Προς το περιεχόμενο

Master chef

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όσο και αν έψαξα στο youtube δεν κατάφερα να βρω ένα αντιπροσωπευτικό video από επεισόδια που έχω παρακολουθήσει από bbc πριν από 2 χρόνια περίπου.

μαν βλεπω masterchef εδω και 4-5 χρονια, ο john kαι ο greg δεν κανουν ποτε ετσι.

το αμερικανικο απο την αλλη:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=zfFAlX8Ax6g[/ame]

Δημοσ.

Το χάζεψα κι εγώ λίγο εχθές.

Το θέμα με τα βλέμματα ομολογώ ότι με εκνευρίζει. Εντάξει, είναι κατσυ, έτσι τους έχουν πει να κάνουν κτλ αλλά μου φαίνεται κομματάκι τραβηγμένο και ανούσιο.

Καλά η Μανωλίδου δε το συζητάμε ότι θα μπορούσε να μην υπάρχει στο σόου, έτσι απλά.

Τούφα, στις ξένες βερσιονς όντως δεν παίζει αυτό το σκληροπυρηνικό βλέμμα;

Δημοσ.
Το χάζεψα κι εγώ λίγο εχθές.

Το θέμα με τα βλέμματα ομολογώ ότι με εκνευρίζει. Εντάξει, είναι κατσυ, έτσι τους έχουν πει να κάνουν κτλ αλλά μου φαίνεται κομματάκι τραβηγμένο και ανούσιο.

Καλά η Μανωλίδου δε το συζητάμε ότι θα μπορούσε να μην υπάρχει στο σόου, έτσι απλά.

Τούφα, στις ξένες βερσιονς όντως δεν παίζει αυτό το σκληροπυρηνικό βλέμμα;

Δεν ξέρω για την Αγγλική αλλά στην Αμερικάνικη version ο Joe Bastianich το κάνει συχνά. Επίσης με νευριάζει το snob υφάκι του...

Δημοσ.

ενα παλιο κομματι απο το αγγλικο

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=KSBVwcyaI08[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=1X-0wCMHPC0[/ame]

και λιγο celebrity masterchef

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=zPT8aoxDvCc[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=cdSjbhVwQM4[/ame]

o Bastianich το κανει οντως, δεν εχω δει το αυστραλεζικο masterchef αλλα απο οτι ξερω το αμερικανικο ειναι βασισμενο σε αυτο.

Το καλο απο το αγγλικο ειναι οτι τους χωνουν λιγο στα βαθια, μια δοκιμασια ειναι να δουλεψουν ενα ποστο σε εστιατοριο (αν και ειναι μονο ενα πιατο) αλλα πολλοι τα παιζουν.

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

το αγγλικο εχει ενα αλλο ενοχλητικο...

οταν μαγειρευουν, οι κριτες κοβουν βολτες διπλα τους και κανουν κατι γκριματσες πολυ λολ :P

Δημοσ.

το αυστραλεζικο παντως που εχω δει ειναι αρκετα καλο. στην δευτερη σεζον σουταραν και την παρουσιαστρια και εχει αναλαβει ενας ελληνας ο George Calombaris που ειναι και κριτης και σεφ και τους εχει μυησει και στα ελληνικα προιοντα με φετα μαστιχες κλπ.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι διαφορές έχει το "Master Chef" από το "Top Chef";

Όσο έχω δει το πρώτο (ελληνικό) στο MEGA και το δεύτερο (αμερικάνικο) στο ΣΚΑΪ μου φαίνονται παρόμοια.

Δημοσ.
Ειμαι συγκινημενος, επιτελους, επιτελους, ειμαι ενας απο τους Ελληνες που ξερει καποιον παικτη talent show/reality:-)

Ποιόν απ' όλους;

---------- Προσθήκη στις 00:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:36 ----------

Ξέρει κανείς τι διαφορές έχει το "Master Chef" από το "Top Chef";

Όσο έχω δει το πρώτο (ελληνικό) στο MEGA και το δεύτερο (αμερικάνικο) στο ΣΚΑΪ μου φαίνονται παρόμοια.

Master Chef= ερασιτέχνες σεφ.

Top Chef= επαγγελματίες σεφ διαγωνίζονται μεταξύ τους.

Δημοσ.
Master Chef= ερασιτέχνες σεφ.

Top Chef= επαγγελματίες σεφ διαγωνίζονται μεταξύ τους.

Μάλιστα.

Και στο "Iron Chef" είναι επαγγελματίες, αλλά σε one-on-one μονομαχίες και χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό.

Δημοσ.
Ποιόν απ' όλους;

Θα ηθελα μια με βυζια που εχει στο BB(δεν την εχω δει, ειναι καλο κομματι?Μονο για βυζια εχω ακουσει):lol:

Μια κοπελα απο το Master Chef ξερω

Δημοσ.

Νταξ, όχι να το παίξω υπεράνω - ξύπνιος με επίπεδο κι'ετς ναούμε, αλλά να πω την αμαρτία μου, θα στοιχημάτιζα το πουλάκι μου για πολλούς από εδώ μέσα πως δε θα το παρακολουθούσαν ούτε το δευτερόλεπτο του ζάπινγκ.

Η αρνητική έκπληξη της βραδιάς. :/

Το γεγονός πως δεν είναι η μόνη, με κάνει να αναρωτιέμαι, μπας και έχω παρεξηγήσει κάτι;

Δε πρόκειται για ένα ακόμη αποχαυνωτικό reality που προσβάλλει την (όποια) αξιοπρέπεια αυτών που συμμετέχουν και την (όποια) νοημοσύνη αυτών που το παρακολουθούν;

Έχω ένα φίλο, τον Στέλιο, καλό παιδί, μπόλικα χρόνια μάγειρας στο Λονδίνο, έχει δουλέψει σε κάμποσα δυνατά εστιατόρια.

Καθόμασταν τις προάλλες και πίναμε καφέ, και μου λέει γεμάτος έκπληξη:

Τα κανόνισε ένας καθηγητής μου να περάσω στο Master Chef μία συνέντευξη για να μπω στο παιχνίδι! (μετά την από πάνω διευκρίνηση ίσως εννοούσε το Top Chef- δεν ήξερα πως υπάρχουν δύο).

Γέλασα λίγο, σταμάτησα, ξαναγέλασα λίγο ακόμα, ξανασταμάτησα.

(γιατί δε γελάει σκέφτομαι, πολύ σοβαρότητα έπεσε) ...

-Πολύ σοβαρότητα έπεσε ε;

-Ε, να, λέω να πάω!

-Που να πας;

-Εκεί.

-Έχεις παλαβώσει ρε;

-Γιατί να μην πάω;

- O.o

Δεν ήξερα τι να πω, no plan b, δε περίμενα από άνθρωπο στοιχειώδους αντίληψης και ευφυίας να έχει τέτοιο προβληματισμό.

Άλλαξα κουβέντα.

:whistle:

Τελικά τον πήρανε τηλέφωνο να πάει όταν ήταν διακοπές. Τους είπε πως είναι διακοπές και δε μπορεί, θα τους πάρει αυτός άμα είναι όταν γυρίσει.

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...