BASILISP Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδια,θελω να παρω τηλεοραση απο Αγγλια και με ενδιαφερει εαν θα υπαρχει καποιο προβλημα.Η εγγυηση δεν με απασχολει και πολυ. Θελω να ξερω εαν θα εχω τηλεοραση με αναλογικο σημα. Τι αλλο πρεπει να προσεξω (γιατι ειμαι και πολυ ασχετος) ; Ευχαριστω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 επειδη πηρα τηλεοραση απο αγγλια γνωριζω οτι θα σου κοστισει υπερβολικο ποσο τα μεταφορικα μεσω courier καθοτι μου στοιχησε 60gbp για μια τηλεοραση 24ιντζων πρεπει να προσεξεις να ειναι συμβατης τασης και να εχει το προτυπο ψηφιακης της ελλαδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BASILISP Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 επειδη πηρα τηλεοραση απο αγγλια γνωριζω οτι θα σου κοστισει υπερβολικο ποσο τα μεταφορικα μεσω courier καθοτι μου στοιχησε 60gbp για μια τηλεοραση 24ιντζων πρεπει να προσεξεις να ειναι συμβατης τασης και να εχει το προτυπο ψηφιακης της ελλαδας Γραφει DTV Reception (DVB-T/T2/C/S2): DVB - T / C DTV Tuner Built-in: Yes MHP/ MHEG (version): No Power Supply: AC100 - 240V 50 / 60Hz (αληθεια θα εχει διαφορετικη πριζα αποκλειστικα; ) Αν ναι αυτο λυνεται απλα με ενα universal πολυπριζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ΓραφειDTV Reception (DVB-T/T2/C/S2): DVB - T / C DTV Tuner Built-in: Yes MHP/ MHEG (version): No Power Supply: AC100 - 240V 50 / 60Hz (αληθεια θα εχει διαφορετικη πριζα αποκλειστικα; ) Αν ναι αυτο λυνεται απλα με ενα universal πολυπριζο Θα έχει λογικά αντάπτωρα που μπαίνει πάνω στην υπάρχουσα μπρίζα από την στιγμη που λέει 110-240V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.