skiabox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Πως σας φανηκε παιδια?Πολυ ψαρωτικοι οι κριτες ετσι?
marantonis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Γιατι δε μπηκες κι εσυ σε κανα ριαλιτι ρε?
fearwhatnow Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ^^ χεχεχε!Ρε συ skiabox αφησες καμια εκπομπη που να μην ειδες στην tv??
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εχω δει σχεδον οτι μαγειρικη εκπομπη ειναι στα αγγλικα, εχουν το αμερικανικο/αυστραλεζικο μοντελο του masterchef (το αγγλικο που ηταν και το πρωτο ειναι πιο πολυ στην μαγειρικη και πιο λιγο στο τι λενε οι παιχτες). Ο λαζαρου για μενα ειναι ο πιο σωστος κριτης απο τους 3, ο σκαρμουτσος το παιζει πολυ ιστορια ενω απο αλλη φορα που τον εχω δει φαινοταν πιο χαλαρος. Η μανωλιδου ειναι ειλικρινα ΑΧΡΙΣΤΗ για το masterchef μιας και κανεις δεν χρειαζετε ωα πηγαινει και να μιλαει στον κοσμο κλπ, αλλα μιας και το ελληνικο κοινο ειναι στην πλειοψηφια τους ηλιθιοι και θα δουνε την "γνωστη" παρουσιαστρια και οχι την εκπομπη. Αν θελανε παρουσιαστρια ας φερνανε το top chef που ειναι πιο καλο για τα ελληνικα δεδομενα. Παντως ειναι τραγικοι μερικοι που "πηρανε" ποδια, ο αλλος ειχε κανει το φιλετο καλοψημενο και ελεγε οτι θελει και αλλο ψησιμο... αντι να του το πεταξουνε στην μουρη τον περασανε και απο πανω. Επισης οι αλλοι τραγικοι στο προμο για το επομενο νομιζανε πως ειναι στο xfactor...
Cue Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Επισης οι αλλοι τραγικοι στο προμο για το επομενο νομιζανε πως ειναι στο xfactor... Μήπως έτσι τους είπαν?
mrfan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παντως χαρηκα που ειδα επιτελους σοβαρους ανθρωπους σε κριτικη επιτροπη εκπομπης ταλεντων και δεν ειχε παλι τιποτα νουμερα να το παιζουν "καλος μπατσος,κακος μπατσος" και να προωθουν τον εαυτο τους αντι για τους αλλους Βεβαια δεν το ξερω αλλα φαινονταν σοβαρα και φαινεται να το κατεχουν το αθλημα
jacknut Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Eιδα κανα δεκαλεπτο σημερα. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ! Ανεκαθεν βεβαια τη σιχαινομουνα τη μαγειρικη. 150 εκπομπες μαγειρικης υπαρχουν στα καναλια, αλλα εγω δεν ξερω κανενα φιλο η γνωστο μου να μαγειρευει ; Πως εκατσε τετοια μοδα ειναι αγνωστο. Ο Μποτρινι λεει κατι. Σημερα ηταν απο τις πιο τραγικες εκπομπες. Το εστιατορια στο οποιο πηγε ηταν πραγματικα αστειο και τραγικο....Πολλα γελια....
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω είναι παγκόσμιο φαινόμενο ο κόσμος να μαγειρεύει όλο και λιγότερο (αφού δεν έχει χρόνο) και οι εκπομπές μαγειρικές να αυξάνονται αντίστοιχα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Καλό μου φάνηκε, σχετικά, ίσως έπαιξε ρόλο το ότι είχα δει νωρίτερα "Εφιάλτη στην Κουζίνα" (ο συγκεκριμένος ήταν πράγματι εφιάλτης, τραγική ασχετοσύνη, επιχειρηματική πρώτιστα και μαγειρική κατά δεύτερο λόγο). Μου άρεσαν οι κριτές, αν και αναπόφευκτα έχουν και "τηλεοπτικά" κριτήρια στις επιλογές τους (ο τύπος με το ποδήλατο, ας πούμε, πάντως Θεσσαλονίκη βρίσκονταν, άρα από τους 50 και 10 που επέλεξαν ανεκτό ποσοστό ήταν). Η Μανωλίδου εκτός από αχρείαστη ήταν και τραγική, αν πρέπει να δείξει μπούτι-ντεκολτέ ή κάτι άλλο ας βρει κάτι λιγότερο λαμέ να φοράει. Πολύ τρακαρισμένη. Υποφερτό, θα δω και το επόμενο.
