Προς το περιεχόμενο

Master chef

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρχισε και το Top Chef.

Το top chef εχει το φορματ με την παρουσιαστρια, εδω βαλανε μια ανυπαρκτη κοπελα. Ελπιζω να εχω αδικο.

Παντως δεν μου αρεσε που ειδα τον Γιαννη (δεν θυμαμαι επωνυμο) αλλα ηταν και στο στην κουζινα ολοταχως και στον πρωινο καφε... Τι πηγε να κανει με τους νεους/αβγαλτους στην tv?

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα το top chef μου φενεται πολυ ανοστο!Ολα τα λεφτα οι κριτες του master chef!Αγαπημενο μου reality πλεον με διαφορα απο τα αλλα!

Δημοσ.

Εμενα το top chef μου φενεται πολυ ανοστο!Ολα τα λεφτα οι κριτες του master chef!Αγαπημενο μου reality πλεον με διαφορα απο τα αλλα!

Δημοσ.

Και τα δύο μόνο κακό έχουν προκαλέσει αν κρίνω από το ότι η γυναίκα μου σταμάτησε να φτιάχνει μπριζόλες και τις αντικατέστησε με κάτι συνταγές που είναι γεμάτες άγνωστες λέξεις.

Δημοσ.

Και τα δύο μόνο κακό έχουν προκαλέσει αν κρίνω από το ότι η γυναίκα μου σταμάτησε να φτιάχνει μπριζόλες και τις αντικατέστησε με κάτι συνταγές που είναι γεμάτες άγνωστες λέξεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Master Chef έχει πάρει την κατιούσα - άγρια βλέμματα, Φωσκολικές παύσεις ενόψει συγκλονιστικών τάχαμ' τάχαμ' ανακοινώσεων, συζητήσεις-κουτσομπολιά στο "σαλόνι" ή στον "καναπέ"...

Γνωρίζει κανείς πότε ολοκληρώνεται;

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Master Chef έχει πάρει την κατιούσα - άγρια βλέμματα, Φωσκολικές παύσεις ενόψει συγκλονιστικών τάχαμ' τάχαμ' ανακοινώσεων, συζητήσεις-κουτσομπολιά στο "σαλόνι" ή στον "καναπέ"...

Γνωρίζει κανείς πότε ολοκληρώνεται;

Δημοσ.

Άρχισε να φτιάχνει μενταγιόν από ζαρκάδι με flakes παντζαριού και αφρό παπάγιας;

Δημοσ.

Άρχισε να φτιάχνει μενταγιόν από ζαρκάδι με flakes παντζαριού και αφρό παπάγιας;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ότι προωθείται η Μανωλίδου είναι σχέδιο ιμπεριαλιστών και ακροδεξιών. Και όσοι βλέπουν MasterChef είναι προβοκάτορες και φερέφωνα των εφοπλιστών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...