teoefsta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εχω σε ενα πσ εναν pentium D αυτο που θελω να κανω ειναι να παιζει full hd αμα του βαλω οποιαδηποτε nvidia που υποστιριζει cuda θα κανω την δουλεια μου ή παλι θα κανει σπασιματα στα full hd?
teoefsta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 θα ειναι οκ στανταρ δηλαδη θα παιζουν νερο με το οποιαδηποτε νβιντια με cuda?
Nik.K Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αν εχεις και το αναλογο προγραμα, Media Player Classic, VideoLan η Media Player με CoreAVC τοτε ναι δεν θα εχεις θεμα.
teoefsta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αν εχεις και το αναλογο προγραμα, CoreAVC, VideoLan η Media Player με CoreAVC τοτε ναι δεν θα εχεις θεμα. οκ κομπλε τοτε αυριο εφυγα να την παρω..ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Άν του βάλεις μία NVIDIA που υποστηρίζει CUDA, σε συνδυασμό με έναν video codec που εκμεταλλεύεται το CUDA framework (μόνο τον CoreAVC έχω υπ' όψιν μου, υπάρχουν κι άλλοι άραγε; ), θα μειωθεί μεν το έργο του επεξεργαστή για την αποκωδικοποίηση FullHD ανάλυσης video τύπου H.264. Αλλά ενδέχεται να μην είναι η μείωση αυτή αρκετή ώστε να απαλλαχτείς από σπασίματα. Αν του βάλεις μία NVIDIA που υποστηρίζει DXVA decoding, σε συνδυασμό με έναν video codec και/ή player που υποστηρίζει DXVA decoding, ο φόρτος της αποκωδικοποίησης των video τύπου H.264 θα μεταφερθεί όλος από τη CPU στη GPU. Το γεγονός ότι οι GPU που υποστηρίζουν την τεχνολογία CUDA (ή την STREAM για τις ATI, αντίστοιχα) ταυτίζονται με αυτές που υποστηρίζουν DXVA decoding είναι συμπτωματικό. Από την άποψη ότι θα μπορούσε να μην είναι έτσι, καθώς οι δύο λειτουργίες δεν εξαρτώνται και δεν επηρεάζουν άμεσα η μία την άλλη, απλά οι εταιρείες επέλεξαν να ενσωματώσουν ταυτόχρονα τις δύο αυτές ομάδες τεχνολογιών στις GPU τους. Πιο αναλυτικά τα γράφω σε παλαιότερο thread. Αν θες, διάβασε από εδώ και κάτω...
teoefsta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 δηλ μπορεις να μου προτινεις την ποιο φθηνη που υποστιριζει αυτα που αναφερεις?το θελω μονο για αναπαραγωγη hd υλικου.η 8600gt εχει cuda σωστα?
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Όλες οι κάρτες της σειράς 8x00 της NVIDIA και νεότερες υποστηρίζουν τόσο CUDA όσο και DXVA decoding. Μόνη εξαίρεση για το DXVA είναι αν θυμάμαι καλά η πρώτη γενιά των 8800GTS. H 8600GT που λες περιλαμβάνεται στις παραπάνω. Αλλά υπάρχουν και ακόμη φθηνότερες νομίζω, κάτι 8400 κλπ.
teoefsta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Όλες οι κάρτες της σειράς 8x00 της NVIDIA και νεότερες υποστηρίζουν τόσο CUDA όσο και DXVA decoding. Μόνη εξαίρεση για το DXVA είναι αν θυμάμαι καλά η πρώτη γενιά των 8800GTS. H 8600GT που λες περιλαμβάνεται στις παραπάνω. Αλλά υπάρχουν και ακόμη φθηνότερες νομίζω, κάτι 8400 κλπ. ωραια ..ναι το ξερω απλα σκεφτομαι να βαλω την 8600 που εχω αμα βρω καμια αλλη καλυτερη used να βαλω στο κανονικο μου πσ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.