De@th L0rd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding Καλό διάβασμα. Αφήστε τις θεωρίες συνομωσίας. Ακόμα κ να ίσχυαν είστε πολύ ανίσχυροι για να αλλάξετε κάτι. Αν ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο, δε νομίζω να ήταν τόσο βλάκες ώστε να χρησιμοποιούσαν ΤΟΣΟ ΟΡΑΤΟ τρόπο. Κάποια ομάδα επιστημόνων θα τους την είχε χαλάσει τη δουλειά. Γιατί να μη χρησιμοποιούν δορυφόρους, και μικροκύματα. Μια σκέψη ρίχνω...
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ειναι το κλασσικο παντος προβλημα του ανθρωπου να λεει οτι αλλοι φταινε για το ποσο χαλια παει ο ζωη του κλπ κλπ. δεν φταιω εγω που ειμαι τεμπελης, το ψεκασμα φταιει
SlackulatoR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αν ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο, δε νομίζω να ήταν τόσο βλάκες ώστε να χρησιμοποιούσαν ΤΟΣΟ ΟΡΑΤΟ τρόπο. Χρησιμοποιούν τόσο ορατό τρόπο για να δουν αν κανείς αντιδράει, μπλόφα; Τα βλέπεις ή πας πάσο είναι το θέμα Και επειδή λέει ο επιστήμονας ότι δεν είναι βλαβερό για εμάς εμείς μπορούμε να το ελέγξουμε; Εαν πάρω εγώ αύριο όμως ένα αεροπλάνο και αρχίζω να ψεκάζω με οτιδήποτε, θα με βάλουν μέσα, ακόμη και αν εξηγήσω ότι το έκανα για το καλό του περιβάλλοντος
pournaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding Καλό διάβασμα. Αφήστε τις θεωρίες συνομωσίας. Ακόμα κ να ίσχυαν είστε πολύ ανίσχυροι για να αλλάξετε κάτι. Αν ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο, δε νομίζω να ήταν τόσο βλάκες ώστε να χρησιμοποιούσαν ΤΟΣΟ ΟΡΑΤΟ τρόπο. Κάποια ομάδα επιστημόνων θα τους την είχε χαλάσει τη δουλειά. Γιατί να μη χρησιμοποιούν δορυφόρους, και μικροκύματα. Μια σκέψη ρίχνω... Ελα ντε, αυτο αναρωτιεμαι συνεχεια κι εγω. Βεβαια, εκτος απο αυτο, υπαρχουν και δεκαδες αλλα απλα ερωτηματα που αν αρχισουμε παλι, θα φτασουμε στο σημειο να μας χλευαζουν γιατι "κοιμομαστε" και δε βλεπουμε τι γινεται γυρω μας... Χρησιμοποιούν τόσο ορατό τρόπο για να δουν αν κανείς αντιδράει, μπλόφα;Τα βλέπεις ή πας πάσο είναι το θέμα Και επειδή λέει ο επιστήμονας ότι δεν είναι βλαβερό για εμάς εμείς μπορούμε να το ελέγξουμε; Εαν πάρω εγώ αύριο όμως ένα αεροπλάνο και αρχίζω να ψεκάζω με οτιδήποτε, θα με βάλουν μέσα, ακόμη και αν εξηγήσω ότι το έκανα για το καλό του περιβάλλοντος Μια χαρα μπορεις να το ελεγξεις. Ελα ομως που ενω βλεπεις "μελετες" να σου λενε οτι αυτο το ειδαμε απο το '60 απο το '70 κλπ, τοσα χρονια λοιπον και ακομη μια σιγουρη μελετη για το τι διαολο γινετια, δεν ειδαμε. Ουτε μια αποδειξη. Φτασαμε στο 2010 και ακομη εχουμε "ενδειξεις". Δεν ειναι λιγο αστειο οταν με αυτο ασχολουνται ομαδες που εχουν μεσα τους επιστημονες, και που δεν ειναι ενα θεμα που περασε κλειδωμενο στα συρταρια, αλλα (οπως λενε), καποια χημικα που τα τρωμε στη μαπα. Δεν ειναι λοιπον παραξενο, κατι που σου ερχεται καταπανω σου ολα αυτα τα χρονια καθε μερα, να μην μπορεις να το αναλυσεις και να βγαλεις ενα σταθερο συμπερασμα; Ειναι βαριο; ειναι αλουμινιο; ειναι