ApoTheo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω το κατέβασμα από Rapidshare με Premium λογαριασμό είναι νόμιμο ή θα έχω καμία κύρωση.(Βρίσκομαι στην Αγγλία για σπουδές). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω το κατέβασμα από Rapidshare με Premium λογαριασμό είναι νόμιμο ή θα έχω καμία κύρωση.(Βρίσκομαι στην Αγγλία για σπουδές). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Kαλυτερη ερωτηση ειναι "αυτο που κατεβαζεις ειναι νομιμο"?
kinq1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ναι είναι νόμιμο. (Αρκεί να μη κατεβάζεις copyrighted software/media)
ApoTheo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Είναι και αυτό ένα ερώτημα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θέλω να κατεβάσω κανένα παιχνιδάκι αλλά όπως είπα επειδή είμαι Αγγλία φοβάμαι λίγο για αυτό ρωτώ. Ξέρεται τίποτα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Είναι και αυτό ένα ερώτημα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θέλω να κατεβάσω κανένα παιχνιδάκι αλλά όπως είπα επειδή είμαι Αγγλία φοβάμαι λίγο για αυτό ρωτώ. Ξέρεται τίποτα? Δεν νομιζω πως θα σου πουμε τιποτα καινουριο:οχι δεν ειναι νομιμο (εκτος κ αν εχεις το παιχνιδι αγορασμενο και το θελεις για backup,αλλα κ παλι δεν ξερω αν εισαι καλυμμενος 100%)
N0sferatus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Η rapidshare είναι μονο πάροχος,ένας σκληρός δίσκος τίποτα άλλο, ούτε σου λέει τι να κατεβάσεις ούτε σου δίνει λινκ, οπότε απο την μεριά της προφανώς και δεν παρανομει.Το θέμα όπως προαναφέρθηκε είναι τι; κατεβάζεις.... Εγώ μπορώ να ανεβασω στο rapidshare μια ταινία που δεν μου ανήκουν τα copyright και ένα βίντεο π μ ανήκουν... Το ραπιδο δν φταει αν ΕΣΥ τα κατεβάσεις ούτε φταίει που εγώ τα ανέβασα αλλά εμείς οι 2 φταίμε... Πάντως μην ανησυχείς τόσο, κυρίως στοχεύουν τους uploaders... Θα δεις πολλά θα είναι ήδη μαρκαρισμενα illegal...
ApoTheo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω παιδιά για τις απαντήσεις να είστε καλά
Dragonheart Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εγω παντως θα απαντησω οτι το θεμα ειναι αρκετα αμφιλεγομενο. Το λεω αυτο γιατι ΑΝ μενεις στο campus του πανεπιστημιου τοτε μπορει να εχεις προβλημα. Αυτο συμβαινει γιατι πολυ απλα βλεπουν ΑΚΡΙΒΩΣ τι κατεβαζεις και ποτε και σε ποιες σελιδες μπαινεις. Εχεις υπογραψει και μια συμβαση (tenancy agreement) που πολυ απλα με μια τετοια κινηση σου ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ το συμβολαιο και αν θελει σε πεταει εξω απο το δωματιο και κινειτε νομικα εναντιον σου. Τωρα αν επι της ουσιας θα το κανουν αυτο, ειναι καθαρα θεμα του πανεπιστημιου και της πολιτικης που εχει απεναντι σε τετοια θεματα, εγω παντως δεν εχω ακουσει να γινεται κατι τετοιο. Τωρα αν μενεις εκτος campus απλα κανεις οτι θελεις και δεν σου λεει κανεις τιποτα. Υ.Γ. Κοιτα η αγγλια εχει εκατονταδες χιλιαδες φοιτητες και σιγουρα αρκετοι απο αυτοι κανουν την μαλαγανια τους σε αυτο το θεμα. Βεβαια ποτε μην το παρακανεις. Μην ξεχνας οτι τα πανεπιστημια ειναι μια επιχειρηση εδω αγγλια και αν ξαφνικα εδιωχναν ολους αυτους τοτε θα ειχαν σοβαρο προβλημα! Οποτε κανε οτι θελεις απλα με low profile.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.