανείς δεν σχολίασε). Είπα για εικόνες από δορυφόρο, κανείς δεν το έψαξε. Απλά περιμένετε τα links(τα οποία εξήγησα γιατί δεν δίνω)...χωρίς να έχετε κάνει καν σκέψεις για το θέμα. Εδώ άλλοι βλέπουν στο βίντεο πως το αεροσκάφος έχει μηχανισμούς ψεκασμού που φαίνονται στο πίσω μέρος(οι οποίοι δεν υπάρχουν στα επιβατικά αεροπλάνα) και ο πιλότους ανοιγοκλείνει τον μηχανισμό, και ακόμη έρχονται να αντιπαραθέσουν σε αυτά που λέω πως αυτά που βλέπουμε είναι καυσαέρια από επιβατικά αεροπλάνα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 δωσε πρωτα εσυ εξηγηση για τα βιντεο που δειχνουν την διαμορφωση των αεροσκαφων που αμολανε τα χημικα. θα το βρεις τ βιντεο καπου σε αυτο το τοπικ.. ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ - ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ - Συγγνώμη τώρα αλλά είμαστε σοβαροί? Το πρόσεξες αυτό το "site" που έδωσες το link? Εγώ προσωπικά ντρέπομαι πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις