Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τοσο καιρο ακουω για ψεκασμούς...

Να ρωτήσω κατι σε όσους τους πιστεύουν.

Ξερει κανείς ΤΙ στο διάολο μας ρίχνουν?

Ειχανε ποτε κάποιο σύμπτωμα?

Γιατι δεν το ρίχνουν κατευθείαν στο νερο?

Ποιοι μας ψεκάζουν?

Το να σου εχει κανει ενα Χ κόμμα μαύρη τη ζωη και "εμεις" στις επόμενες εκλογές παμε και το ξαναψηφιζουμε, ΔΕΝ ειναι αποτέλεσμα του ψεκασμού, αλλα της ηλιθιότητας και της ντουβαροσυνης μας!

Οποτε το οτι μας αποκοιμίζουν και δεν αντιδρούμε δεν ειναι σοβαρός λόγος...

Δημοσ.

καλα το πανω εξωφυλλο ειναι ολα τα λεφτα.απο τους ψεκασμους κατσαριδων μεχρι τον μουσουλμανο βιαστη και τον σιλικονατο διεμφυλικο.

Θα το στειλω στο ραδιο αρβυλα μπας και κανουν κανα αστειο σκετσακι πανω στο θεμα. :devil:

Δημοσ.

Έχω μια απορία: Πώς γίνεται να διασταυρώνονται τόσα πολλά contrails (μιας και λέτε δεν είναι ψεκασμοί), από τη στιγμή που ο ουρανός για τους πιλότους είναι σαν ένας χάρτης; Δηλαδή, χαράζουν πορεία όταν ταξιδεύουν δεν πετάνε έτσι απλά. Λέω τώρα..μια χαζή σκέψη. Είναι δυνατόν να μην είναι ψεκασμός;

Δημοσ.

Έχω μια απορία: Πώς γίνεται να διασταυρώνονται τόσα πολλά contrails (μιας και λέτε δεν είναι ψεκασμοί), από τη στιγμή που ο ουρανός για τους πιλότους είναι σαν ένας χάρτης; Δηλαδή, χαράζουν πορεία όταν ταξιδεύουν δεν πετάνε έτσι απλά. Λέω τώρα..μια χαζή σκέψη. Είναι δυνατόν να μην είναι ψεκασμός;

Κάπως έτσι φαντάζομαι:

Δημοσ.

Γιατί είναι πιο εύκολο για έναν άνθρωπο να φαντάζεται τα χειρότερα αυτόματος με το που θα δει κάτι που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Δημοσ.

Οk.

Δεν πάει το μυαλό μου σε ψεκασμούς για υποταγές συνειδήσεων που λένε οι διάφορες συνωμοσιολογικές θεωρίες. Απλά η εμπειρία που έχω από τα contrails είναι η κλασική που έχει ο καθένας μας. Μια άσπρη γραμμή πάνω από το σπίτι μας ξερω 'γω που σιγά σιγά αρχίζει και διαλύεται στον αέρα.

Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος, θυμάμαι για παράδειγμα πάνω από το σπίτι μου υπήρχαν 2-3 συγκεκριμένες "αερολωρίδες" που ταξίδευε ένα αεροπλάνο. Τώρα που βλέπω τις διάφορες φωτογραφίες, μου φαίνεται λίγο παράξενο να διασταυρώνεται η μία τόσο κοντά με την άλλη. Anyway.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...