Mika Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 στο μποτρινι παντως εκει που εσπασε το πιατο στα μουτρα του σερβιτορου γελαγα κανα 10λεπτο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Off topic το παρακάτω, πρέπει να δω αν υπάρχει νήμα για τον Εφιάλτη: Δεν ξέρω, προσπαθώ να καταλάβω αν επιλέγουν εσκεμμένα τις πλέον τραγικές περιπτώσεις ή αν απλά δεν υποβάλλει κανείς αξιοπρεπέστερος αίτημα συμμετοχής στην εκπομπή. Δηλαδή, "περιπτώσεις" ή απλά άσχετοι υπήρχαν και στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή του Master Chef αλλά υπήρχε μια σοβαρότητα από τους κριτές. Στον Εφιάλτη αρχίζει και ο Μποτρίνι τα "μπιπ", έχεις και το σερβιτόρο να τρώει από τα πιάτα των πελατών, ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Στο Ράμσεϊ, ας πούμε, δεν έχω τύχει σε τόσο τραγική περίπτωση όσο η χτεσινή. Και το τρέιλερ για το επόμενο, με το μάγειρα-κανταδόρο, με προϊδεάζει για ανάλογη συνέχεια.
dismemberer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Off topic το παρακάτω, πρέπει να δω αν υπάρχει νήμα για τον Εφιάλτη: Δεν ξέρω, προσπαθώ να καταλάβω αν επιλέγουν εσκεμμένα τις πλέον τραγικές περιπτώσεις ή αν απλά δεν υποβάλλει κανείς αξιοπρεπέστερος αίτημα συμμετοχής στην εκπομπή. Δηλαδή, "περιπτώσεις" ή απλά άσχετοι υπήρχαν και στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή του Master Chef αλλά υπήρχε μια σοβαρότητα από τους κριτές. Στον Εφιάλτη αρχίζει και ο Μποτρίνι τα "μπιπ", έχεις και το σερβιτόρο να τρώει από τα πιάτα των πελατών, ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Στο Ράμσεϊ, ας πούμε, δεν έχω τύχει σε τόσο τραγική περίπτωση όσο η χτεσινή. Και το τρέιλερ για το επόμενο, με το μάγειρα-κανταδόρο, με προϊδεάζει για ανάλογη συνέχεια. Εγω δε ξερω αν επιλεγουν εσκεμμενα αυτους που βλεπουμε η αν απλα τους "δημιουργουν" Γιατι ετυχε και ειδα το χτεσινο. Τιμοκαταλογος γραμμενος στο χερι και χωρις τιμες? Σερβιτορος που τρωει απο τα πιατα? 19χρονος μαγειρας μονος του? Σε κωμωδια πιο διακριτικα θα ηταν. Sorry για το OFFTOPIC
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 O Εφιαλτης με τον Μποντριμι ειναι τελειως σκηνοθετημενο. Ενας γνωστος μου ψυκτικος ειχε παει να φτιαξει το aircondition στο μαγαζι ενος ταβερνιαρη,και ετυχε να παει στο μαγαζι την ωρα των γυρισματων.Οπως μου ελεγε,τα παντα ηταν σκηνοθετημενα,ο ασχετος ταβερνιαρης,τα καμενα φαγητα,ο σερβιροτορος να ψαχνεται,ο Μποντριμι να βριζει,ολα σχεδιασμενα. Μαλιστα βαλανε τον ιδιο τον φιλο μου,μιας και τον ειχανε εκει, να παιξει σε καποιες σκηνες,και καλα εφτιαχνε ενα ψυγειο και πεταχτηκε να πει στον ταβερνιαρη πως επετρεπε επαγγελματιας ανθρωπος ναχε αφησει ολα τα ψυγεια χαλασμενα με τις φαγητα να μουχλιαζουν και μετα πεταχτηκε ο Μποντριμι και φωναζε στον ταβερνιαρη <τα βλεπεις;> Και οσο αφορα την αγγλικη βερσιον με τον Ραμσει,οι πρωτοι κυκλοι μου φαινοντουσαν οτι ηταν πιο αυθεντικοι,πιο ρεαλιστικες οι αντιδρασεις των συμμετασχοντων.Αλλα στους νεους κυκλους πρεπει να εχει πεσει και εκει πολυ σκηνοθεσια,μα παρα πολυ.
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Κάθε ριάλιτι, οποιαδήποτε μορφής, είναι σκηνοθετημένο. Δεν είναι γνωστός/προφανές αυτό;
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 το αγγλικο kitchen nightmares ειναι πολυ καλο, το ελληνικο ειναι βασισμενο στο αμερικανικο που ειναι πολυ δραματοποιημενο μηπως να το κανουμε rename σε εκπομπες μαγειρικης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.