Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειναι αληθεια οτι μας ψεκαζουν!!!!!

ειδα και εγω προχθες αεροσκαφη να αφηνουν αυτα τα σημαδια στον ουρανο και την επομενη μερα ο σκυλος μου νιαουριζε!!!

Δημοσ.

ο επόμενος πόλεμος των αμερικάνων δεν θα είναι με το Ιραν ή τη Συρία.

ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει ,έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται χαμός σήμερα... πονοκέφαλος με έπιασε...

Αποκλειστικά για το insomnia :P

Αρχικά:

52725757.jpg

97585483.jpg

Και μετά από λίγη ώρα:

11318731.jpg

Επεξ/σία από SlackulatoR
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τι έγινε γιατί δε σχολιάζει κανείς τις από πάνω φωτογραφίες; Σας φαίνονται αυτά για καύσιμα επιβατικών αεροσκαφών που απλά εμφανίζονται στον ουρανό με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες που έγραψε κάποιος ανίδεος;

Ή μήπως είναι για το καλό μας, και ψεκάζουν για την κακή ακτινοβολία του ηλίου που είπαν άλλοι;

Αν παρατηρήσετε όμως ψεκάζουν και το βράδυ.

Αλλά ξέρω οι περισσότεροι δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με αυτά, διότι είναι καθηλωμένοι στις τηλεοράσεις για το τι θα γίνει με τον μισθό τους, ποια θα είναι τα νέα μέτρα ή η νέα κυβέρνηση.

Δημοσ.

Ναι! έχεις δίκιο! Και μάλιστα το βράδυ φαίνεται ξεκάθαρα πως πρόκειται για τοξικά χημικά διότι φωσφορίζουν.

Να μια φωτογραφία - ντοκουμέντο που τράβηξα πριν λίγο:

NorthernLightsCorbis460.jpg

Οι μάσκες έπεσαν

Δημοσ.

κομπορρημοσύνη

.

αλαζονεία, δογκιχωτισμός / δονκιχωτισμός, έπαρση, καύχηση, καυχησιά, καυχησιολογία, κομπασμός, κόμπος, μεγαλαυχία, μεγαληγορία, μεγαλορρημοσύνη, μεγαλοστομία, ξυπασιά, οίηση, παινεσιά, παλάβρα, περιαυτολογία, πλατυρρημοσύνη, ταρταρινισμός, υπεροψία, φαμφαρονισμός / φανφαρονισμός

Δημοσ.

κομπορρημοσύνη

.

αλαζονεία, δογκιχωτισμός / δονκιχωτισμός, έπαρση, καύχηση, καυχησιά, καυχησιολογία, κομπασμός, κόμπος, μεγαλαυχία, μεγαληγορία, μεγαλορρημοσύνη, μεγαλοστομία, ξυπασιά, οίηση, παινεσιά, παλάβρα, περιαυτολογία, πλατυρρημοσύνη, ταρταρινισμός, υπεροψία, φαμφαρονισμός / φανφαρονισμός

Ε πες ότι σημαίνει ταρταρινισμός, τώρα βγάζει νόημα η στιχομυθία. Μας ψεκάζουν.

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί να βλέπω τέτοια θέματα με "ψεκασμούς" που τα βγάζουν κάθε τρείς και λίγο από διάφορα blogs και τσακώνονται μετά όλοι για το αν είναι καυσαέρια ή χημικά και να κάνουν τις αναλύσεις τους. Σε κάθε περίπτωση από μια απλή φωτογραφία από το έδαφος όσο καλή ανάλυση και αν έχει δεν μπορώ να διακρίνω αν αυτό που βλέπω είναι καυσαέριο ή χημικά ή δηλητήριο ή το μαγικό ματσούνι του μυστικού αρχηγού της νέας τάξης πραγμάτων που θέλει να ψεκάσει τον λαό ή ή ή.....

Ας κάνει κάποιος καταγγελίες και να γίνουν έρευνες από κάποια κρατική υπηρησία (αστυνομία,εισαγγελέας,γενικό χημείο του κράτους) για το τι ακριβώς είναι αυτά και αν έχουν κινδύνους για την υγεία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...