Προς το περιεχόμενο

Big Brother [Alpha]

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για χαλαρες καταστασεις. Εγω δεν ειδα την πρεμιερα, ειδα το σημερινο.

Απο τα σημερινα του Αλφα, σκουπιδι ηταν το τελευταιο με το Ρενο Χαραλαμπιδη. Μια ομαδα απο αδιαφορους γυρω απο ενα τραπεζι να συζηταν αρλουμπες. Σκουπιδι !!!

Το Big Brother δε ξερω αν θα ειναι καλο η οχι. Θα δειξει.

Το πρωτο Big Brother εκανε σουπερ παταγο. Την πρωτοχρονια τοτε, αναθεμα αν καταλαβε κανεις ποτε μπηκε ο χρονος.

Ωραιος ο alpha σημερα! 3 ωρες σερι ειχε ωραια προγραμματα! ( 4 μαζι με το "κατι ψηνεται" που δεν ειδα. )
Δημοσ.
Ωραιος ο alpha σημερα! 3 ωρες σερι ειχε ωραια προγραμματα! ( 4 μαζι με το "κατι ψηνεται" που δεν ειδα. )

Πλακα κανεις ελπιζω .Τωρα θα μου πειτε οτι στην Αμερικη το βigbrother υπαρχει κατι χρονια τωρα η σε χωρες οπως η γειτονικη μας ιταλια .Σιγουρα δεν θα κατσω να το δω ουτε για 10 λεπτα ..Οχι για κανεναν αλλο λογο δεν αντεχω το κιαψιμο εγκαφαλου γτ τα ατομα που καθονται ενα τριμηνο εκει μεσα να μην κανουν τπτ παρα να πηγαινουν απο το σαλονι στο αλλο σαλονι ε τι ενδιαφερον να εχουν..Μονο για ξεκατινιασμα και για ματι θα κανει και το ενα δεν μου αρεσει .Και αντρας δεν ειμαι ωστε να με ενδιαφερουν η ντουβλη κ η Τζουλια ως κακεκτυπα εκει μεσα//:lol::lol:

Δημοσ.

Στη διαρκεια της μερας χρειαζεται να χαλαρωνει με ελαφρα πραγματα ο ανθρωπος. Ο καθενας επιλεγει. Εγω το βρισκω πολυ χαλαρωτικο και θα το παρακολουθησω.

Δημοκρατια εχουμε, ο καθενας βλεπει η δεν βλεπει οτι θελει και δε δινει δεκαρα τσακιστη σε κανεναν.

Δημοσ.

Tι να σου πω ποτε δεν χαλαρωσα η γελασα με ατομα που τοσο μυαλο κουβαλανε και κανουν χαζομαρες.Ασε που το ελαφρο δεν ειναι απαραιτητο και καμενοΕιδικα οταν ηταν και οι γονεις τους εκει σε καποια φαση ηταν τραγικο ..Α ρε καημενη Ρουλα εκει που εκανες τα τρομερα σοου που κατεληξες .Κριμα..

Ασε που δεν ειμαι αναισθητο να γελαω και να μην δινω δεκαρα τσακιστη οταν βλεπουμε που κατελήξαν πολλες απο αυτες τις κοπελες τυπου Τζουλια.Και τωρα ανοιξαμε και παραγωγη .Φτιαχνουμε και αλλες.

Δημοσ.

Μαντρώνονται τα μηδενικά και παρακαλάνε να τους κοτσάρουν μπροστά ένα 2.

Χάλασα 5 λεπτά κόβοντας φάτσες. Ήδη νιώθω πως τους έδωσα πολύ σημασία.

Δημοσ.
Στη διαρκεια της μερας χρειαζεται να χαλαρωνει με ελαφρα πραγματα ο ανθρωπος. Ο καθενας επιλεγει. Εγω το βρισκω πολυ χαλαρωτικο και θα το παρακολουθησω.

Συμφωνω. Αν τα τεραστια ποσοστα βλακειας δε σου προκαλουν αναγουλα, τοτε ειναι χαλαρωτικο.

Δημοσ.

Τι λοξα και αυτη με την αναριχιση τους επιασε...

Παντως με εντατικη προπονηση βλεπω στο τελος την χοντρη με τους αεροσακους να νικαει τον (μακαριτη) Dan Osman στο speed climbing...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=8e0yXMa708Y&feature=related[/ame]

Δημοσ.

Έκατσα να το δώ και κάτι με έπιασε. Στημένοι παίκτες (τους περισσότερους τους έχουμε ξαναδεί σε αναλόγου επιπέδου εκπομπές), τραγική Κορομηλά και γενικότερα μια ολόκληρη παραγωγή για γέλια καθώς το Big Brother έχει πεθάνει πλέον σαν show εδώ και πολλά χρόνια.

Τουλάχιστον στο πρώτο επι Μικρούτσικου μπορεί οι παίκτες να ήταν υπερκοπρόσκυλα αλλά τουλάχιστον ήταν original και cultιές.

Δημοσ.
Συμφωνω. Αν τα τεραστια ποσοστα βλακειας δε σου προκαλουν αναγουλα, τοτε ειναι χαλαρωτικο.

οχι δε μου προκαλουν αναγουλα. Σε οποιον δεν αρεσει παταει το κουμπακι του τηλεκοντρολ και αλλαζει καναλι. Απλα και ομορφα !

Δημοσ.

Το πρώτο Big brother ήταν κάτι καινούριο και ο κόσμος το παρακολούθησε από περιέργεια. Από τότε όμως έχουν περάσει πολλά reality και έχουν εξελιχθεί σημαντικά.

Αν και την φετινή χρονιά ο κόσμος και εμού συμπεριλαμβανομένου, θα παραμείνει στα σπίτια του και θα παρακολουθήσει περισσότερη τηλεόραση από ότι πέρισι, βλ. περικοπές ΔΝΤ, δεν νομίζω οτι θα ασχοληθεί με την συγκεκριμένη εκπομπή εκτώς αν:

1 Κυκλοφορούν οι παίχτες γυμνοί στο σπίτι

2 Το κάνουν όλη μέρα μπροστά στις κάμερες

3 Τους βάζουν αποστολές μαγειρικής (για να χτυπήσουν τα reality μαγειρικής)

4 Γκρεμιστεί το σπίτι

5 Βγάλουν έξω τους παίχτες και βάλουν μεσα πολιτικούς και δημάρχους.

Επειδή όμως τα παραπάνω δεν πρόκειται να γίνουν, καλύτερα να νοικιάσουμε καμία ταινία, ή να δούμε καμία σοβαρή σειρά, μπας και ξεχαστούμε λιγάκι από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...