KaizerSoze Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ποια ρε καιζερ? Μην μου πεις αυτη που εδωσε την ποδια! Δεν ξερω για τη φαση που λες γιατι πετυχα το επισοδειο στα τελευταια 5' εκει που ειχαν ξεκαθαρισει και ειδα τη φιλη μου τη Χρυσα (μια κοπελιτσα ετσι ψιλοτρελιαρα με φουντωτο μαλλι που χοροπηδαγε πισω-πισω οταν επιλεξναε τον τελευταιο που θα συνεχισει) και μαλιστα προλαβα λιγο την καρτα και διαβασα οτι οντως την λενε Χρυσα(δεν προλαβα το επιθετο να βεβαιωθω αλλα σιγουρα ειναι αυτη)
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 οταν δεις το επομενο να μας πεις ακριβως ποια ---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 11:58 ---------- ακυρο την ειδα την φιλη σου, δεν μπορουσε να κοψει κρεμμυδια
Francisco Goya Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αυτή η δοκιμασία με τα κρεμμύδια ήταν καθαρά για να διώξουν όποιους ήθελαν χωρίς να μπορεί το κοινό να ελέγξει την απόφασή τους...
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Γιατι το λες αυτο? Εξαλλου το κοινο δεν εχει καμια δυνατοτητα επιλογης, δεν ειναι fame sorry
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω φαινόταν σε κάποιες φάσεις ποιοί μπορούσαν να κόψουν κρεμμύδια, και ποιοί δεν είχαν ξαναπιάσει μαχαίρι στη ζωή τους.
Francisco Goya Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Γιατι το λες αυτο? Εξαλλου το κοινο δεν εχει καμια δυνατοτητα επιλογης, δεν ειναι fame sorry Ένα πιάτο μπορείς να δεις και με το μάτι αν είναι καλοφτιαγμένο, σοφιστικέ, αν τέλος πάντων ξέρει τι κάνει αυτός που το έφτιαξε. Όταν 50 άτομα κόβουν κρεμμύδια και σου δείχνει κυρίως γενικά πλάνα και τις πλάτες τους είναι αδύνατον να έχεις πλήρη εικόνα για την "απόδοσή" τους...
Toufas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 kaizer, την γνωστη σου συνεχεια την δειχνουν ρε συ!
Francisco Goya Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Τρομερή δοκιμασία και η γευσιγνωσία της μπουγιαμπέσας...
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ειδα 2-3 επεισόδια μαζεμένα και δεν μ'αρεσε... Εχει τύχει να παρακολουθήσω μια σαιζον από το Αμερικανικό master chef που είχε διάρκεια 13 επεισοδίων και εκανε φόκους στα πιάτα που εφτιαχναν οι διαγωνιζόμενοι και έδειχνε ελάχιστα πράγματα από τη διαδικασία αποχωρήσεων κλπ.. Εδώ ειναι τραγικοί θα το πάνε στανταρ στα 40-50 επεισόδια και ασχολουνται πάνω απο το μισό επεισόδιο με τις αποχωρήσεις των παιχτων.. Λάμψη το έκαναν.
Francisco Goya Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Και εμένα μου έκανε εντύπωση το ότι η κάμερα δεν επιμένει καθόλου στα κοντινά των πιάτων, ενώ επιμένει υ π ε ρ β ο λ ι κ ά στα κοντινά των παικτών.
Toufas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 To αμερικανικο ηταν λιγοτερο drama απο αυτο παντως. Το αγγλικο 99% φαγητο, 1 % ο παιχτης.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Με λύπη μου διαπιστώνω ότι έχουν ρίξει το βάρος στο "ριάλιτι" και η μαγειρική περνάει σε εντελώς δεύτερη μοίρα -τουλάχιστον έχουν ανεβάσει τις συνταγές στο site του Mega. Όχι "αποχωρήσεις", όχι "το όνειρο τελειώνει", όχι το "σπίτι του Master Chef" (το σπίτι της τσατσάς). Κρίμα, άλλη εντύπωση μου είχε δώσει αρχικά. Βλέπεται -ακόμη- αλλά πολύ reality και είναι νωρίς.
Francisco Goya Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αφήστε τη Ζοζέφα και πιάστε την τάρτα!
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Άρχισε και το Top Chef. Το top chef εχει το φορματ με την παρουσιαστρια, εδω βαλανε μια ανυπαρκτη κοπελα. Ελπιζω να εχω αδικο. Παντως δεν μου αρεσε που ειδα τον Γιαννη (δεν θυμαμαι επωνυμο) αλλα ηταν και στο στην κουζινα ολοταχως και στον πρωινο καφε... Τι πηγε να κανει με τους νεους/αβγαλτους στην tv?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.