dior Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την καμερα του λαπτοπ μου οταν παω να κανω κληση στο μσν η καμερα η δικια μου δεν ανοιγει απλα βγαζει το σηματακι οτι δεν εχω καμερα και μονο μπορω να ακουγομαι ενω επι της ουσιας εχω καμερα οταν ανοιγει μονο το λαμπακι της ειναι αναμμενο και φαινετε σαν να λειτουργει αλλα στην ουσια οχι, τι να κανω μπορει καποιος να με βοηθησει; το μοντελο του λαπτοπ μου ειναι το sony vaio PCG-4V1M παρακαλω πολυ ας υπαρξει καποια βοηθεια.
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ποιο λειτουργικό έχεις; Έχεις δοκιμάσει να αφαιρέσεις τους υπάρχοντες οδηγούς και να ξαναπεράσεις τους πλέον πρόσφατους;
dior Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 τα windows 7 starter εχω μου χε ζητησει η καμερα να τις κανω ανανεωση και εκανα αλλα τιποτα τι μπορουμε να κανουμε για πες μου;
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Για να μη σε μπερδέψω περισσότερο μιας και δεν το κατέχω ιδιαίτερα το θέμα, περίμενε μπας και απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα πριν σε βάλω σε διαδικασίες απεγκατάστασης-επανεγκατάστασης οδηγών της κάμερας.
barbamar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Κοίτα στο control panel ποιό μέσον απεικόμισης "φοράει". Κάποτε σε μένα πήγαινε να φωτογραφήσει από ...scanner. Κάτι έγινε και πήρε με το έτσι θέλω δικαιώματα άλλη αντί άλλης συσκευή απεικόνισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.