KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 δεν το ηξερα πως υπαρχει και αμερικανικο.ποιος το παρουσιαζει;
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 δεν το ηξερα πως υπαρχει και αμερικανικο.ποιος το παρουσιαζει; Ο Ράμζη. Το δείχνει και στον Alpha. Πολύ ανώτερο απο την αντίστοιχη ελληνική τραγωδία.
jacknut Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ο Ράμζη. Το δείχνει και στον Alpha. Πολύ ανώτερο απο την αντίστοιχη ελληνική τραγωδία. Οντως ουδεμια σχεση.
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Παιδια το αγγλικο ειναι ετη φωτος πιο καλο απο το αμερικανικο, ειλικρινα δειχνει τον ramsay σαν αυτο που πραγματικα ειναι, ενας τρομερος chef και γαματος επαγγελματιας. http://en.wikipedia.org/wiki/Ramsay%27s_Kitchen_Nightmares το αγγλικο http://en.wikipedia.org/wiki/Kitchen_Nightmares το αμερικανικο
Praetorianos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εντωμεταξύ να έχεις το Ράμζη να σου ρίχνει καντήλια κρατώντας μαχαίρι και να λουφάζεις στην κουζίνα σου. Αλλά να έχεις το Μποτρίνι σε ύψος σφαλιάρας να σου κατεβάζει Χριστούς, ντάξει τραγικό. Ξέρω ότι πρέπει να βρίσει για τα νούμερα, ξέρω ότι δεν υπάρχουν πολλοί μάγειροι που να συνδυάζουν την κοψιά του Ράμζη με το ταλέντο του αλλά κανα άλλο δεν βρήκαν να το παίξει σκληρός? Αυτός με τα τατουάζ στο masterchef σε μια διαφήμιση, πιο κατάλληλος μου φάνηκε. Σε εστιατόριο στο Γκάζι, γυρίσματα του Εφιάλτη, ο Μποτρίνι απομακρύνεται νευριασμένος αλλά η λήψη δεν ήταν σωστή. Ξανά πίσω, ξανά λήψη. Πρέπει να έγινε πάνω από τρεις φορές, πολύ αυθόρμητα τα νεύρα.
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 χμ νομιζα πως ο Ραμζη εκανε διαφορετικο σοου στην αμερικη,kitchen revolution καπως ετσι.θα το τσεκαρω μιας και μου αρεσει ο τυπος στις εκπομπες του,παρολο που δεν ειναι σεφ.
saya Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Eνταξει εννοειται οτι ο εφιαλτης ειναι στημενο οπως και το αμερικανικο που φαινεται υπερβολικα.Πχ σε ενα επεισοδιο στο αμερικανικο ειχε βρει στην καταψυξη ψημενο κοτοπουλο μαζι με το αψητο ,διπλα,διπλα .Αυτο μπορει να προκαλεσει αρρωστιες .Ειναι δυνατον ο οποιοσδηποτε να ειναι τοσο χαζος ωστε να αφησει να τον πιασει η καμερα ετσι;Θα του κλεισουν το μαγαζι.Αλλα τωρα τα στηνουν και ειναι ολοι ευχαριστημενοι..
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 θα το τσεκαρω μιας και μου αρεσει ο τυπος στις εκπομπες του,παρολο που δεν ειναι σεφ. Δεν είναι σεφ ο Ράμζη; Λάθος κάνεις, μια χαρά σεφ είναι.
