Προς το περιεχόμενο

Big Brother [Alpha]

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
+1. Με τέτοια breasts το 'έχασα' και ούτε να το γράψω σωστά δεν μπόρεσα :rolleyes::o:whistle::-D:lol::devil:

χαχαχαχα!!! :-)

Γουστα ειναι αυτα, καλα ειναι να τα δεις 3-4 φορες τα σιλικονατα αλλα μετα τα βαριεσαι!

Προτιμω τα μεγαλα-φυσικα (σαν της κοπελιας μου :-D )

(dammit τι με εβαλες τωρα και τα ξανασκεφτομαι, εχει περιοδο απο χτες!! μπουχουχουχου..)

Δημοσ.

Lol μου φαινεται περιεργο που κράζετε για το big brother. Καθησατε και το ειδατε? οκ.

Μη μου πειτε οτι περιμενατε να δειτε τιποτα διαφορετικο. Ειναι σαν να παραγγελνεις σκατα σε ταβερνα και μετα να παραπονιέσαι οτι βρωμανε.

Δημοσ.

Προβλεπω μπολικη τσοντα και σε 4-5 μηνες dvd τις ξανθιας βυζαρου στα περιπτερα (καλα μαγος ειμαι?)

Σιγουρα το big brother ειναι μεγαλη βλακεια αλλα θα το παρακολουθησω να δω πως και ποσο θα αντεξουν τοσες π..ανες, ψωνια,νταιδες και ενας geek τοσο καιρο σε ενα σπιτι συγκατοικοι

Με ξενερωσε λιγο που η Κορομηλα σα να κοροιδευε τη προφορα του κρητικου, πολυ unprofessional. Κρητικος ειναι μωρη οχι εξωγηινος

Δημοσ.

ηταν τοσο δυσκολο να βαλουν εστω 2-3 της προκοπης παρουσιες?2-3 τρελους κτλ?λεγαν χιλιαδες αιτησεις και βαλαν αυτα τα ατομα μεσα?

για την fake που λετε http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=1020&bih=593&q=elina+bekakou&aq=0&aqi=g3g-s1g2&aql=&oq=elina+bek&gs_rfai=&fp=1be1ca42e316bfbd και η αλλη η ξανθομαλουσα κατι σε πρωην μοντελο(!?!)ειναι.

@hellas lover ποσο φυσιολογικο ειναι να μιλαει τοσο βαρια κρητικα το παληκαρι και η οικογενεια του να μιλαει κανονικα?

μου φαινετε υπαρχει και σεναριο αν συμβει τιποτα διαφορετικο απο τα συνηθισμενα για Ελλαδα...

Δημοσ.

Και μενα μου κανε εντυπωση ποσο καθαρα μιλαγε ο πατερας του αλλα και παλι δε νομιζω να το εκανε επιτηδες, γιατι και οταν του λεγανε να επαναλαβει κατι που ειπε παλι με τον ιδιο τροπο μιλαγε. Υπαρχουν κρητικοι που οντως μιλανε τοσο "βαρυα". Τι εννοεις σεναριο αν συμβει κατι διαφορετικο;

Διαλεξανε αυτα τα ατομα γιατι απλουστατα αυτα θα πουλησουν. Ετσι κανουν ολα τα reality. Μια ξανθια βυζαρου για να παρακολουθουν οι αντρες. 2-3 αλλες εξισου εμφανισημες για τον ιδιο λογο ΚΑΙ μηπως παιχτει τσοντα με τους αντρες του σπιτιου ΚΑΙ μηπως βγει η ζηλια και το κομπλεξ που κρυβουν τετοιου ειδους γυναικες να ανεβει και η τηλεθεαση οταν η μια βγαλει τα μαλλια τις αλλης κτλ. Βαζουν και μια μαμα στο ρολο τις Βλαχοπουλου που ειναι και τρελη, βαζουν ενα κρητικο για να εχουν και απο κει τηλεθεαση, εναν ναυαγοσωστη- και καλα γκομενο -για να βλεπουν οι 16χρονες και να κοβουν φλεβες κτλ Αν ηταν νορμαλ τα ατομα δε θα υπηρχε ενδιαφερον.

Απο τη τσοντα περιπενει να βγλει λεφτα ο alpha. Δε ξερω αν ειδατε το video που δειχνει τη Κορομηλα στο σπιτι του big brother αλλα σε καποια φαση ρωταει ποιοι θα κοιμονται στα διπλα κρεβατια και τις απανταει ο αλλος οτι θα το αποφασισουν οι παιχτες αυτο, λες και δε μπορουσαν να βαλουν μονο μονα κρεβατια...και οχι μονο αυτο οταν παρουσιαζονται οι παιχτες ρωτανε αν εχουν σχεση, τι ζητανε απο μια σχεση κτλ λες και ειναι dating show

Δημοσ.
@hellas lover ποσο φυσιολογικο ειναι να μιλαει τοσο βαρια κρητικα το παληκαρι και η οικογενεια του να μιλαει κανονικα?

Δε το αποκλειω να του εχουν πει να μιλαει ετσι απο την παραγωγη, αλλα μερικοι κρητικοι ειναι τοσο ψωνια που "στηνουν" ετσι τον τροπο που μιλανε και απο μονοι τους, και στην καθημερινη ζωη, ποσω μαλλον στη τηλεοραση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...