Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νιώθω ζαλισμένος και δεν είμαι ο μόνος.4 είμαστε.Κέντρο θεσσαλονίκης με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και νομίζουμε ότι μας ψεκάζουν.Κανείς άλλος που νιώθει έτσι ;

δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά σήμερα είναι το πρώτο βράδυ που δεν έχει καθόλου κουνούπια. Μέχρι χτες μας γ@μούσαν την μάνα, έκανα μπάνιο με αουτάν για να βγω στο μπαλκόνι. Ίσως ψέκασαν και σας έφερε ο αέρας κάνα ντουμάνι.

Δημοσ.

Είχα διαβάσει πως μας ψεκάζουν με ψυχοτρόπες ουσίες για να μας έχουν σε καταστολή. Πολύ τρελό σενάριο , δεν νομίζετε ?

Από την άλλη όμως πόσο θα τους βόλευε να έκαναν κάτι τέτοιο ?..

Τελικά αν η φαντασία γίνει πραγματικότητα την γα....σαμε.

Δημοσ.

Είχα διαβάσει πως μας ψεκάζουν με ψυχοτρόπες ουσίες για να μας έχουν σε καταστολή. Πολύ τρελό σενάριο , δεν νομίζετε ?

Δεν γινεται να ισχυει αυτο, για πολλους λογους.

Δημοσ.

Δεν γινεται να ισχυει αυτο, για πολλους λογους.

ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα. :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρωτα δειτε τι ειναι οι αεροψεκασμοι.. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_conspiracy_theory

Σημερα το μεσημερι κατα τις 11:30-12:30 περασανε καμποσα αεροπλανα , και ωσ γνωστον με την ασπρη ουρα απο πισω. Τωρα αυτο εχει εξαπλωθει και εχει γινει και μοιαζει με συννεφο. Θα ανεβασω φωτογραφιες αργοτερα για τα νοτια προαστια... Αυτο συνυθως συμβαινει σε μεγαλες συγκεντρωσεις. Δεν θελω να μαι καχυποτπος αλλα και με τους αγανακτισμενους τις κυριακες το κανανε συνεχεια μεχρι που νομιζες οτι θα βρεξει.. Τι πιστευετε οτι ειναι αυτα;

* Εχουν γινει ερευνες στην Ελλαδα π.χ στη Γλυφαδα και λενε οτι παθαινουν καταθλιψη οι κατοικοι τις περιοχης. Θα βρω το αρθρο και θα το ανεβασω!

Δημοσ.

αυτη η ουρα δεν ειναι αεροψεκασμοι,ειναι η κρυσταλλοποιηση της υγρασιας(η κατι περομοιο) λογω της χαμηλης θερμοτητας.

Δημοσ.

παρατήρησα σήμερα στην περιοχή της Πάτρας αεροψεκάσματα ολούθε.

γύρο γύρο γύρο γύρο όπου και να κοίταγες.

μου φάνηκε ότι είδα ένα περίεργο πουλί να ίπταται πάνω απο το κτήριο που βρισκόμουν και αναρωτιέμαι αν ήταν σύμπτωση.

νομίζω πως εδω εχουμε να κάνουμε με ένα νεο είδος , μένει τώρα να βρούμε τον συσχετισμό του με τα αεροψέκασματά.

νομίζω πως ψεκάζουν ώστε να φύγουν αυτα τα πουλιά λόγο οτι είναι αποδημητικά , κάτι τέτοιο ακούγετε στα καφενεία της περιοχής μου.

Δημοσ.

παρατήρησα σήμερα στην περιοχή της Πάτρας αεροψεκάσματα ολούθε.

γύρο γύρο γύρο γύρο όπου και να κοίταγες.

μου φάνηκε ότι είδα ένα περίεργο πουλί να ίπταται πάνω απο το κτήριο που βρισκόμουν και αναρωτιέμαι αν ήταν σύμπτωση.

νομίζω πως εδω εχουμε να κάνουμε με ένα νεο είδος , μένει τώρα να βρούμε τον συσχετισμό του με τα αεροψέκασματά.

νομίζω πως ψεκάζουν ώστε να φύγουν αυτα τα πουλιά λόγο οτι είναι αποδημητικά , κάτι τέτοιο ακούγετε στα καφενεία της περιοχής μου.

Α απο επιστημονικη εκδοση δηλαδη ειναι η πηγη σου. Πες το ετσι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...