Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

στο αμφιλεφομενο θεμα των ψεκασμων

στο ποιο? :shock:

σαν το αμφιλεγόμενο θέμα των ζωδίων? :X

Δημοσ.

Μικροσωματίδια Αργύρου, αλουμινίου είναι. Για να μας προστατέψουν από τις βλαβερές επιπτώσεις (για τα iPhonια αρχικά) της επικείμενης μεγάλης ηλιακής δραστηριότητας (Ηλιακή έκρηξη/αναστροφή μαγνητικών πόλων).

Τώρα ξέρετε την Αλήθεια.

Πως να βγουν και να το πουν; Θα προκληθεί τεράστιος πανικός.

Δημοσ.

Οι φωτογραφίες που τράβηξα είναι από το ίδιο σημείο(μπαλκόνι), την ίδια ημέρα. Η τρίτη τραβήχτηκε 30 λεπτά μετά τις άλλες δύο. Αυτό το λέω γιατί τις δεν τις έσβησα από το κινητό όπου γράφει και ημερομηνία/ώρα στις πληροφορίες.

Δημοσ.

Φίλε μου, αυτό απαντιέται από τους φυσικούς εύκολα. Εάν ενδιαφέρεται κάποιος για το θέμα και το ψάξει θα βρει τις απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση. Θα σου δώσω ένα στοιχείο: όπλα HAARP. Επίσης μην νομίζεις πως επειδή βλέπεις τα σύννεφα αυτά, εκεί βρίσκεται όλο το ζουμί. Όπως ξέρουμε υπάρχουν αόρατα σωματίδια στον αέρα.

Εγώ δεν παίρνω κάποια θέση για το τι είναι διότι δεν ξέρω. Όμως διαβάζω όλες τις απόψεις για ένα συγκεκριμένο θέμα και βγάζω συμπεράσματα. Τα συμπεράσματα αυτά μπορούν να διαψευσθούν είτε μέσω συζήτησης είτε μέσω αποδείξεων.

Καταρχάς το φαινόμενο αυτό με τις συγκεκριμένες γραμμές δεν υπήρχε παλαιότερα. Ούτε επίσης οι συγκεκριμένοι σχηματισμοί αυτών των τεχνητών νεφών. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να δει την διαφορά των κανονικών(σύννεφων) από αυτά.

Αλλά πες πως έχεις δίκιο.

Τα αεροπλάνα αυτά δεν έχουν επιβάτες. Τι ακριβώς αεροπλάνα είναι και τι κάνουν μέρα/νύχτα; Εφόσον φαίνεται πως κάνουν κάτι σημαντικό, δεν νομίζεις πως θα έπρεπε να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται;

Επίσης γιατί ο κόσμος που έκανε ερωτήσεις και έρευνες δεν πήρε απαντήσεις;

Περισσότερα δεν αξίζει να γράψω στο συγκεκριμένο φόρουμ και λογικό, μιας που είναι πιο γενικών συζητήσεων. Όποιοι ενδιαφέρονται όμως μπορούν να κάνουν κουβέντα.

1ον)Το Haarp είναι ένα και δεν είναι όπλο.

Παρόμοιες κατασκευές είναι over-the-horizon radars και καθένα έχει άλλη ονομασία.

2ον)Δες αυτό το βίντεο στο 14:50

http://www.youtube.com/watch?v=hm1_D5crgPk

Τι ακριβώς είναι αυτά τα άσπρα πίσω από τους κινητήρες των B-17F στο 1943 που κινηματογραφήθηκε το εν λόγω βίντεο;

3ον)Έχεις δει ή έχεις διαβάσει τι τύπου αεροσκάφη είναι αυτά(όχι γενικότητες τύπου τζετ,ονομασία θέλω π.χ. KC-135C ή Boing737-200)για να δούμε τι παίζει.

4ον)As a result of the popularity of the conspiracy theory, official agencies have received thousands of complaints from people who have demanded an explanation.[1][2] The existence of chemtrails has been repeatedly denied by scientists around the world, who say the trails are normal contrails.[3] The United States Air Force states that the theory is a hoax which "has been investigated and refuted by many established and accredited universities, scientific organizations, and major media publications".[4] The United Kingdom's Department for Environment, Food and Rural Affairs has stated that chemtrails are not scientifically recognized phenomena.[5] The Canadian Leader of the Government in the House of Commons has rejected the idea of chemtrails as being a "popularised expression", adding that "there is no scientific evidence to support their existence."[6]

Από την wiki για τις επίσημες απαντήσεις.Βλέπω ότι όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί στις αγγλοσαξωνικές χώρες(που είναι και οι χώρες προέλευσης όλων των τρελών θεωριών συνωμοσίας)βγήκαν και απέρριψαν το θέμα.

Δημοσ.

Βλέπω ότι όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί στις αγγλοσαξωνικές χώρες(που είναι και οι χώρες προέλευσης όλων των τρελών θεωριών συνωμοσίας)βγήκαν και απέρριψαν το θέμα.

Μα η μαγεία της θεωρίας συνωμοσίας, που ταυτόχρονα είναι και η μαγεία κάθε θρησκείας και δοξασίας (πχ αστρολογία) είναι ότι, οτιδήποτε κι αν πεις, δεν μπορείς να την διαψεύσεις. Εδώ π.χ. οι διαψεύσεις των επίσημων φορέων δεν είναι παρά μια επιβεβαίωση ότι μας ψεκάζουν κρυφά και δεν το αποκαλύπτουν.

Δημοσ.

Τι μοντέλα αεροπλάνων είναι δεν γνωρίζω. Αν ψάξεις θα βρεις μικρά αεροσκάφη και εταιρίες που δουλειά τους είναι η αλλαγή καιρικών συνθηκών όπως γράφουν. Και τα οποία αφήνουν παρόμοιες αν όχι ίδιες χημικές ουρές που παγώνουν στον ουρανό.

Κάποιοι διαβάζουν χημικές και πάει το μυαλό τους στο βλαβερό. Λέγονται χημικές επειδή όντως περιέχουν χημικά στοιχεία για να μπορούν να αλλάζουν όπως λένε τον καιρό. Εξάλλου πως αλλιώς θα μπορούσαν να το κάνουν; Το αν είναι και βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω εγώ.

Αυτά που έχω δει εγώ, μοιάζουν με boing. Επίσης, νύχτα που έχω δει να αφήνουν τέτοιες ουρές και εξαπλώνονται μετά, δεν είχαν διακριτικά, εκτός αν δεν πρόσεξα καλά.

Όπως είπα εγώ δεν παίρνω θέση. Το θέμα είναι πως η τεχνολογία υπάρχει σε βαθμό που μπορεί να επαληθεύσει την συνωμοσιολογία. Δηλαδή, είναι εφικτή η αντανάκλαση σωματιδίων από τον ουρανό προς το έδαφος, είναι εφικτή η αλλαγή καιρού κτλ.

Δημοσ.

Τι μοντέλα αεροπλάνων είναι δεν γνωρίζω. Αν ψάξεις θα βρεις μικρά αεροσκάφη και εταιρίες που δουλειά τους είναι η αλλαγή καιρού όπως γράφουν. Και τα οποία αφήνουν παρόμοιες αν όχι ίδιες ουρές που παγώνουν στον ουρανό.

Αυτά που έχω δει εγώ, μοιάζουν με boing. Επίσης, νύχτα που έχω δει να αφήνουν τέτοιες ουρές και εξαπλώνονται μετά, δεν είχαν διακριτικά, εκτός αν δεν πρόσεξα καλά.

Άλλο τα αεροσκάφη αεροψεκασμών(μικρά μονοκινητήρια συνήθως με τις διατάξεις ψεκασμού πίσω ή κάτω από την πτέρυγα)και άλλο τα boing(και γενικότερα τα μεγάλα επιβατικά που λένε ότι ψεκάζουν στα ξένα blog) που το μικρότερο είναι σαν 20 ελαφρά.

Μετά πρέπει να έχεις 150/20 για να δεις μέρα τα διακριτικά του αεροσκάφους από το έδαφος.

Νύκτα πρέπει να έχεις μάτια γάτας+αετού ή LLTV με τηλεφακό για να διακρίνεις τι είναι το αεροσκάφος από κάτω.

Τέλος δεν έχω την ανάγκη να ψάξω γιατί δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα.

Εάν θέλεις να σε πιστέψουμε τις αποδείξεις/στοιχεία πρέπει να παραθέσεις εσύ. ^_^

Δημοσ.

Μάτια αετού; δηλαδή την ουρά μπορούσα να την δω κανονικά αλλά τα κόκκινα διακριτικά όχι; Την νύχτα εκείνη είχε φεγγάρι, και έτσι φαινόταν η ουρά. Το ίδιο και χθες που παρατήρησα.

Εγώ δεν προσπαθώ να κάνω κανέναν να πιστέψει σε τίποτα, συμπεράσματα βγάζω όπως ξαναείπα. Το ότι έγραψα κάποια πράγματα εδώ είναι για να διαβάσω και την άποψη άλλων στις παρατηρήσεις αυτές.

Η ουσία είναι πως και απλά καυσαέρια αεροσκαφών να είναι, και υποθέσουμε πως είναι βλαβερά πάλι χλωμό κάποιος να έκανε κάτι γι αυτό.

Και εκεί θέλω να καταλήξω.

Δημοσ.

Μάτια αετού; δηλαδή την ουρά μπορούσα να την δω κανονικά αλλά τα κόκκινα διακριτικά όχι; Την νύχτα εκείνη είχε φεγγάρι, και έτσι φαινόταν η ουρά. Το ίδιο και χθες που παρατήρησα.

Εγώ δεν προσπαθώ να κάνω κανέναν να πιστέψει σε τίποτα, συμπεράσματα βγάζω όπως ξαναείπα. Το ότι έγραψα κάποια πράγματα εδώ είναι για να διαβάσω και την άποψη άλλων στις παρατηρήσεις αυτές.

Η ουσία είναι πως και απλά καυσαέρια αεροσκαφών να είναι, και υποθέσουμε πως είναι βλαβερά πάλι χλωμό κάποιος να έκανε κάτι γι αυτό.

Και εκεί θέλω να καταλήξω.

Τι εννοείς κόκκινα σημάδια;

Φώτα ήταν,βαφή στην άτρακτο ή κάτι άλλο;

Για τα contrails έχουν γίνει μελέτες για τι επιπτώσεις έχουν στο περιβάλλον.

Υπάρχουν έρευνες στα επίσημα σάιτ της NASA και της αντίστοιχης καναδικής υπηρεσίας διαστήματος.

Δημοσ.

Εγώ δεν παίρνω κάποια θέση για το τι είναι διότι δεν ξέρω. Όμως διαβάζω όλες τις απόψεις για ένα συγκεκριμένο θέμα και βγάζω συμπεράσματα. Τα συμπεράσματα αυτά μπορούν να διαψευσθούν είτε μέσω συζήτησης είτε μέσω αποδείξεων.

Αναποδα παει το συστημα. Δεν μπορει να γινει με αποδειξεις η διαψευση, αλλα η υπαρξη τους.

Δεν μπορει να βγαινει ο καθενας στο ιντερνετ και να λεει οτι ειδε πρασινα ανθρωπακια με 12 ματια και 4 ουρες και να καλειται ολος ο υπολοιπος κοσμος να αποδειξει οτι δεν υπαρχουν.

Οποιοι λοιπον θεωρουν οτι αυτα οντως υπαρχουν (και απο τους οποιους εσυ εβγαλες τα συμπερασματα σου), ας μας παραθεσουν τις αποδειξεις τους που τοσα χρονια περιμενουμε.

Δημοσ.

Δεν μίλησα για επιστημονικές απόψεις. Ένα συμπέρασμα έβγαλα, και εσύ μου λες για σύστημα.

Εάν όντως υπήρχαν αυτά αλλά δεν ήθελαν να παραχωρήσουν οι κυβερνήσεις στοιχεία τότε πως αυτοί που ψάχνουν θα έβρισκαν τα στοιχεία; Δεν είναι άμεσα στο χέρι τους.

Γι αυτό και τα στοιχεία είναι κάποια βίντεο, φωτογραφίες, εταιρίες, τεχνολογία κτλ.

Δημοσ.

Μας πσαικαζουν και μας κανουν βλακαις ραι φειλαι

Πρωσπαθούν να δικεολωγίσουν τιν αίμφοιτοι βλακοία μας με τα αερωζώλια.

Δημοσ.

Δεν μίλησα για επιστημονικές απόψεις. Ένα συμπέρασμα έβγαλα, και εσύ μου λες για σύστημα.

Εάν όντως υπήρχαν αυτά αλλά δεν ήθελαν να παραχωρήσουν οι κυβερνήσεις στοιχεία τότε πως αυτοί που ψάχνουν θα έβρισκαν τα στοιχεία; Δεν είναι άμεσα στο χέρι τους.

Γι αυτό και τα στοιχεία είναι κάποια βίντεο, φωτογραφίες, εταιρίες, τεχνολογία κτλ.

Καταλαβαινεις τον λαθος τροπο σκεψης σου ε? Μηπως νομιζεις πως η μυωπια γινεται λογω της τηλεορασης και οτι αμα κανεις μπανιο και βγεις εξω με βρεγμενο κεφαλι θα απρωστησεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...