Yperaspisths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ψαχνω για ασυρματο τηλεφωνο. Το ματι μου επεσε στα τηλ. της siemens . Η εταιρεια υποστηριζει οτι εχουν χαμηλοτερη ακτινοβολια. Ποια η αποψη σας για το Siemens Gigaset Gigaset C380 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Fixed-Phone/Cordless/Siemens-Gigaset-C380-S30852-H2007-T101.htm
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Νομιζω οτι τα Panasonic ειναι τα πιο αξιοπιστα κινητα ακομα και τα φτηνα με 30 ευρω.
thes1os Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Όντως Panasonic... (εγώ έχω δοκιμασμένο αυτό) Παλαιότερα είχα πάρει Philips με βάση αυτα που υποσχότανε (clear voice κλπ) το οποίο ήταν πλήρης απογοήτευση... Κάκιστος ήχος και κάκιστη μπαταρία. Το panasonic που σου δείχνω έχει καλό ηχο (άριστο δηλαδή...) και άπειρη μπαταρία...
Alxnks Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 να προτιμησεις να παρεις καποιο απο τα siemens gigaset που εχουν eco και eco+ . με αυτες, η ακτινοβολια πεφτει μεχρι 100% οταν ειναι επανω στη βαση και φορτιζει η αναλογα με το ποσο κοντα βρισκεται στη βαση το ακουστικο. πιστευω πολυ πιο σημαντικο ειναι αυτο απο το να εχει το ασυρματο το ταδε η το δεινα μπιχλιμπιδι. προσωπικα εχω παρει το Α180 πριν 2-3 βδομαδες και εστειλα στο εξοχικο ενα panasonic που ειχα (σκυλι το ασυρματο αλλα προτιμησα να εχω το siemens και να ελαττωσω τις πηγες τηγανισματος του σωματος μου). νομιζω εχει βγαλει αλλη μια εταιρεια ασυρματα με eco (δεν ξεω αν εχουν και eco+) αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι. η πρωτη που το λανσαρε παντως ειναι η siemens.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.