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Απο τους πιο καλους chef που εχουν μαγειρεψει ποτε σε κουζινα ειναι... Εχει 3 εκπομπες στην αμερικη (masterchef που τελειωσε,hells kitchen & kitchen nightmares) και μια αγγλια (ramsays best restaurant) Στην αγγλια το masterchef ειναι διαφορετικο, και το παρουσιαζει το 2ο μου αφεντικο (μιας και εχω περασει για λιγο απο κουζινα του ramsay)
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι σεφ ο Ράμζη; Λάθος κάνεις, μια χαρά σεφ είναι. Kατσε γιατι τα εμπλεξα.Ο Ραμσει ειναι ο αγγλος ο ξανθος ο οποιος ειναι σεφ και κανει τον αγγλικο Εφιαλτη.Κανει επισης και τον αμερικανικο Εφιαλτη; α τοτε αυτο που ειδα στον αλφα,ηταν η αμερικανικη κουζινα διοτι την ειχαν γυρισει στο ΛΑ και οντως ηταν παρα πολυ δραματοποιημενη.νομιζα πως ηταν οι νεες σεζον απο την αγγλικη σειρα,και ειχαν κανει καποια επεισοδια και στην αμερικη. ειχα το μυαλο μου στον Jaime Oliver (δεν ειναι σεφ) οταν μου ειπες πως υπαρχει και αμερικανικος Εφιαλτης,αλλα αυτος κανει το Kitchen Revolution.γιαυτο τους μπερδεψα. υγ. το Ιron Chef υπαρχει καπου που μπορουμε να το δουμε νομιμα ονλινε; εχω δει οτι και οι 2 βερσιονς εχουν γινει cult (ιαπωνικη και η νεα αμερικανικη) και θελω να δω τι παιζει,κυριως επειδη την εχουν εμπνευστει οι τρελαρες ιαπωνες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικά δεν αμφιβάλλω ότι είναι σκηνοθετημένα τα "νεύρα" του παρουσιαστή κτλ. Αλλά οι ανοησίες που κάνουν οι προσφεύγοντες σε βοήθεια; Θέλω να πω, επενδύεις χρήματα να ανοίξεις ένα μαγαζί και βάζεις μάγειρα το 18χρονο γιο σου, που μπορεί να είναι καρδιά μάλαμα και φιλότιμος ως εκεί που δεν παίρνει, αλλά δεν είναι επαγγελματίας; Ο άλλος που έστησε μαγαζί τεράστιο, πήρε δάνεια κτλ. και μαγείρευε ο ίδιος; Δηλαδή χιλιάδες ευρώ σε καρέκλες (κιτς) και δεν υπάρχουν λεφτά για μάγειρα; Ο Σκαρμούτσος (με τα τατουάζ από το Master Chef) έχει το ύφος και την εμφάνιση, αλλά δε βγαίνει στην προφορά. Και γενικά, άλλο μια εκπομπή στημένη σε concept (βρίσκω τρεις καταξιωμένους και μια με ωραίες γάμπες και κάνω εκπομπή να αναδείξω μάγειρα) και άλλο εκπομπή στημένη πάνω στον παρουσιαστή (ώρα περίπτωση Ράμσεϊ). Γι' αυτό νομίζω η μία μπορεί να πετύχει αξιοπρεπώς και η άλλη αν δε εφευρίσκει τους απιθανοαπίθανους που παρουσιάζει, σίγουρα τους επιλέγει για να κάνει χαβαλέ.
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 και ο jamie ειναi chef κατσε ρε,παλια η νετ εδειχνε μια εκπομπη με ενα ξανθος αγγλο τυπο που εκανε ταξιδια γυρω απο τον κοσμο και δοκιμαζε διαφορα φαγητα.θυμαμαι που στο τελος της σεζον ελεγε ποια φαγητα θεωρουσε ωραια και πιο αηδιαστικα.ειχε βγαλει τις ελιες το πιο αηδιαστικο πραμα που ειχε φαει ποτε.και μιλαμε ειχε φαει και μεχρι κατσαριδες η αιμα απο νυχτεριδες. ποιος ηταν αυτος; o Jamie δεν ηταν;
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 οχι δεν εχει κανει ποτε κατι τετοιο ο jamie αυτο που ειπες δεν το εχω δει ποτε μου.
Deponakias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ο οliver ειναι απο τους αγαπημενους μου σεφ... θυμαμαι ακομα τις εκπομπες στην νετ,δημοτικο τοτε, που μαγειρευε και στο τελος ερχοντουσαν οι φιλοι του στο σπιτι να τα δοκιμασουν... Ισως ενας απτους λογους που θα γινομουν σεφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.