για τον ελεγχο συνειδησεων; ειναι για να μας κανουν προβατα; Ειναι για να ελεγξουν τον καιρο; ειναι αναγκαιο να ελεγξουν τον καιρο; Ειναι αεροπλανα της γραμμης; Ειναι αεροπλανα "χωρις διακριτικα"; Ουτε μια καλη φωτογραφια τοσα χρονια με αεροπλανο χωρις διακριτικα; Τι σκατα συμβαινει απο ολα αυτα; Τιποτε, μονο ενδειξεις, και βιντεακια στο ιντερνετ, που καταντανε τις πιο πολλες φορες γραφικα, διοτι βγαινει ο αλλος στη ραχουλα στο χωριο του στην ηπειρο, τραβαει ενα τετοιο φαινομενο, και το βγαζει στο ιντερνετ, λες και ειναι στο κεντρο της Νεας Υορκης.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Greek conspiracy theories Kαι για λίγο πλάκα, επειδή υπάρχουν πολύ πιο αποτελεσματικές μορφές διαμόρφωσης συνειδήσεων: http://www.rense.com/general63/traid.htm Και κάτι πιο καλοφτιαγμένο: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yqZoCQ6R8eg[/ame] "Θεος 'χωρέστον" Να ζούμε να τον θυμόμαστε. Εν κατακλείδι: Διαβάστε, διαβάστε ,διαβάστε. Απ'ολα από Λιακόπουλο μέχρι Μπρέχτ και από Εριχ φον Νταίνικεν μέχρι Τομ Ρόμπινς. Μόνο εάν αποκτήσεις κριτική σκέψη θα δείς ποιοί γράφουν ΜΑΛΑΚΙΕΣ και πιο ορθά πράγματα. Δείτε και καμια τσόντα ενίοτε, κάνει καλό. Αρκεί να μην είναι γιαπωνέζικη.
insomniaK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 [...] it's called american dream, because you have to be asleep to believe it. Δε θέλω να χρησιμοποιήσω ελληνικά.
kage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 http://www.3dsa.gr/ οπως εχω γραψει ξανα και με πολυ καλες αμοιβες αν εισαι πιλοτος!
CROM271 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 http://www.3dsa.gr/οπως εχω γραψει ξανα και με πολυ καλες αμοιβες αν εισαι πιλοτος! Οι παραπανω δρασεις της συγκεκριμενης εταιρειας παντως οπως π.χ. σπορά φυσιγγίων ιωδιούχου αργύρου (AgI) ή οι αλλοι αεροψεκασμοι που πραγματοποιει ειναι γνωστες ενεργειες που λαμβανουν χωρα για την προστασια των καλλιεργειων απο το χαλαζι (ψεκασμος ιωδιούχου αργύρου) η απο διαφορες ασθενειες και δεν εχουν καμια σχεση με το αρχικο βιντεο η αυτο που εχουμε δει κατα καιρους ολοι στον ουρανο.
pournaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Οι παραπανω δρασεις της συγκεκριμενης εταιρειας παντως οπως π.χ. σπορά φυσιγγίων ιωδιούχου αργύρου (AgI) ή οι αλλοι αεροψεκασμοι που πραγματοποιει ειναι γνωστες ενεργειες που λαμβανουν χωρα για την προστασια των καλλιεργειων απο το χαλαζι (ψεκασμος ιωδιούχου αργύρου) η απο διαφορες ασθενειες και δεν εχουν καμια σχεση με το αρχικο βιντεο η αυτο που εχουμε δει κατα καιρους ολοι στον ουρανο. Αυτο που εχουμε δει κατα καιρους στον ουρανο, τι ιδιαιτερο εχει; Πως το εξηγουμε, και σε ποια σημεια το θεωρουμε βλαβερο;
CROM271 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Αυτο που εχουμε δει κατα καιρους στον ουρανο, τι ιδιαιτερο εχει; Πως το εξηγουμε, και σε ποια σημεια το θεωρουμε βλαβερο; Αυτο δεν το γνωριζω. Απλως ανεφερα πως η αιτιολογια που εδωσε ο φιλος πιο πανω δεν ισχυει.
pournaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Αυτο δεν το γνωριζω. Απλως ανεφερα πως η αιτιολογια που εδωσε ο φιλος πιο πανω δεν ισχυει. Γιατι δεν ισχυει; Υπαρχουν αποδειξεις οτι οι ενεργειες που φαινονται στα βιντεακια δεν ειναι απο αυτη την εταιρια;
pappous_soulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ας μας εξηγήσει κάποιος τέλος πάντων πως από τα 30,000 πόδια, τα "τοξικά" που "μας ψεκάζουν", φτάνουν στα κεφάλια μας.
CROM271 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Γιατι δεν ισχυει; Υπαρχουν αποδειξεις οτι οι ενεργειες που φαινονται στα βιντεακια δεν ειναι απο αυτη την εταιρια; Γιατι αυτοι οι ψεκασμοι δεν γινονται οποτε να ναι. Π.χ. τα αντιχαλαζικα μετρα (ψεκασμος ιωδιούχου αργύρου) δεν γινονται οταν ο ουρανος ειναι καθαρος... Και ο ψεκασμος γινεται μεσα στα συννεφα οποτε δεν μπορεις να το δεις. Οσον αφορα τους ψεκασμους για την καταπολεμηση διαφορων ασθενειων δεν γινονται σε τοσο μεγαλο υψος και επισης οχι πανω απο την Αθηνα :-) Οι παραπανω ενεργειες δεν γινονται αυθαιρετα απο την εταιρια. Χρηματοδοτοτουνται απο τον ΕΛΓΑ δηλ. το ελληνικο δημοσιο.
pournaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Γιατι αυτοι οι ψεκασμοι δεν γινονται οποτε να ναι. Π.χ. τα αντιχαλαζικα μετρα (ψεκασμος ιωδιούχου αργύρου) δεν γινονται οταν ο ουρανος ειναι καθαρος... Και ο ψεκασμος γινεται μεσα στα συννεφα οποτε δεν μπορεις να το δεις. Οσον αφορα τους ψεκασμους για την καταπολεμηση διαφορων ασθενειων δεν γινονται σε τοσο μεγαλο υψος και επισης οχι πανω απο την Αθηνα :-) Οι παραπανω ενεργειες δεν γινονται αυθαιρετα απο την εταιρια. Χρηματοδοτοτουνται απο τον ΕΛΓΑ δηλ. το ελληνικο δημοσιο. Συμφωνω απολυτα, απλα αναρωτιεμαι, ξεροντας πως ειναι οι ψεκασμοι (οπως ακριβως τους αναφερεις) , τι ειναι αυτο που μας πιστοποιει οτι και τα υπολοιπα που βλεπουμε στα βιντεακια ειναι ψεκασμοι. Ο kage αυτο εδειξε, ποιοι ειναι οι πραγματικοι ψεκασμοι, και πως γινονται, τα αλλα ειναι απλα ενδειξεις απο ατομα που δεν εχουν λαβει υποψιν τους ουτε το παραμικρο επιστημονικο στοιχειο, οπως ας πουμε τις διαφορες μεταβολες της θερμοκρασιας σε τετοια υψη. Τιποτε απλα βλεπουν και ερμηνευουν, χωρις καμμια απολυτως συνδεση με την πιο απλη επιστημονικη ερμηνεια.
CROM271 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ο kage ισως να μην καταλαβα καλα τι εννοουσε. Εγω νομισα πως ηθελε να πει πως αυτο που βλεπουμε κατα καιρους οφειλεται στις ενεργειες αυτης της εταιρειας. Πραγμα που δεν ισχυει οπως ειπα. Τωρα τι ειναι αυτο που βλεπουμε δεν ξερω και εχω προβληματιστει κατα καιρους. Πολυ θα ηθελα παντως να ακουσουμε μια τεκμηριωμενη και επιστημονικη αποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις