YiN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Did you mean: κοκτέιλ Nope, not really. Νομίζω ήμουν σαφές.
pappous_soulis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τι έγινε γιατί δε σχολιάζει κανείς τις από πάνω φωτογραφίες; Δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δε λένε και πολλά. Βασικά, πολύ μονότονες. Μη πτοείσαι όμως, αν δε παίξεις δε μαθαίνεις.
thanocaster Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι τα χρώματα στην τρίτη είναι λίγο θαμπά. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με φωτογραφίες, αλλά μήπως αν δοκίμαζες με μεγαλύτερο ISO. Μπορεί όμως να λέω και βλακείες. Ας πει κάποιος γνώστης.
LongTom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Πραγματικά σαν την κατσαρίδα αυτό το θέμα,όσο και να το κτυπάς πάλι συνεχίζει. Σε όλα τα φόρουμ όμως;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τι έγινε γιατί δε σχολιάζει κανείς τις από πάνω φωτογραφίες; Δεν τις είχα δει τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο όταν τις δημοσίευσες. Και παρότι δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο δικαιολογείται το bumping, σχεδόν δύο μήνες μετά, για να μεμφθείς τα μέλη του forum που δεν ασχολήθηκαν με τις συγκλονιστικές αυτές αποκαλύψεις, ας μην κολήσουμε στα τυπικά. Πάντως, αν τις είχα δει, θα έκανα τις εξής παρατηρήσεις: 1)όταν θέλεις να βγάλεις φωτογραφίες του ουρανού, ως "αποδεικτικό στοιχείο" για οτιδήποτε, προσπάθησε το κάδρο σου να περιλαμβάνει κάποιο σημείο αναφοράς. Δηλαδή: πώς είναι εκείνο το δεντράκι κάτω αριστερά στην πρώτη; Προσπάθησε να το κρατήσεις και στις επόμενες μέσα. Αλλιώς, υπάρχει κίνδυνος κάποιος κακόπιστος (στοιχειωδώς λογικός, θα έλεγε ίσως κάποιος άλλος) να θέσει το ερώτημα: "και πού ξέρω εγώ ότι είναι το ίδιο σημείο του ουρανού αυτό;" Άτιμο πράγμα ο ουρανός: τεράστιος και όλος μπλε. 2)προσπαθώ τόσους μήνες που σέρνεται αυτό το νήμα (πράγματι, σαν κατσαρίδα) να καταλάβω τα εξής δύο πράγματα: α- γιατί μας ψεκάζουν από τόσο ψηλα (χιλιόμετρα στον αέρα) κινδυνεύοντας ο αέρας να παρασύρει τις χημικές αυτές ουσίες μακριά από το στόχο τους και β- τι ακριβώς παίρνουν όλοι αυτοί οι μαχητές της ελευθερίας και της ενημέρωσης και δεν τους πιάνουν τα χημικά που έχουν καθυποτάξει όλους εμάς τους υπόλοιπους;
liopyr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 (είδα last post από snoob και αναφώνησα ένα "φακ γιε - κλειδώθηκε").
FilipposMD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 β- τι ακριβώς παίρνουν όλοι αυτοί οι μαχητές της ελευθερίας και της ενημέρωσης και δεν τους πιάνουν τα χημικά που έχουν καθυποτάξει όλους εμάς τους υπόλοιπους; Το βασικότερο: γιατί δεν δίνουν και σ' εμάς; Αφού φαίνεται ότι είναι κάτι δυνατό!
firewalker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Γίνεται χαμός σήμερα... πονοκέφαλος με έπιασε... Αποκλειστικά για το insomnia Αρχικά: Και μετά από λίγη ώρα: Ναι αυτό που παραθέτεις συμβαίνει και είναι αλήθεια (το έχω δει). Όταν περάσει ένα αεροπλάνο και δούμε την γραμμή είναι πολύ πιθανόν να συννεφιάσει μετά από λίγο. Δεν συννεφιάζει όμως από το τα υπολείμματα του αεροπλάνου. Και να μην περνούσε το αεροπλάνο πάλι θα συννέφιαζε. Είναι οι συνθήκες κατάλληλες για την δημιουργία θύσανων. Οι ίδιες ακριβώς συνθήκες ευνοούν και την δημιουργία της άσπρης γραμμής των αεροσκαφών (πως ίσως επιταχύνουν την διαδικασία σχηματισμού θύσανων. Όπως αρκετά παλιά σε ναυμαχίες που γίνονταν εκτεταμένη χρήση κανονιών πυρίτιδας συννέφιαζε και έβρεχε).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 κάτι ψέκαζαν και με τις ναυμαχίες φαίνεται...
firewalker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Η τεράστια συγκέντρωση μικροσωματιδίων και υδρατμών από τα κανόνια tbh!
SlackulatoR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 α- γιατί μας ψεκάζουν από τόσο ψηλα (χιλιόμετρα στον αέρα) κινδυνεύοντας ο αέρας να παρασύρει τις χημικές αυτές ουσίες μακριά από το στόχο τους και Φίλε μου, αυτό απαντιέται από τους φυσικούς εύκολα. Εάν ενδιαφέρεται κάποιος για το θέμα και το ψάξει θα βρει τις απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση. Θα σου δώσω ένα στοιχείο: όπλα HAARP. Επίσης μην νομίζεις πως επειδή βλέπεις τα σύννεφα αυτά, εκεί βρίσκεται όλο το ζουμί. Όπως ξέρουμε υπάρχουν αόρατα σωματίδια στον αέρα. Εγώ δεν παίρνω κάποια θέση για το τι είναι διότι δεν ξέρω. Όμως διαβάζω όλες τις απόψεις για ένα συγκεκριμένο θέμα και βγάζω συμπεράσματα. Τα συμπεράσματα αυτά μπορούν να διαψευσθούν είτε μέσω συζήτησης είτε μέσω αποδείξεων. Δεν συννεφιάζει όμως από το τα υπολείμματα του αεροπλάνου. Και να μην περνούσε το αεροπλάνο πάλι θα συννέφιαζε. Είναι οι συνθήκες κατάλληλες για την δημιουργία θύσανων. Οι ίδιες ακριβώς συνθήκες ευνοούν και την δημιουργία της άσπρης γραμμής των αεροσκαφών (πως ίσως επιταχύνουν την διαδικασία σχηματισμού θύσανων. Όπως αρκετά παλιά σε ναυμαχίες που γίνονταν εκτεταμένη χρήση κανονιών πυρίτιδας συννέφιαζε και έβρεχε). Καταρχάς το φαινόμενο αυτό με τις συγκεκριμένες γραμμές δεν υπήρχε παλαιότερα. Ούτε επίσης οι συγκεκριμένοι σχηματισμοί αυτών των τεχνητών νεφών. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να δει την διαφορά των κανονικών(σύννεφων) από αυτά. Αλλά πες πως έχεις δίκιο. Τα αεροπλάνα αυτά δεν έχουν επιβάτες. Τι ακριβώς αεροπλάνα είναι και τι κάνουν μέρα/νύχτα; Εφόσον φαίνεται πως κάνουν κάτι σημαντικό, δεν νομίζεις πως θα έπρεπε να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται; Επίσης γιατί ο κόσμος που έκανε ερωτήσεις και έρευνες δεν πήρε απαντήσεις; Περισσότερα δεν αξίζει να γράψω στο συγκεκριμένο φόρουμ και λογικό, μιας που είναι πιο γενικών συζητήσεων. Όποιοι ενδιαφέρονται όμως μπορούν να κάνουν κουβέντα.
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 παντως η καραμελιτσα ''αφου μας ψεκαζουν γιατι να μη το κανουν το βραδυ'' βλεπω σταματησε να αναμασαται σε αυτο το θεμα. θετικο αυτο. τουλαχιστον υπαρχει ενα πιο λογικος αντιλογος στο αμφιλεφομενο θεμα των ψεκασμων. οι φωτογραφιες του Slackulator οντως θα επρεπε να ειχαν ενα σημειο αναφορας στο καδρο ετσι ωστε να μπορουν να αποδειξουν οτι αναφερονται τουλαχιστον στο ιδιο ουράνιο σημειο αφου ετσι και αλλιως δε μπορουν να αποδειξουν οτι ειναι χρονικα συνεχείς. δεν εχω λογο να μη το πιστεψω βεβαια απλα το αναφερω...και απο τη σκοπια του ανθρωπου που δε πιστευει οτι οι ''ουρες'' ειναι μονο καυσαερια και παγος
Toufas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ειμαι 30 και θυμαμαι αυτες τις γραμμες απο 6-7 χρονων.
FilipposMD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ειμαι 30 και θυμαμαι αυτες τις γραμμες απο 6-7 χρονων. Ναι, αλλά το αεροπλάνο των αδερφών Ράιτ δεν έβγαζε τέτοιες γραμμές. Άρα; Μας ψεκάζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις