paylidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορώ να βρω τη προσφορά που αναφέρει το ibiza στα 10500. Όποιος έχει link ας το ποστάρει. δεν υπαρχει στη σελία τους τίποτα. τηλεοπτικη διαφημιση υπαρχει. επισκεψου μια αντιπροσωπεια για να δεις. @trelomhxmhx είτε αγοράσεις καινουργιο είτε μεταχειρισμένο απο έξω εφόσον ταξινομηθεί απο 1/11 και μετα ισχύει αυτό το συστημα. Αν π.χ. φέρεις Manta του 80 (και δε σε κλεισουν σε ψυχιατρειο ή φυλακη απο το τελωνειο) θα πληρώνεις τα αντιχτοιχα τέλη που θα ισχύουν με τους συντελεστές απο 1/11. Αν όμως το ταξινομησεις νωρίτερα θα πληρώνει οτι ισχυει για αυτα τα Manta που κυκλοφορούν τώρα (βασει κυβικών). κατανοητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ούτε στην τηλεοπτική διαφήμιση αναφέρει κάτι για προσφορές στο TSi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ολα οσα ειπες λυνονται με μια γρηγορη επισκεψη σε φαναρτζη/ συνεργειο πριν την οποιαδηποτε αγορα. Οπως ειπα με μεταχειρισμενα λειτουρω τα τελευταια 12 χρονια αποκλειστικα. Ουδεποτε μου ετυχε κατι ελατωματικο. Η εγω ειμαι τοσο φαρδυποπος ή πολυ απλα το ψαχνω και λιγο το θεμα πριν τα σκασω. Για μεταχειρισμενα 1-2-3 ετων ειδικα που βρισκονται ακομα μεσα στην εργοστασιακη εγγυηση δεν εχω να φοβηθω τιποτα. Δεν ειναι λογικη "αααα για να πουλαει αυτος καινουργιο αμαξι παει να πει οτι καποιο προβλημα εχει", πραγματικα δεν γινεται. Αγορασα μεταχειρισμενο Scirocco με 17 χιλιαρικα οταν καινουργιο με τον ιδιο εξοπλισμο μου εβγαινε 25.500 και το πηρα με λιγοτερο απο 12000 χιλιομετρα μοντελο Νοεμβρη 2008 (oταν το πηρα ουτε 1 χρονο δεν ειχε στα χερια του κατοχου). Μην λεμε λοιπον οτι θελουμε, λιγο ψαξιμο θελει και ελεγχο στους καταλληλους επαγγελματιες και καθαρισες. Πριν το Scirocco τί αυτοκίνητα είχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πριν το Scirocco τί αυτοκίνητα είχες? Αυτο που εχω και τωρα (επισης μεταχειρισμενο), Toyota Corolla G6 τι σημασια εχει αυτο? Επισης παλιος κατοχος Ford Focus (98') και Hond Civic sedan (99'). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelomhxmhx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 δεν υπαρχει στη σελία τους τίποτα. τηλεοπτικη διαφημιση υπαρχει. επισκεψου μια αντιπροσωπεια για να δεις. @trelomhxmhx είτε αγοράσεις καινουργιο είτε μεταχειρισμένο απο έξω εφόσον ταξινομηθεί απο 1/11 και μετα ισχύει αυτό το συστημα. Αν π.χ. φέρεις Manta του 80 (και δε σε κλεισουν σε ψυχιατρειο ή φυλακη απο το τελωνειο) θα πληρώνεις τα αντιχτοιχα τέλη που θα ισχύουν με τους συντελεστές απο 1/11. Αν όμως το ταξινομησεις νωρίτερα θα πληρώνει οτι ισχυει για αυτα τα Manta που κυκλοφορούν τώρα (βασει κυβικών). κατανοητό; αυτό μου είναι γνωστό αλλά δεν ανέφερε κανείς ότι θα φέρει μεταχειρισμένο από έξω (ή τουλάχιστον δεν το διάβασα εγώ) αλλά για "εσωτερική μεταπώληση" αυτό το φαινόμενο ήταν παλιό συνήθως σε μοτοσυκλέτες που είχαν πάει από Ιαπωνία σε Γερμανία και από κει ΕΛΛΑΔΑ αλλά και σε "μπέμπες" που έρχονταν επίσης από Γερμανία πέρσι πήγε να αναβιώσει με σκοπό να γράφει η άδεια 2009+ και να έχει λίγα τέλη αλλά όπως λές και συ αν κάνει κανείς κάτι τέτοιο από 2011 και μετά θα το "σκυλομετανιώσει" καθώς θα το κρίνουν με μεταγενέστερα κριτήρια και στα τέλη και στο ΚΤΕΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.